canım ben menunu cok begendım akşam yemek saatın keşke bıraz erken olsa cok daha ıyı olur@anka_misali @yesa1 @florence_N
Sabah 11.30
Az yağda iki yumurta, domates, salatalık, 3 zeytin, kk beyaz peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, taze nane,2 şekersiz çay..
14.00 yarım küp şekerli tarçınlı Türk Kahvesi, 5 badem, 1 ceviz
16.00 bi muz
20.00 1 tabak taze fasülye, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Su 4 lt olmuştur. .
başınız sağ olsun canım.Arkadaşlar eşimin babaannesi vefat etti. Akşam üstü.. akşam yemeği onun için geçe kaldı.. hemen hazırlandık şimdi yoldayız.. 1.5 saat uzaklıkta.. bikaç gün cenazede olucaz ama uğrıcam inş takıma. .
ne denir ki afiyet bal şeker olsun canımMenüm
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 çk bal
08:10 sade nescafe
Kahvaltı 09:35
1 dilim kızarmış Tam buğday ekmeği, 1 kk süzme peynir, 1 yk lor, zeytin, domates, 1 tk krem peynir, yarım ceviz, yeşil çay
Ara 11:20 sade türk kahvesi
Öğle 13:30
1 kase domates çorbası, 4 yk tavuk, 2 yk yoğurt, 2 yk yeşil mercimek, 3 brüksel lahanası, 1 küçük kase salata
Ara 15:40 7 erik
Akşam 16:45 1 ayran, 5 çiğ badem
Ara 19:30 sade türk kahvesi, bir kare bitter, bir parçaeylul7158eylul ün sağlıklı atıştırmalığı ❤
Su: 3.5 lt
Spor:
45 dk yürüyüş bandı (interval çalışması. 5 dk yürüyüş 2.5 dk koşu şeklinde 45 dk ya tamamladım)
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
100 mekik (31 günlük mekik programı 18. Gün)
100 jumping jack
50 dağ tırmanışı
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Uyumadan önce bir kuru kayısı yicem
ne denir ki afiyet bal şeker olsun canım
Ben de cok begendimcanım ben menunu cok begendım akşam yemek saatın keşke bıraz erken olsa cok daha ıyı olur
cnım tartıldın mı hıç? akşam yemegını kaçta yıyosunMerhaba
Sabah
Peynir
Ekmek
Domates
Erik
Ogle
Yemek.yok
Aksam
Fasulye
Yogurt
Salata olacak
Ayy hiç görmedim..Yazdım ya.
Sıra sily deeeeeee.sabah
domates tb unundan krep 5zeytın yeşillik 1cevız
öğlen
yoğurt çorbası
2 çatal karpuz
1kase cacık
3yk ıspanak yemegi
akşam
1 cevız
1 kase yoğurt
ara: %80 kakolu bır dılım çıkolara 1 dılım yulaflı bar 1 hurma kızlar bunları kiminle yedim biliyor musunuz ??? @MiuLego misafirimdi biz reelde tanıştık kahvelerimizi içtik
spor:1 saat boyunca hunhanca dans ettım hızlı tempolu 200 ıp atladım 100 tane hoplaıp ellerını yukarda kavuşturdugun hareketı yaptımbıde su daga tırmanma hareketını yaptım @anka_misali canım senın vıdeon olan 30 tane.
30 tane de skuat yaptım.,(bunlar 1 saatın içine dahıldı)
ayrıyeten 100 tane mekık çektım
Gittiğin yerde diyeti bozma hippo güzel oturttun düzenini. Cuma bildirimi hep aklında olsun canım.Arkadaşlar hepiniz sağolun. . Şimdi oğlanı yedirip yatırmaya başka yere geçtim ondan cevap yazim dedim. .
AaaaaaDikişlerim acıyoooorrrrr
Yavrum ben taaaa sabah yazdimdiSıra sily deeeeeee.
Çok güzel menü tabiki de
Gerçekten tanıştınız mı??Gittiğin yerde diyeti bozma hippo güzel oturttun düzenini. Cuma bildirimi hep aklında olsun canım.
Tanışma anlamında dedim silycimYavrum ben taaaa sabah yazdimdikimse görmedi mi amaaa yeni geldim misafirlikten anca okuyabildim tum yazılanları, hippocum hippotalamus başınız sağolsun canim, @erdnctuba85 canım nice yaşlara
Valla kızGerçekten tanıştınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?