Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok yapmışım canım yaa seviyorum da zaten. Evde benden başka yiyen yok. Dokeyim mi bu gün biter artık
ya bende yemeğince bizim evde de yemekler ziyan oluyor daha az yapmaya çalışacam dökmeyi hiç sevmem ama bu ara bayağı bi çöpe yemek gitti bizimkiler kalınca da yemez çünkü

Şimdi her gören zaten "çok zayıflamışsın süzülmüşsün" falan diyor. Buna seviniyorum ama hemen ardından da ayyy daha fazla verme, çöktün iyice, kemik torbası mı olcaksın, bak sağlığından oluyorsun, düşüp bayılıp kalcaksın vs vs. Bugün dedim ki birine :

Eeeehhh yeter be. Gayet her şeyden yiyorum ve sağlıklı şeyler yiyorum protein karbonhidrat hepsini alıyorum. Tüm gün senden daha çok besin değeri giriyor vücuduma yani. Hayır çatlayana kadar yiyince daha mı sağlıklı. Hamburger menü gömsem mutlu olacaksın o zaman sağlıklı mı olmuş olcam sence ? dedim. Daha bisürü saydırdım.

Dedi ki " ama en azından karnım tok açlıktan başım dönmüyor sağlıklıyım"

Yav dedim heeee ben az yiyorum kilo veriyorum dış görünüşte değişiklik var sağlıksızım. Sende dışta görünen bir şey yok da peki ya içte? Sağlıksız şeyler yiyorsun iç organların yağ bağlıyor, Kalp damarların tıkanıyor belki. Görmüyorsun bunları gözünle diye sen sağlıklı mısın şimdi? dedim.

AAAAAA SUSTU. Ha şöyle dedim tabi içimden. Oh rahatladım içimdeki herşeyi söyleyince ona.

Bi susun da yeter artık dedim. Herkes sağlık prof.u olmuş sanırsın hepiniz sağlıklı beslenmekte en üst seviyelerdesiniz. Daha bana konuşmayın dedim. Zaten daha ağzını açamaz

ya bende yemeğince bizim evde de yemekler ziyan oluyor daha az yapmaya çalışacam dökmeyi hiç sevmem ama bu ara bayağı bi çöpe yemek gitti bizimkiler kalınca da yemez çünkü
Zeytinyağlıysa sen yeseydin keşke neden döktün.. Bozulmaz ki uzun sure zeytinyağlılar.

Bende ramazanda zorlanıyorum yemek 2. gün yenmiyor Azıcık azıcık yapcam artık

İyi demişsin rahatlamışsın senin başın mı dönüyor ki neden öyle dedi.

Afferin kız canim ne zaman hamburger pizza vs cekse senin bu hikayeni hatirlicam

sen mi sağlıklısın şimdi ?? Hayır bennn sağlıklıyım miulego usta

Sily alkışlaaar haftaya rakip yapsa bizi kaptan

Flo miden küçülüyor ekmeksizliğe alışınca insan aramıyor. Yarın coştur takımıııı

Selam canım iyiyiiiz :)

Günaydııın
Ay bu hafta ufaklik çok zorladi beni gündüz gece.. uykularında muhtemelen onun için ekstra caba sarfettigim icin boyle kendi rekorumu kirdim :)

vayyy helal sana iyi cevap vermişsin, ben kimseye diyette olduğumu çaktırmamaya çalışıyorum o muhabbetlere girmeyi hiç istemiyorum söyleyince sanki acımdan ölüyorum bir şey yedirirlerse sevaba gireceklermiş gibi davranıyorlar ye ya bir şey olmazlar bugun ara ver demeler offffff

İyi demişsin rahatlamışsın senin başın mı dönüyor ki neden öyle dedi.
Kuzum benim oldum olası döner ama oturduğum yerden aniden kalkınca. Ki bunu çok yapıyorum ay başım döndü diyorum. Diyettesin ondan diyor. Yahu bu her insanda oluyor. bende belki daha çok ama oldum olası böyleyim. Anlamıyorlar.
Afferin kız canim ne zaman hamburger pizza vs cekse senin bu hikayeni hatirlicam

sen mi sağlıklısın şimdi ?? Hayır bennn sağlıklıyım miulego usta
hahahahahaha kız hippo kahkaha attım aynen öyle oldu hahhaha
Ay bu hafta ufaklik çok zorladi beni gündüz gece.. uykularında muhtemelen onun için ekstra caba sarfettigim icin boyle kendi rekorumu kirdim :)
çocuk sporu mükemmel demiştim ama maşallah
Aynen sanki bir yudum yemek yedirseler bana cennet ayaklarına serilecekmiş gibi davranıyorlar hahahah

Aynı durumları bende yaşıyorum canım.hatta okulun başında bir hoca kendisi 25 yıllık öğrt olur.ben 83 kiloydum o ara ,ona 59 olcam demiştim ,bir kahkaha attı ay hayatta olamazsın demişti.beni o kadın gaza getirdi.ameliyattan önce 59.7 olan tartı fotomu gösterdim ne derse beğenirsin ayy daha 59 olamamışsın ki 700gr artıdasın demesin mi??
Hasetinden çatlayacak da kalacak valla.hiiiiç takmamak lazım böylelerini.kıskanç şeyler.artık korumaya geçtim diyorum ben.ama her hafta zayıflamışsın diyolar yooo korumadayım şuan diyorum

Kız sen 30 kilo vermişsin ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…