Kaç kilo farklı çıkıyor ki..Pazar günü dönücez inş.. napalım şimdi listeye giremicek miyim
Ne kadar dikkatliysemmmm bende yeni farkettim ne kadar çok kilo verdigini masallah ya sana ne zaman basladin diyete ne kadar sürede gittiAynı durumları bende yaşıyorum canım.hatta okulun başında bir hoca kendisi 25 yıllık öğrt olur.ben 83 kiloydum o ara ,ona 59 olcam demiştim ,bir kahkaha attı ay hayatta olamazsın demişti.beni o kadın gaza getirdi.ameliyattan önce 59.7 olan tartı fotomu gösterdim ne derse beğenirsin ayy daha 59 olamamışsın ki 700gr artıdasın demesin mi??
Hasetinden çatlayacak da kalacak valla.hiiiiç takmamak lazım böylelerini.kıskanç şeyler.artık korumaya geçtim diyorum ben.ama her hafta zayıflamışsın diyolar yooo korumadayım şuan diyorum
Ne kadar sinsiler. Sevin yani çok mu zor halbuki..Aynı durumları bende yaşıyorum canım.hatta okulun başında bir hoca kendisi 25 yıllık öğrt olur.ben 83 kiloydum o ara ,ona 59 olcam demiştim ,bir kahkaha attı ay hayatta olamazsın demişti.beni o kadın gaza getirdi.ameliyattan önce 59.7 olan tartı fotomu gösterdim ne derse beğenirsin ayy daha 59 olamamışsın ki 700gr artıdasın demesin mi??
Hasetinden çatlayacak da kalacak valla.hiiiiç takmamak lazım böylelerini.kıskanç şeyler.artık korumaya geçtim diyorum ben.ama her hafta zayıflamışsın diyolar yooo korumadayım şuan diyorum
Bi de sen eski gruptaydın nasıl farketmedin.Ne kadar dikkatliysemmmm bende yeni farkettim ne kadar çok kilo verdigini masallah ya sana ne zaman basladin diyete ne kadar sürede gitti
Ayy aynen bende biktik yetee artik daha verme lafindanŞimdi her gören zaten "çok zayıflamışsın süzülmüşsün" falan diyor. Buna seviniyorum ama hemen ardından da ayyy daha fazla verme, çöktün iyice, kemik torbası mı olcaksın, bak sağlığından oluyorsun, düşüp bayılıp kalcaksın vs vs. Bugün dedim ki birine :
Eeeehhh yeter be. Gayet her şeyden yiyorum ve sağlıklı şeyler yiyorum protein karbonhidrat hepsini alıyorum. Tüm gün senden daha çok besin değeri giriyor vücuduma yani. Hayır çatlayana kadar yiyince daha mı sağlıklı. Hamburger menü gömsem mutlu olacaksın o zaman sağlıklı mı olmuş olcam sence ? dedim. Daha bisürü saydırdım.
Dedi ki " ama en azından karnım tok açlıktan başım dönmüyor sağlıklıyım"
Yav dedim heeee ben az yiyorum kilo veriyorum dış görünüşte değişiklik var sağlıksızım. Sende dışta görünen bir şey yok da peki ya içte? Sağlıksız şeyler yiyorsun iç organların yağ bağlıyor, Kalp damarların tıkanıyor belki. Görmüyorsun bunları gözünle diye sen sağlıklı mısın şimdi? dedim.
AAAAAA SUSTU. Ha şöyle dedim tabi içimden. Oh rahatladım içimdeki herşeyi söyleyince ona.
Bi susun da yeter artık dedim. Herkes sağlık prof.u olmuş sanırsın hepiniz sağlıklı beslenmekte en üst seviyelerdesiniz. Daha bana konuşmayın dedim. Zaten daha ağzını açamaz
Ben bu tabloda yokumEvettt hedefleri hatırlayalım
1 HAFTALIK HEDEF TABLOSU
GELECEK CUMA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ KİLOLAR
1. Anka_misali=> 67.9 = 500 gram vermek
2. Hippotalamus=> 89.5 = 1300 gram vermek
3. yesa1=> 53 = 700 gram vermek
4. inciakis => 73= 2.300 gram vermek
5. umut-16=> 69= 1 kilo vermek
6.Sily =>66 = 500 gram vermek
7. MiuLego => 57.8 = 1000 gr vermek
8. florence_N=>80.5, 1200 Gr vermek.
9. Erdnctuba85: 61.2 = 1 kilo vermek
10. Tevafuk55: 62.9 = 900 gr vermek
11.eylul7158eylul 58.5 =500 gr vermek
12.5816bursa 73.9=900 gr vermek
13. Db55 56.5= 500 gr vermek
Yarın bende 86 -85 gibi bi rakam görürüm1000 grm i birazcik geçtim, yani verdim
Gece bende uyuyamıyorum herhalde aç olduğum içinDereotu ceviz benim de tansiyonumu düşürdü galiba. Ya da gece uyumadığımdan bi değişik hissediyorum kendimi
Sen liste olduktan sonra geldin ya yarın seni de eklerizBen bu tabloda yokum
Yarın bende 86 -85 gibi bi rakam görürüm
Gece bende uyuyamıyorum herhalde aç olduğum için
Ay valla yaaaa diyorum ya ne kadar dikkatliymisimBi de sen eski gruptaydın nasıl farketmedin.
sen mi sağlıklısın şimdi ?? Hayır bennn sağlıklıyım miulego usta
Dereotu metabolizmayi hizlandiriyomus canim. Salataligin ustune dograyinca cok guzel oluyoDereotu ceviz benim de tansiyonumu düşürdü galiba. Ya da gece uyumadığımdan bi değişik hissediyorum kendimi
3 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 çay kaşığı pul biberi karıştırıp akşam uyumadan yarım saat önce yiyorsun. Göbek yağlarına çok iyi geliyor. Ama sen emziriyor muydunBi ara yoğurt pul biber limon diye bi üçlü okumuştum acaba o nedir
Geçen temmuzda 86.3tüm canım 27 kilo gitti şuanKız sen 30 kilo vermişsin ya ...
Ben sut yapsın diye yiyorum.Dereotu metabolizmayi hizlandiriyomus canim. Salataligin ustune dograyinca cok guzel oluyo
Geçen temmuzda zayıflamam lazım diyordum ekime kadar 3kilo fln gitti ama karataya ve spor 13 ekim 2016da başladım canım.şuan 27 kilo uçup gitmiş durumdaNe kadar dikkatliysemmmm bende yeni farkettim ne kadar çok kilo verdigini masallah ya sana ne zaman basladin diyete ne kadar sürede gitti
Yok canım fesat bunlar fesat...Ne kadar sinsiler. Sevin yani çok mu zor halbuki..
Kesinlikle eylülcümmAyy aynen bende biktik yetee artik daha verme lafindan
Ay valla yaaaa diyorum ya ne kadar dikkatliymisimBi de sen eski gruptaydın nasıl farketmedin.
Şimdiye kadar düzenli miydi canımKizlar kahvaltimi yazayimda aksam yine tiplu yazarim
2 yumurtadan omlet
2yk ev yapimi lor
Dereotu
5zeytin ekmek yemedim yaa cok cabaliyorum ama hep fazla cikiyorum rw reglim olmadi su tutuyorum kesin. Rwglim oldugunda kilom patlama yapacak sanirim en cok kg vermis ben olucam o hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?