Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1. sayfanın yedeğini almıştım ben listeden çıkarmadan 60.5 miş.

Karar defterini okudun değil mi canım. 2 ay izin alamazsın. Her cuma bildirim şart.
Aynen canım.2 ay izin almadan devam.anka ramazanda nasıl beslenceksin? Karatayla ilk kez ramazan geçireceğim ben

Ben sahurda klasik Karatay kahvaltısı düşünüyorum akşam da çorba bir etli veya baklagil yemeği düşünüyorum. Ama ben emziriyorum ya bakalım belki çoğaltırım sütüm azalırsa.
Süper canım.canan hoca sahurda siyah çay içmeyin ayran süt ve yoğurt tüketin diyor.bide 2 yumurta yiyin diyor.bende öyle yaparım sahuru daaa iftarda tatlı krizine girerim diye çok korkuyorum

ayy cpl sevindim ya senin adina tebrik ederim canim

Arkadaşlar ramazanda kendimi tutamam kilo alırım diyen listeye bayramdan sonra girsin lütfen çok rica ediyorum bakın. Bir kez kilo alan eklendi mi alışkanlık yapılıyor salıyor herkes.
Hep kilo veririm canım ben ramazanda.tatlı yemezsem 2 kilo gider Allah'ın izniyle.kii yemeyeceğimmm daha önce yaptım yine yapabilirimm

ayy cpl sevindim ya senin adina tebrik ederim canim

Süper canım.canan hoca sahurda siyah çay içmeyin ayran süt ve yoğurt tüketin diyor.bide 2 yumurta yiyin diyor.bende öyle yaparım sahuru daaa iftarda tatlı krizine girerim diye çok korkuyorum
Kilo verenlere haftada 2 kere tatlı izni veriyorum ben. 2 kere 2 dilim baklava gibi yeter o kadarı gözümüz doysun yeter. Biri de aynı tat bini de

Kizlar onerebileceginiz kalori hesaplama sitesi var mi?? Telefona indireyim.

Diyetkolik cok seviyorum ama ucretli

yazıo diye bir uygulama kullanmıştım

ama telefonum bozuk

aşırı eski (sadece yılan oyunu var o kadar ekranın yüzde 78'i siyah bir telefon kullanıyorum şu an

mesajları okumak için wc gidiyorum oradaki ışıkta rahat okunuyor

İnternete bağlanıyormuş neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…