- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Ahh su arkadas toplantilarii gecen bende gittim arkadasa cips cikardi halley cikolata masaya koydu kizz konusuyi ama dikkatimi veremiyorum aklimda surekli onlari yemek gectiGünaydın herkese bu dağ tırmanışı epey zormuş dün denedim biraz
Menüm
Sabah 2 yumurtayla salata zeytin
Ara leblebi yoğurt
Öğlen
Arkaşadaşa gittim yarım dilim revani + şekersiz Türk kah
Akşam
Kabak yemeği + naneli yoğurt
2 lt su
15 dağ tırmanışı + 1 saat yürüyüş
kahvaltı yaptınız mı kızlar ben çok geciktim o yüzden evde yapamadım yanıma süt ve kayısı aldım iş yerinde yaptım arkadaşların bakışını görmeliydiniz herkes şok elimde ilk kez süt görüyorlar
Profil resmi yapcam da yapamadim bi türlüTelefondan boyut sıkıntısıyla yukleyemeyenler resmin ekran görüntüsünü alın onu atın. Benim telefonumda büyük çekiyor be öyle yapıyorumm.
Yesam sen bana yakinsin cik gel valla bir kahve patlatalim
O da mı büyük diyorProfil resmi yapcam da yapamadim bi türlü
Canımsın sağol tatlımGeçmiş olsun
Bi an dedimCok samimi arkadasim bu arada kankimyoksa bu eylul kafadan kirik arkadasina gidip yere uzanio plates yapmis cok tuaf kiz demeyin
Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
1 tane orta boy Elma
Öğle
2 dilim ekmek
1kase çorba
Cacık
Akşam
1 porsiyon bamya yemeği
1 dilim ekmek
Bol yeşillikli salata
2 litre su, 1 saat yürüyüş
Ara öğün yok mu tatlım. Bir de çokk az yemişin. Sonra halsiz düşmeyesinGünaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
1 tane orta boy Elma
Öğle
2 dilim ekmek
1kase çorba
Cacık
Akşam
1 porsiyon bamya yemeği
1 dilim ekmek
Bol yeşillikli salata
ne güzel dertler yahu. Darısı hepimizin başınaKizlar adl den bir wlbjse aldim 2 ay ince nasik begenerek aldim beyaz bjr elbkse simdi boss bol oluyo daha bir kez bile giyemeden. Iyice zayiflayunca terziye yapturayim diyorum ama iyi bir terzi olmasi gerekiyo maffederse elbisemi üzülürüm koltuk altlari bol beli bol bir parcasinin cikmasi lazim
hahahahahahCok samimi arkadasim bu arada kankimyoksa bu eylul kafadan kirik arkadasina gidip yere uzanio plates yapmis cok tuaf kiz demeyin
Dalida harikasın biraz dikkat edince toparlamış menün. Şimdiye kadarki en güzel en sağlıklı menün. Devam eder inşallah bu şekilde.Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
1 tane orta boy Elma
Öğle
2 dilim ekmek
1kase çorba
Cacık
Akşam
1 porsiyon bamya yemeği
1 dilim ekmek
Bol yeşillikli salata
Kız dalidanın önceki menülerini unuttun mu ? iş yoğunluğundan böyle diyordu. bence bu menüsü mucize oldu.öğle ve akşam ben sevdim ama kahvaltıyı sevmedim
diyetisyen böyle yazdı dersen de valla lafım yok
Hiç aktiflesmiyor dosyanin icine giremiyorum hiçO da mı büyük diyor
Diyetisyenler ara öğün verirler mutlaka.öğle ve akşam ben sevdim ama kahvaltıyı sevmedim
diyetisyen böyle yazdı dersen de valla lafım yok
Menüm
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 çk bal
08:10 sade nescafe
Kahvaltı 09:35
1 dilim kızarmış Tam buğday ekmeği, 1 kk süzme peynir, 1 yk lor, zeytin, domates, 1 tk krem peynir, yarım ceviz, yeşil çay
Ara 11:20 sade türk kahvesi
Öğle 13:30
1 kase domates çorbası, 4 yk tavuk, 2 yk yoğurt, 2 yk yeşil mercimek, 3 brüksel lahanası, 1 küçük kase salata
Ara 15:40 7 erik
Akşam 16:45 1 ayran, 5 çiğ badem
Ara 19:30 sade türk kahvesi, bir kare bitter, bir parçaeylul7158eylul ün sağlıklı atıştırmalığı ❤
Su: 3.5 lt
Spor:
45 dk yürüyüş bandı (interval çalışması. 5 dk yürüyüş 2.5 dk koşu şeklinde 45 dk ya tamamladım)
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
100 mekik (31 günlük mekik programı 18. Gün)
100 jumping jack
50 dağ tırmanışı
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Uyumadan önce bir kuru kayısı yicem
sabah
domates tb unundan krep 5zeytın yeşillik 1cevız
öğlen
yoğurt çorbası
2 çatal karpuz
1kase cacık
3yk ıspanak yemegi
akşam
1 cevız
1 kase yoğurt
ara: %80 kakolu bır dılım çıkolara 1 dılım yulaflı bar 1 hurma kızlar bunları kiminle yedim biliyor musunuz ??? @MiuLego misafirimdi biz reelde tanıştık kahvelerimizi içtik
spor:1 saat boyunca hunhanca dans ettım hızlı tempolu 200 ıp atladım 100 tane hoplaıp ellerını yukarda kavuşturdugun hareketı yaptımbıde su daga tırmanma hareketını yaptım Anka canım senın vıdeon olan 30 tane.
30 tane de skuat yaptım.,(bunlar 1 saatın içine dahıldı)
ayrıyeten 100 tane mekık çektım
Spor en önemli şey. Son günlerde Spor yapamıyorum ama mutlaka 1 saat yürüyorum. Menün çok güzel, kahvaltına bayıldımm..kızlar dün yazamadım bir yorum rica ediyorum
günün menüsü benim olsun
SABAH
Kayısı
1 bardak süt
Ceviz
Yumurta
Yeşillik
Beyaz peynir 1 dilim kaşar 1 dilim cheddar
1 biber
1 cherry domates
ARA
6 fındık
3 badem
ÖĞLE
Ispanak yatağında somon balığı
Yanında salata (içinde ıspanak da var)
AKŞAM
3 Köfte
salata
su 2 litre
spor yok malesef
öğle ve akşam arası yakındı o yüzden ara yok
Hımmm.Kız dalidanın önceki menülerini unuttun mu ? iş yoğunluğundan böyle diyordu. bence bu menüsü mucize oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?