Ayyy evet yaaa memleketten cok cok uzaklarda baya zor oluyor, allah kolaylik versin canim insallah istediğiniz yerlere cikar tayininizDarısı bize canım yaa.1 yıl sonra tayin isteyeceğiz bakalım
Höff yok ki bişey zaten. Saman gibi şehir.kızlar bir şey söyliyecem de hemen üstüme gelmeyinAnkara da 4.5 yıkl kaldım 2 yılı Batıkent Hacettepeliler sitesi 2.5 yılı da harikalar diyarı sitesi ankaraya alışamadım ben ya yeşil yok deniz yok ulaşım zaten
Gölleri varyaHöff yok ki bişey zaten. Saman gibi şehir.
niye neden neden nedeeeennnnnnn
çok canım istedi
Ay ne diyorsun. Geldiğinde katılırsın sen de aramıza :)
12. takım ankaranındır ankaranın kalacak
Anka kaptancımmm sabah müthiş bir eksi gördüm ben şok
Yarın listeye bomba gibi bir giriş yapıcam inşallahhh
kızlar bir şey söyliyecem de hemen üstüme gelmeyinAnkara da 4.5 yıkl kaldım 2 yılı Batıkent Hacettepeliler sitesi 2.5 yılı da harikalar diyarı sitesi ankaraya alışamadım ben ya yeşil yok deniz yok ulaşım zaten
ben cumhuriyet ünv mezunuyum 4 yıl da sivasta kaldım orayı sevdim ama galiba ünv yılları geçtiği içinAnkarada doğup buyumediysen alisamazsin canim zaten, benim sivasli arkadasim vardi ( sivasta da deniz olmadigi halde ) ankarayi cok farkli itici bunaltici bulurdu, gayet normal yaniüstüne gelmeyiz kiz olur mu hiç
kesinlikle haklısın giden tanıdığım herkes yerleşti Ankaraya benim de bir sürü akrabam var ankaradaCanım ankaraya bir alışırsan sonra da ayrılamıyorsun.ama dediğin gibi sıkıntılar var başkent işte
Ayyy harikaBen de ankaradayım
vayyyyy süperAnka kaptancımmm sabah müthiş bir eksi gördüm ben şok
Yarın listeye bomba gibi bir giriş yapıcam inşallahhh
Bendeben cumhuriyet ünv mezunuyum 4 yıl da sivasta kaldım orayı sevdim ama galiba ünv yılları geçtiği için
kesinlikle haklısın giden tanıdığım herkes yerleşti Ankaraya benim de bir sürü akrabam var ankarada
Kız olsa yiyeceğim hepsinden de işyerinde yok :)Sen de ye canım zararlı bişey yok zaten. Zeytinleri bitiremedim gerisini bitirdim.. Dişlerimi fırçaladım. 18.00 e kadar çay su dışında hiç bişey yemek yok.
Tapusu bende canım ne Ankara'sı
Oooooo ben gectim keptın, ordan iki sifir daha ekleyelimEvettt hedefleri hatırlayalım
1 HAFTALIK HEDEF TABLOSU
GELECEK CUMA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ KİLOLAR
1. Anka_misali=> 67.9 = 500 gram vermek
2. Hippotalamus=> 89.5 = 1300 gram vermek
3. yesa1=> 53 = 700 gram vermek
4. inciakis => 73= 2.300 gram vermek
5. umut-16=> 69= 1 kilo vermek
6.Sily =>66 = 500 gram vermek
7. MiuLego => 57.8 = 1000 gr vermek
8. florence_N=>80.5, 1200 Gr vermek.
9. Erdnctuba85: 61.2 = 1 kilo vermek
10. Tevafuk55: 62.9 = 900 gr vermek
11.eylul7158eylul 58.5 =500 gr vermek
12.5816bursa 73.9=900 gr vermek
13. Db55 56.5= 500 gr vermek
çorba ciğer salataSEBZE ÇORBASI
ARNAVUT CİĞERİ
ETLİ PATATES
PİRİNÇ PİLAVI
İÇECEK ÇEŞİTLERİ
KARIŞIK MEYVE-TATLI
SALATBAR
Ayyyyyyyy işyerinde günün menüsü :) hangilerini yesem hepsni yiyesim var
+500 km de uzaklığın sendeki etkisi galibaya şaka maka gerçekten insanın memleketinden uzak olması zor tez zamanda dönersin inşallah ankaraya
SEBZE ÇORBASI
ARNAVUT CİĞERİ
ETLİ PATATES
PİRİNÇ PİLAVI
İÇECEK ÇEŞİTLERİ
KARIŞIK MEYVE-TATLI
SALATBAR
Ayyyyyyyy işyerinde günün menüsü :) hangilerini yesem hepsni yiyesim var
Şşşş söylemek yok yarın sürpriz olsun. Altta diğer takımlardan kızlar görüyorum ara araKaçsın kaçsın???
Aynısını yapacağım kuzum. burda yazmıyor da bir de sebze yemeği oluyor 3 çeşit yemek birini seçip yiyebiliyoruz. Ben muhtemelen sebzeyi alırım çorba ve salata. Meyveyi de alır ara öğün yaparım.çorba ciğer salata
Kız ne aç kalmasııııı.. Salatbar dediği bildiğin açık büfe otellerdeki gibi içinde yok yok. Haşlanmış karnabahar brokoli normal salatalar (kızartmalar kısırlar çiğ köfteler yoğurtluu makarnalar onların yanından hızlıca geçiyorum) vs vs tonla şey var sınırsız alıyorsun. Patlayana kadar doyardınBen orda olsam aç kaldım demekki
Salata alırım çekilirim gerisini sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?