Ayy inşallah az olurTamam cuma bundan az olursa girersin. Takıma geldiğinde 61 di sanırım.
1. sayfanın yedeğini almıştım ben listeden çıkarmadan 60.5 miş.Eski gruba baktım orda 60.7ymiş.farketmez canım hangisini istersen onu yaz
Aynen canım.2 ay izin almadan devam.anka ramazanda nasıl beslenceksin? Karatayla ilk kez ramazan geçireceğim ben1. sayfanın yedeğini almıştım ben listeden çıkarmadan 60.5 miş.
Karar defterini okudun değil mi canım. 2 ay izin alamazsın. Her cuma bildirim şart.
KIZLARRRRRRRRRRRR YAZMAYI UNUTTUM
wc cıktım kahvaltı yapmamıstım sonra tartıldım
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam bu cuma hedef kılosundayım 700 (yedi yüz) gram gitmişşşşşşşşşşşş
Süper canım.canan hoca sahurda siyah çay içmeyin ayran süt ve yoğurt tüketin diyor.bide 2 yumurta yiyin diyor.bende öyle yaparım sahuru daaa iftarda tatlı krizine girerim diye çok korkuyorumBen sahurda klasik Karatay kahvaltısı düşünüyorum akşam da çorba bir etli veya baklagil yemeği düşünüyorum. Ama ben emziriyorum ya bakalım belki çoğaltırım sütüm azalırsa.
Kızlar. . Tartıyla bakışştık önce.. sonra bu hafta hedefe ulaşamıcam diye moralim bozuktı. Bikaç gündür tartı oynamıyordu. Dün -300 ü gördüm neyse dedim en azından bikaç gramda olsa sabit durmaktan iyidir dedim. Bugün tartıldım. ....800i görünce 200 gram aldım mı diye düşünürken meğer 89.800 müş.. birden kaç kaç diye sevinç çığlıkları ile göbek attım. Bikaç kez tartıldım.. elveda 90 lar...
Hep kilo veririm canım ben ramazanda.tatlı yemezsem 2 kilo gider Allah'ın izniyle.kii yemeyeceğimmm daha önce yaptım yine yapabilirimmArkadaşlar ramazanda kendimi tutamam kilo alırım diyen listeye bayramdan sonra girsin lütfen çok rica ediyorum bakın. Bir kez kilo alan eklendi mi alışkanlık yapılıyor salıyor herkes.
Kızlar. . Tartıyla bakışştık önce.. sonra bu hafta hedefe ulaşamıcam diye moralim bozuktı. Bikaç gündür tartı oynamıyordu. Dün -300 ü gördüm neyse dedim en azından bikaç gramda olsa sabit durmaktan iyidir dedim. Bugün tartıldım. ....800i görünce 200 gram aldım mı diye düşünürken meğer 89.800 müş.. birden kaç kaç diye sevinç çığlıkları ile göbek attım. Bikaç kez tartıldım.. elveda 90 lar...
Kilo verenlere haftada 2 kere tatlı izni veriyorum ben. 2 kere 2 dilim baklava gibiSüper canım.canan hoca sahurda siyah çay içmeyin ayran süt ve yoğurt tüketin diyor.bide 2 yumurta yiyin diyor.bende öyle yaparım sahuru daaa iftarda tatlı krizine girerim diye çok korkuyorum
Sana demedim herkese.. Ben de çok veririm ramazanda erir giderim.Hep kilo veririm canım ben ramazanda.tatlı yemezsem 2 kilo gider Allah'ın izniyle.kii yemeyeceğimmm daha önce yaptım yine yapabilirimm
Süperrr hemde 2 kere haftada daha ne olsunKilo verenlere haftada 2 kere tatlı izni veriyorum ben. 2 kere 2 dilim baklava gibiyeter o kadarı gözümüz doysun yeter. Biri de aynı tat bini de
Biliyorum tek bana demedin canım.görmüşken cevaplym dedim..inşallahhh erir biteriz tüm grupppSana demedim herkese.. Ben de çok veririm ramazanda erir giderim.
Canm napıyosun nasılsn??Kizlar onerebileceginiz kalori hesaplama sitesi var mi?? Telefona indireyim.
Diyetkolik cok seviyorum ama ucretli
Kizlar onerebileceginiz kalori hesaplama sitesi var mi?? Telefona indireyim.
Diyetkolik cok seviyorum ama ucretli
İnternete bağlanıyormuş neysekiyazıo diye bir uygulama kullanmıştım
ama telefonum bozuk
aşırı eski (sadece yılan oyunu var o kadarekranın yüzde 78'i siyah bir telefon kullanıyorum şu an
mesajları okumak için wc gidiyorum oradaki ışıkta rahat okunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?