- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
İki öğün yiyorum ya normalde. Hata gibi hissettim. Çok da aç değildim. Yarım kase salata ile yedim. Boyu da resimde. Kocamanları vardı ama bunu seçtim.ye neden yemiyon ki öğle yemeği saati
afiyet olsun, sağlıklı hafif öğün 3 öğün olsun böyle olsun mis gibiİki öğün yiyorum ya normalde. Hata gibi hissettim. Çok da aç değildim. Yarım kase salata ile yedim. Boyu da resimde. Kocamanları vardı ama bunu seçtim.Eki Görüntüle 2000043
ya ben yanlış yönledirmeyeyim de balıktan bir şey olmaz diye biliyorum ye kız akşam olmazsa az yersinİki öğün yiyorum ya normalde. Hata gibi hissettim. Çok da aç değildim. Yarım kase salata ile yedim. Boyu da resimde. Kocamanları vardı ama bunu seçtim.Eki Görüntüle 2000043
Miyavım gel sende..Bitanem nasılsın iyi misin
SanmamSpordan sonra acıkıyor insan yaa. Sut leblebi kuru erik yesem zararı olmaz galiba dimi.
ye ankacım afiyet olsunSpordan sonra acıkıyor insan yaa. Sut leblebi kuru erik yesem zararı olmaz galiba dimi.
Cok lezzetli goruyo afiyet seker bal olaEki Görüntüle 2000034 öğle yemeğim 1 çaybardağı yeşil mercimek haşladım 1/3 ü tabaktaki, keten tohumu aldım onu da yoğurtla karıştırıp yedim 15 dk leslie yaptım
sağol canımCok lezzetli goruyo afiyet seker bal ola
Karatayda leblebi yasak Canım sütde öyle kefir yAda ayranla ye kuru eriği ben spor öncesi hep kahve içerim yağ yakımı hızlanıp sonra açıkma olmasın diye birde kahve içine ya tereyağı yAda Hindistan cevizi yağı koy Harika oluyorSpordan sonra acıkıyor insan yaa. Sut leblebi kuru erik yesem zararı olmaz galiba dimi.
Karatayda leblebi yasak Canım sütde öyle kefir yAda ayranla ye kuru eriği ben spor öncesi hep kahve içerim yağ yakımı hızlanıp sonra açıkma olmasın diye birde kahve içine ya tereyağı yAda Hindistan cevizi yağı koy Harika oluyorSpordan sonra acıkıyor insan yaa. Sut leblebi kuru erik yesem zararı olmaz galiba dimi.
Bana tartılmak yaramıyor Canım sabıtmaya başlıyorum.Miyavım gel sende..
Sabah 10 da kahvaltı yaptım ekmeksiz arkadaşlar. Fırında alabalık pisirdim, onu yesem salata ile, akşam da 6-7 gibi yoğurtlu kabak yesem çok olur mu? Normalde 2 öğün yiyorum ya. Bugün 3 olacak.
Bitanem nasılsın iyi misin
Leslie 3 mil yaptım. Evde kimse yok ayaklarımı cekyatin altına sıkıştırdılar anca 10 mekik çekebildim. Uzatıp da çocukları oturunca daha çok cekiyordum. Hala ellerim ensede mekik çekemiyorum. Hundered diye yarı mekik gibi bir hareket var 100e kadar onu yaptım. Şu balığı yesem mı ya.
Şükür diyelim Canım işlettim herşey alt üst oldu malesef toparlayamadıkiyiyimmmm canımmmmmmm sen nasılsın her şey yolunda mıııııı
İki öğün yiyorum ya normalde. Hata gibi hissettim. Çok da aç değildim. Yarım kase salata ile yedim. Boyu da resimde. Kocamanları vardı ama bunu seçtim.Eki Görüntüle 2000043
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?