ay meraktan çatlıyorum ama benŞşşş söylemek yok yarın sürpriz olsun. Altta diğer takımlardan kızlar görüyorum ara ara
HA Rİ KA SIIIIIINNNNNN
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ay meraktan çatlıyorum ama ben
HA Rİ KA SIIIIIINNNNNNİnşallah yarına 1600 olur o
Afiyet olsun canımAynısını yapacağım kuzum. burda yazmıyor da bir de sebze yemeği oluyor 3 çeşit yemek birini seçip yiyebiliyoruz. Ben muhtemelen sebzeyi alırım çorba ve salata. Meyveyi de alır ara öğün yaparım.
Kız ne aç kalmasııııı.. Salatbar dediği bildiğin açık büfe otellerdeki gibi içinde yok yok. Haşlanmış karnabahar brokoli normal salatalar (kızartmalar kısırlar çiğ köfteler yoğurtluu makarnalar onların yanından hızlıca geçiyorum) vs vs tonla şey var sınırsız alıyorsun. Patlayana kadar doyardın
Anaaaaa okumadan dedim ama yalan dedim haaa diger takimdakiler 300 gr bile veremedim aslindaŞşşş söylemek yok yarın sürpriz olsun. Altta diğer takımlardan kızlar görüyorum ara ara
Daha bisey yapmadim canim :) biberli lor diye dusundum amaaa belki de acikmam su an icin bilemiyorummm :)kızlar öğlen ne yiyeceksiniz söyleyin de kopya çekeyim evde hazır hiçbir şey yok
Cnm mantı ye makarna ye ne bileyim kilo yapan ne olursa işte kızlar öğlen ne yiyeceksiniz söyleyin de kopya çekeyim evde hazır hiçbir şey yok
Benim öğle yok akşam mercimekli lahana varkızlar öğlen ne yiyeceksiniz söyleyin de kopya çekeyim evde hazır hiçbir şey yok
Cnm mantı ye makarna ye ne bileyim kilo yapan ne olursa işte hehe
Saka Bı yana ben kahvaltıyı gec yaptığım için öğlen yemiyorum cnm
kaptan yeter ya bu detoks mu böyle bilemedim kiBenim öğle yok akşam mercimekli lahana var
Oo maşallah cnm ben yarına Bı bomba patlatıcam diyordum elimde patlıycak desenehayatta olmaz canım galiba hazır közlenmiş patlıcan alıp salata yapıcam
kız gördün mü 73.8 oldum ben
Sily alkışlaaar haftaya rakip yapsa bizi kaptan1000 grm i birazcik geçtim, yani verdim
Flo miden küçülüyor ekmeksizliğe alışınca insan aramıyor. Yarın coştur takımııııKendimi asiyorum resmen. Ekmek yemedim bu sabah yine. Dün su 4 litre oldu yatana kadar. Hahahaha yarın bomba gibi çıkacağım tartıya. Fissss lamam inşallah
Selam canım iyiyiiiz :)Selam kizlaaar nasilsiniz bakaliiim?
Ben yaklasik 9dan beridir uyanigim, o yuzden kahvaltimi erken yaptim bugun oglen acikabilirim diye dusunuyorum :))
Hafif biseyler yesem bari
GünaydııınHerkese günaydın ceyrek simitle kahvaltı tamam ekmek yok domates salatalık biraz recel bıkac bardak seker siz çay
Arada yesıl elma
Turk kahvesi
Akşam a ev köftesi yapıcam bikaç tane yanında salata ayran bol bol su sporda pazara gidicez birde dans tabiki bugun cok yemıycem İnş
sen patlat listeye gidecektin sanki sen.Oo maşallah cnm ben yarına Bı bomba patlatıcam diyordum elimde patlıycak desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?