İnşİnşallah canım.sende yaparsın eminim.50li rakamlar gör inşallahİnşallah ben de zayıflarım da bana da yeter artık derler
Yarın tartil, aradaki farkı çıkar bence. 400 Gr çıkar da yaz burayaAnka bizim tartıda 89.8 dim bunda 90.2
Tamam yarın sabahkinden 400 gr çıksaralım.Anka bizim tartıda 89.8 dim bunda 90.2
Tamam yazarım inş..Tamam yarın sabahkinden 400 gr çıksaralım.
Bende de oluyor arada yaa bilmiyorum ki kk dan mı. Ben de bebeği yatırdım dünden yıkadığım çamaşırlar yeni kurudu onları ütüleyip yerleştireceğim.Alıntı yapıyorum bakıyorum olmuyor ya Bı gariplik var ben de mı kk da mı anlamadımevı temızlıycem İnş
Bitanem nasılsın iyi misin,
ooooooooooooooooooooooooooooooo kimler gelimiş kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
menü hafif ve güzel canım
bu arada başınız sağolsun
Bende de oluyo aynisi canımAlıntı yapıyorum bakıyorum olmuyor ya Bı gariplik var ben de mı kk da mı anlamadımevı temızlıycem İnş
Hayir degildi ama bh sefer daha cok gecikti ve yumurtladigimi bilirdim ondan aonra 14.gun olirdum yumurtlamadim da karnim sistiŞimdiye kadar düzenli miydi canım
Başınız sağolsun Canım rabbim cennetinden bir bahçe versinArkadaşlar eşimin babaannesi vefat etti. Akşam üstü.. akşam yemeği onun için geçe kaldı.. hemen hazırlandık şimdi yoldayız.. 1.5 saat uzaklıkta.. bikaç gün cenazede olucaz ama uğrıcam inş takıma. .
Çok güzel öğünEki Görüntüle 2000034 öğle yemeğim 1 çaybardağı yeşil mercimek haşladım 1/3 ü tabaktaki, keten tohumu aldım onu da yoğurtla karıştırıp yedim 15 dk leslie yaptım
sağol canımÇok güzel öğün
ye neden yemiyon ki öğle yemeği saatiLeslie 3 mil yaptım. Evde kimse yok ayaklarımı cekyatin altına sıkıştırdılar anca 10 mekik çekebildim. Uzatıp da çocukları oturunca daha çok cekiyordum. Hala ellerim ensede mekik çekemiyorum. Hundered diye yarı mekik gibi bir hareket var 100e kadar onu yaptım. Şu balığı yesem mı ya.
Sağoö canım.aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?