Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu arada kızlar gece ben karpuz peynir ekmek yedim yaa. Çok midem bulandı bi yandan acıktım daha kolay nutella vardı ama ben bunları seçtim.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR

BUGÜN BÜYÜK GÜN YARIN 1. OLMALIYIZZZZZZZZZZZZZZ

LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN

SIFIR KAÇAMAK

AKŞAM HAFİF GEÇSİN ÖZELLİKLE

ŞİŞKİNLİK YAPACAK ŞEYLERDEN KAÇININNNNNNNNNNNNNN

YARIN 1. OLACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Canim menun super de diger kizlarin ki de cok iyi bilemedim gunun menusu bayagi bir var bide sen de spor yok kizlarin sporlari bile okurken yordu beni herkes super aynen devam

Günaydın kızlar güzel bol eksili bir gün olsun ben -200 gördüm bunada şükür çünkü leblebiyi falan bayağı bir abartmıştımEki Görüntüle 1999883 resim yüklemeyi de becerdim
Su resim olayini bi ben yapamıyorum sanirim telefondan girdiğim için mi acaba neyse gunaydin bu arada

Uyku ne canım yaa gözümü bile kırpmadım daha yeni yattım bebek uyandı.
Yaaaaa uyuyamayınca da insan toparlayamıyor
ayyyyyyyyyyyyyyy akşama nasıl ayran çekti canım ama hippotalamus dedi ya etin yanına olmaz diye o yüzden çıkardım
Aynen iyi olmuş bugün kesin acısını çıkarırsın sen :)
anaaaaaaaaaaaaaa tarif versene mermek ben hiç duymamıştım

oralara özgü bir bitki mi
Hahahahaha
Bu arada kızlar gece ben karpuz peynir ekmek yedim yaa. Çok midem bulandı bi yandan acıktım daha kolay nutella vardı ama ben bunları seçtim.
Kızılmıyor bile uyku yok hastasın. Afiyet olsun bugün telafi edersin. Zaten bolca da spor yapmıştın dün.
Hadi amiiiiiinnnnnnnn
Günaydın kızlar güzel bol eksili bir gün olsun ben -200 gördüm bunada şükür çünkü leblebiyi falan bayağı bir abartmıştımEki Görüntüle 1999883 resim yüklemeyi de becerdim
İnci harikasın yarına da eksi olsun oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…