Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

2 dilim beyaz ekmek
niye neden neden nedeeeennnnnnn
Bu gün kahvaltım çok geç kaldı yine. Yeni oturdum 2 öğün yapacağım mecburen. Karatay kahvaltım. Yumurta 2 taneydi aslında birini düşürdüm gittiEki Görüntüle 1999904
çok canım istedi
Canım ben ankaralıyım ama 1500km uzaktayım maalesef
Ay ne diyorsun. Geldiğinde katılırsın sen de aramıza :)

Aynen canım ya benimde 63 kiloyken aldıkşarım çuval gibi çok kötü duruyor giyemiyorum.
Gunaydinnnlaaarrrrr
Günaydın zümrecimmm
Bu gün kahvaltım çok geç kaldı yine. Yeni oturdum 2 öğün yapacağım mecburen. Karatay kahvaltım. Yumurta 2 taneydi aslında birini düşürdüm gittiEki Görüntüle 1999904
Mükemmel...

nerdesin ankaraya 1500 km uzak yer var mı
Kars şekerim.nerdeyse ermenistan yanii

Aynen canım ya benimde 63 kiloyken aldıkşarım çuval gibi çok kötü duruyor giyemiyorum.

Günaydın zümrecimmm

Mükemmel...

Aaaaa biz de oradaydık bir zamanlar 2 yil oldu geleli :)

kızlar bir şey söyliyecem de hemen üstüme gelmeyin Ankara da 4.5 yıkl kaldım 2 yılı Batıkent Hacettepeliler sitesi 2.5 yılı da harikalar diyarı sitesi ankaraya alışamadım ben ya yeşil yok deniz yok ulaşım zaten

Ankarada doğup buyumediysen alisamazsin canim zaten, benim sivasli arkadasim vardi ( sivasta da deniz olmadigi halde ) ankarayi cok farkli itici bunaltici bulurdu, gayet normal yani üstüne gelmeyiz kiz olur mu hiç

Canım ankaraya bir alışırsan sonra da ayrılamıyorsun.ama dediğin gibi sıkıntılar var başkent işte

Günaydın zümrecimmm

Mükemmel...

+500 km de uzaklığın sendeki etkisi galiba ya şaka maka gerçekten insanın memleketinden uzak olması zor tez zamanda dönersin inşallah ankaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…