Bu gün akşam yine mermekli lahana var benim
Ben bilerek gidip alıp yiyorsun sandım faydalı diye. Tamam o zaman.
Bu arada kızlar gece ben karpuz peynir ekmek yedim yaa. Çok midem bulandı bi yandan acıktım daha kolay nutella vardı ama ben bunları seçtim.
Yesa bunları gözümün biri kapalı yazıyorum. Dalga geçme. Seni de görücezanaaaaaaaaaaaaaa tarif versene mermek ben hiç duymamıştım
oralara özgü bir bitki mi
Yesa bunları gözümün biri kapalı yazıyorum. Dalga geçme. Seni de görücez
Canim menun super de diger kizlarin ki de cok iyi bilemedim gunun menusu bayagi bir var bide sen de spor yok kizlarin sporlari bile okurken yordu beni herkes super aynen devamkızlar dün yazamadım bir yorum rica ediyorum
günün menüsü benim olsun
SABAH
Kayısı
1 bardak süt
Ceviz
Yumurta
Yeşillik
Beyaz peynir 1 dilim kaşar 1 dilim cheddar
1 biber
1 cherry domates
ARA
6 fındık
3 badem
ÖĞLE
Ispanak yatağında somon balığı
Yanında salata (içinde ıspanak da var)
AKŞAM
3 Köfte
salata
su 2 litre
spor yok malesef
öğle ve akşam arası yakındı o yüzden ara yok
Usuttunmu acabaÇok midem bulanıyor benim ya. Akşamda bi ara titreme nöbeti geçirdim resmen. Hasta mı olacağım acaba
anaaaaaaaaaaaaaa tarif versene mermek ben hiç duymamıştım
Canim menun super de diger kizlarin ki de cok iyi bilemedim gunun menusu bayagi bir var bide sen de spor yok kizlarin sporlari bile okurken yordu beni herkes super aynen devam
Cnm ara öğünlerde iç Ayranı. . Yada sebze yemekleri ile :))ayyyyyyyyyyyyyyy akşama nasıl ayran çekti canım amahippotalamus dedi ya etin yanına olmaz diye o yüzden çıkardım
Su resim olayini bi ben yapamıyorum sanirim telefondan girdiğim için mi acabaGünaydın kızlar güzel bol eksili bir gün olsun ben -200 gördüm bunada şükür çünkü leblebiyi falan bayağı bir abartmıştımEki Görüntüle 1999883 resim yüklemeyi de becerdim
Cnm ara öğünlerde iç Ayranı. . Yada sebze yemekleri ile :))
Başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesinArkadaşlar eşimin babaannesi vefat etti. Akşam üstü.. akşam yemeği onun için geçe kaldı.. hemen hazırlandık şimdi yoldayız.. 1.5 saat uzaklıkta.. bikaç gün cenazede olucaz ama uğrıcam inş takıma. .
Yaaaaa uyuyamayınca da insan toparlayamıyorUyku ne canım yaa gözümü bile kırpmadım daha yeni yattım bebek uyandı.
Aynen iyi olmuş bugün kesin acısını çıkarırsın sen :)ayyyyyyyyyyyyyyy akşama nasıl ayran çekti canım amahippotalamus dedi ya etin yanına olmaz diye o yüzden çıkardım
Hahahahahaanaaaaaaaaaaaaaa tarif versene mermek ben hiç duymamıştım
Kızılmıyor bile uyku yok hastasın. Afiyet olsun bugün telafi edersin. Zaten bolca da spor yapmıştın dün.Bu arada kızlar gece ben karpuz peynir ekmek yedim yaa. Çok midem bulandı bi yandan acıktım daha kolay nutella vardı ama ben bunları seçtim.
Hadi amiiiiiinnnnnnnnKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
BUGÜN BÜYÜK GÜN YARIN 1. OLMALIYIZZZZZZZZZZZZZZ
LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN
SIFIR KAÇAMAK
AKŞAM HAFİF GEÇSİN ÖZELLİKLE
ŞİŞKİNLİK YAPACAK ŞEYLERDEN KAÇININNNNNNNNNNNNNN
YARIN 1. OLACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
İnci harikasın yarına da eksi olsun oh ohGünaydın kızlar güzel bol eksili bir gün olsun ben -200 gördüm bunada şükür çünkü leblebiyi falan bayağı bir abartmıştımEki Görüntüle 1999883 resim yüklemeyi de becerdim
GünaydınlaarrGünaydın kızlar. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?