ben beğendim güzel menüGünaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum hemen
Sabah
1 tane orta boy Elma
Öğle
2 dilim ekmek
1kase çorba
Cacık
Akşam
1 porsiyon bamya yemeği
1 dilim ekmek
Bol yeşillikli salata
2 litre su, 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canımBen ve küçük kızım kahvaltı yapmaya gidiyoruz
öğle ve akşam ben sevdim ama kahvaltıyı sevmedim
diyetisyen böyle yazdı dersen de valla lafım yok
Ara öğün yok mu tatlım. Bir de çokk az yemişin. Sonra halsiz düşmeyesin
Diyetisyenler ara öğün verirler mutlaka.
ne güzel dertler yahu. Darısı hepimizin başına
hahahahahah
Dalida harikasın biraz dikkat edince toparlamış menün. Şimdiye kadarki en güzel en sağlıklı menün. Devam eder inşallah bu şekilde.
Canım öğlen çok sağlam yedim ben kahveltı da yemiştim şişkinlik hissettim. Ama en önemlisi cuma geldi çattı diye akşamı çok az yiyerek geçiriyorum. Acıkıyorum ben ama normal akşam yemeği yesem de gece acıkıyorum zaten aynı şey. Dayanılıyor.Kızlar Spor süper. Ama akşam yemeği neden bu kadar az ? Gece acıkmıyormusunuz ?
Afiyet ve sağlıklı olsun.Ben ve küçük kızım kahvaltı yapmaya gidiyoruz
Beyaz ekmek deme sakınUmarım böyle devam eder. Bugün ofisteyim ve 2 ekmek arası pernir ve bol yeşillikli sandiviç yiyorum
canım benim nazarım mı değdi acabaDünkü videoyu yaptığım için galiba heryer im tutulmuş yaaa.agrimayan yerim yokk
Bu gün benim de her yerim ağrıyor. Karın çalışacağım sadece bacak çalışmayacağım.Dünkü videoyu yaptığım için galiba heryer im tutulmuş yaaa.agrimayan yerim yokk
Yok canım olmuyoSily yukarda adının yazdığı yerde avatar yeri var oradan girimce olmuyor mu.
Ne diyorYok canım olmuyo
Canım ya hakkaten
Canım ya hakkaten
afiyet olsun resimli kahvaltı paylaşımı daha mı güzel oluyor neBu gün kahvaltım çok geç kaldı yine. Yeni oturdum 2 öğün yapacağım mecburen. Karatay kahvaltım. Yumurta 2 taneydi aslında birini düşürdüm gittiEki Görüntüle 1999904
Canım ya hakkaten2lt suyu 2mil olarak okumak benim gönül gözüme mahsus herhalde
Uykusuzluk başıma vurmuş yesacım.suyu spor diye okuyorum yaaayyyyyyyyyy canım leslie 2 mmil diyen ağzını severim ben
ama spor yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?