Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım kızlar yazmış zaten

ben de kahvaltı beğendim malesef az geldi gözüme bi de daha yararlı olabilirdi sanki

doğum günün kutlu olsun

doğum gününde 1 ince dilim pasta serbest

Sende mi Allahım bu erkeklere ne oluyor anlamış değilim
,

ooooooooooooooooooooooooooooooo kimler gelimiş kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

menü hafif ve güzel canım

bu arada başınız sağolsun

ben çooooooooooooook beğendim canım maşallahhhh

süperrrrrrrrrrr

kızlar dün yazamadım bir yorum rica ediyorum

günün menüsü benim olsun

SABAH

Kayısı
1 bardak süt
Ceviz
Yumurta
Yeşillik
Beyaz peynir 1 dilim kaşar 1 dilim cheddar
1 biber
1 cherry domates

ARA
6 fındık
3 badem

ÖĞLE
Ispanak yatağında somon balığı
Yanında salata (içinde ıspanak da var)

AKŞAM
3 Köfte
salata

su 2 litre
spor yok malesef

öğle ve akşam arası yakındı o yüzden ara yok

Yoğurtsuz ayransız bir yesa menüsü şoktayım :) yesa harika balık süper kahvaltı zaten harika akşam çok hafif daha ne olsun

Nice yaşlara canım..menün güzel

Dikişlerim acıyoooorrrrr
Kaptan çok yorma kendini taze annesin sen canım dikkat et spora üzüldüm valla

Akşama kadar da oturmadım baya ayrıntılı temizlik yaptım ondan da oldu galiba. Çocukları da yıkadım. Korhilalp in dediği gibi yere eğilerek yıkamak zor oluyor.
Bebek küvetini yükseltmek için syaklar oluyor çocuk mağazasında onlardan alsan en azından ufaklığı eğilmeden yıkarsın

Günün menüsü bu işte

Süper canım.akşam yediğimiz her şey fazla da işte nefis çekiyor. İyi yapmışsın yememekle.ay ne güzel buluşmuşsunuz ya süper olmuş bnde ankarayı çoom özledim
Süper eylülcüm.inş bol bol eksi getirir sana

Zümreciğimm afiyet olsun.haşhaşlı çöreğe bayılırım sabah yediğin iyi olmuş yanmıştır akşama kadar

Boool proteinli ıspanaklı süper menü.bravo canımmm
Leslie 2 mil de çok iyi

Bugün çok önemli kızlar ona göre beslenmeyi unutmayalım. Yarınki tartı göstergesi bizi 1 hafta mutlu eder hem de çokkkkk çok mutlu eder, yediğimiz cıssssslı şeylerse bir an 10 dk bile değil. Unutmayalım daha 1. Olcaz

Yesacığım neden bu kadar ıspanak yiyorsun. Ispanağın zamanı geçti doğal değil ki artık. Onun dışında güzel. Afiyet olsun.

Anka kaptanım nasıl oldun acaba? İnşallah uyumak toparlar seni dinlenmek iyi gelir saaaapsağlıklı güne uyanırsın. Nazar değdi kuzum sana

ayyyyyyyyyy canım leslie 2 mmil diyen ağzını severim ben

ama spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…