Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

öğle ve akşam ben sevdim ama kahvaltıyı sevmedim

diyetisyen böyle yazdı dersen de valla lafım yok

Hayır dün sabah diyetisyene gitmeden yedim o elmayı vakitsizlikten

Ara öğün yok mu tatlım. Bir de çokk az yemişin. Sonra halsiz düşmeyesin

Diyetisyenler ara öğün verirler mutlaka.

Ara öğün yapmalıyım ama ben yapamıyorum ilerleyen vakitlerde onuda oturturum inşallah.

ne güzel dertler yahu. Darısı hepimizin başına

hahahahahah

Dalida harikasın biraz dikkat edince toparlamış menün. Şimdiye kadarki en güzel en sağlıklı menün. Devam eder inşallah bu şekilde.

Umarım böyle devam eder. Bugün ofisteyim ve 2 ekmek arası pernir ve bol yeşillikli sandiviç yiyorum

Kızlar Spor süper. Ama akşam yemeği neden bu kadar az ? Gece acıkmıyormusunuz ?
Canım öğlen çok sağlam yedim ben kahveltı da yemiştim şişkinlik hissettim. Ama en önemlisi cuma geldi çattı diye akşamı çok az yiyerek geçiriyorum. Acıkıyorum ben ama normal akşam yemeği yesem de gece acıkıyorum zaten aynı şey. Dayanılıyor.
Ben ve küçük kızım kahvaltı yapmaya gidiyoruz
Afiyet ve sağlıklı olsun.

Herkese günaydın kızlar
Bol eksiler
Biz ailecek evdeyiz bugün. Aile kahvaltısı yapcaz .inşallah fazla yemem

Dünkü videoyu yaptığım için galiba heryer im tutulmuş yaaa.agrimayan yerim yokk

Dünkü videoyu yaptığım için galiba heryer im tutulmuş yaaa.agrimayan yerim yokk
canım benim nazarım mı değdi acabamaşallah da demiştim ama dün çoştun sen arkadaşım o video üstüne de başka spor yaptın ben 20 dakika yaptım (şişko şişko) bugün daha yeni yeni düzeliyorum dün yürürken bile inliyordum o video sporcular için sadece bunu anladım

Ekrangörüntüsü aldim onu bile eklemiyor.. yani hiç bir uyari da vermiyor ama eklemiyor da dosya seç diyorum hiç orali olmuyor sanki ben "dosya seç " in üstüne tiklamiyorum, neyse bir ara tabletten deniyeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…