Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yesa hic gulesim yoktu kizz gozumde canlandi. Ehe benumkide bugun dustu ekean gitti

Anka yesa ben günde 4 lt en az su içiyorum. .ilk zamanlar zorluyordum ama şimdi susuyorum ve wc den çıkamıyorum.. sizce zararlı mıdır?? Boyumu , kilomu yaşadığım yeri dikkate alarak cevap verin ama bu arada int hesapladım en az 3 lt içmem lazımmış..

İyi günler kızlar ortalığı anca topladım akşam gec geldik eve kahvaltım bir dilim ekmek peynir domates salatalık bir catal recel yumurta unuttum yemeyi :)
Acıkırsam öğlen gibi yıycem
Arada yesıl elma biraz çiğ badem leblebi
Akşama da kıymalı yayla çorbası var ondan yıycem salata birde
2lt su turk kahvesi
15 dans leslie yapıcam İnş

Yesa hic gulesim yoktu kizz gozumde canlandi. Ehe benumkide bugun dustu ekean gitti

benimkinin gözünde canlanması bayaa bayaa zor kız valla çok fena dur paintte bir çalışma yapayım

ama parlama yapınca ışık güzelse wc ışıgı gibi mesaj okuyabiliyorum

kendi telefonum gelince foto çekip de paylaşırım

canım netteki hesaplamaya güven 3 3.5 u geçme derim ben :)

diyetisyen bana 3 litre vermişti 2 2.5 içiyorum ben

güzel canım bi de yogurt kat bir yerlere daha da güzel olsun :)

ben yapamadım öğle arası eşim dışarda yiyelim arkadaşlarla dedi kız yalan söylemede doktora yapacam ben işyerinde çok yedim dedim (yalan değil leblebi erik) sadece çorba salata ile geçirdim bari tatlı ye diyorlar bide hiç canım istemiyo birimde fazla kaçırdım galiba dedim bu arada spor kaynadı tabi işim çok zor benim çok zor
Kizlar onerebileceginiz kalori hesaplama sitesi var mi?? Telefona indireyim.

Diyetkolik cok seviyorum ama ucretli
diyetarkadaşım ben orda hesaplıyorum

canım netteki hesaplamaya güven 3 3.5 u geçme derim ben :)

diyetisyen bana 3 litre vermişti 2 2.5 içiyorum ben
Cnm hiç saymıyorum içtiğim suyu. ... ama susuyorum. . Hatayda yaşıyorum bide emziriyorum.. diyet yapıyorum diye sütüm azalmasın diye içiyorum.

o bugün iyisin rakibcim

Rakibim -1kilo oldum bile ben :)) hedefe 300gr kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…