- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Gelin buyrun davete luzum yok kizlar geliyorum bir kahveye deyin yeterVayyy gizli gizli tanışmışlar insan bizi de davet eder.
Su resim olayini bi ben yapamıyorum sanirim telefondan girdiğim için mi acabaneyse gunaydin bu arada
bende cepten yapamadım dosya boyutunu bilmiyorum ama bilgisayardan yapabildimSu resim olayini bi ben yapamıyorum sanirim telefondan girdiğim için mi acabaneyse gunaydin bu arada
dosya boyutunu kaç ayarlıyorsuntelefonda daha kolay canım dosya yükle fotoyu bul tıkla tamamdır
Gelin buyrun davete luzum yok kizlar geliyorum bir kahveye deyin yeter
dosya boyutunu kaç ayarlıyorsunyesa
Ankaralılar toplanalım bir gün. Sily sen ben Eylül. Başka var mıydı ankarada olanaynen kızlar ben de ankaradayım :) her zaman kapım açık :)
benim dosya boyutu büyük diyor dosya boyutunu seç diyorayyyy valla hiç öyle şeyler yapmıyorum direk yükle deyince oluyor :)
Gűnűn menűsű olmus canim ben cok begendimkızlar dün yazamadım bir yorum rica ediyorum
günün menüsü benim olsun
SABAH
Kayısı
1 bardak süt
Ceviz
Yumurta
Yeşillik
Beyaz peynir 1 dilim kaşar 1 dilim cheddar
1 biber
1 cherry domates
ARA
6 fındık
3 badem
ÖĞLE
Ispanak yatağında somon balığı
Yanında salata (içinde ıspanak da var)
AKŞAM
3 Köfte
salata
su 2 litre
spor yok malesef
öğle ve akşam arası yakındı o yüzden ara yok
Ankaralılar toplanalım bir gün. Sily sen ben Eylül. Başka var mıydı ankarada olan
ToplanalimmmAnkaralılar toplanalım bir gün. Sily sen ben Eylül. Başka var mıydı ankarada olan
Yesam sen bana yakinsin cik gel valla bir kahve patlatalimtelefonda daha kolay canım dosya yükle fotoyu bul tıkla tamamdır
Zayiflayunca alisverisede cikalimzayıflayınca toplanalım
Geçmiş olsunTansiyonum düşmüştü evet canım arkadaş , herdaim çekmecesinde bulundurduğu elektronik tansiyon aleti ile ölçtü 50/80
Tuzlu ayran içtim biraz da temiz hava felan çok şükür atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?