Dimiafiyet olsun resimli kahvaltı paylaşımı daha mı güzel oluyor ne
Canım ben ankaralıyım ama 1500km uzaktayım maalesefAnkaralılar toplanalım bir gün. Sily sen ben Eylül. Başka var mıydı ankarada olan
Ben de ankaradayımCanım ben ankaralıyım ama 1500km uzaktayım maalesef
NeredesinCanım ben ankaralıyım ama 1500km uzaktayım maalesef
nerdesinCanım ben ankaralıyım ama 1500km uzaktayım maalesef
niye neden neden nedeeeennnnnnn2 dilim beyaz ekmek
çok canım istediBu gün kahvaltım çok geç kaldı yine. Yeni oturdum 2 öğün yapacağım mecburen. Karatay kahvaltım. Yumurta 2 taneydi aslında birini düşürdüm gittiEki Görüntüle 1999904
Ay ne diyorsun. Geldiğinde katılırsın sen de aramıza :)Canım ben ankaralıyım ama 1500km uzaktayım maalesef
Yurt dışı muhtemelennerdesinankaraya 1500 km uzak yer var mı
bekle canım öğrenecezYurt dışı muhtemelen
Yuppiiiiii tey tey teyyyy12. takım ankaranındır ankaranın kalacak
Aynen canım ya benimde 63 kiloyken aldıkşarım çuval gibi çok kötü duruyor giyemiyorum.Kizlar adl den bir wlbjse aldim 2 ay ince nasik begenerek aldim beyaz bjr elbkse simdi boss bol oluyo daha bir kez bile giyemeden. Iyice zayiflayunca terziye yapturayim diyorum ama iyi bir terzi olmasi gerekiyo maffederse elbisemi üzülürüm koltuk altlari bol beli bol bir parcasinin cikmasi lazim
Günaydın zümrecimmmGunaydinnnlaaarrrrr
Mükemmel...Bu gün kahvaltım çok geç kaldı yine. Yeni oturdum 2 öğün yapacağım mecburen. Karatay kahvaltım. Yumurta 2 taneydi aslında birini düşürdüm gittiEki Görüntüle 1999904
Neredesin
Kars şekerim.nerdeyse ermenistan yaniinerdesinankaraya 1500 km uzak yer var mı
Hem de merakla bekliyorumbekle canım öğrenecez
Aaaaa biz de oradaydık bir zamanlar 2 yil oldu geleli :)Aynen canım ya benimde 63 kiloyken aldıkşarım çuval gibi çok kötü duruyor giyemiyorum.
Günaydın zümrecimmm
Mükemmel...
Kars şekerim.nerdeyse ermenistan yanii
Aaaaa biz de oradaydık bir zamanlar 2 yil oldu geleli :)
Ankarada doğup buyumediysen alisamazsin canim zaten, benim sivasli arkadasim vardi ( sivasta da deniz olmadigi halde ) ankarayi cok farkli itici bunaltici bulurdu, gayet normal yanikızlar bir şey söyliyecem de hemen üstüme gelmeyinAnkara da 4.5 yıkl kaldım 2 yılı Batıkent Hacettepeliler sitesi 2.5 yılı da harikalar diyarı sitesi ankaraya alışamadım ben ya yeşil yok deniz yok ulaşım zaten
Canım ankaraya bir alışırsan sonra da ayrılamıyorsun.ama dediğin gibi sıkıntılar var başkent iştekızlar bir şey söyliyecem de hemen üstüme gelmeyinAnkara da 4.5 yıkl kaldım 2 yılı Batıkent Hacettepeliler sitesi 2.5 yılı da harikalar diyarı sitesi ankaraya alışamadım ben ya yeşil yok deniz yok ulaşım zaten
+500 km de uzaklığın sendeki etkisi galibaAynen canım ya benimde 63 kiloyken aldıkşarım çuval gibi çok kötü duruyor giyemiyorum.
Günaydın zümrecimmm
Mükemmel...
Kars şekerim.nerdeyse ermenistan yanii
tüyo versene korhi çok merak ettim ben dayanamam yarına kadar@anka_misali kaptancımmm sabah müthiş bir eksi gördüm ben şok
Yarın listeye bomba gibi bir giriş yapıcam inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?