Şükür diyelim Canım işlettim herşey alt üst oldu malesef toparlayamadık
Karatayda leblebi yasak Canım sütde öyle kefir yAda ayranla ye kuru eriği ben spor öncesi hep kahve içerim yağ yakımı hızlanıp sonra açıkma olmasın diye birde kahve içine ya tereyağı yAda Hindistan cevizi yağı koy Harika oluyor
Karatayda leblebi yasak Canım sütde öyle kefir yAda ayranla ye kuru eriği ben spor öncesi hep kahve içerim yağ yakımı hızlanıp sonra açıkma olmasın diye birde kahve içine ya tereyağı yAda Hindistan cevizi yağı koy Harika oluyor
benim de çok canım çekti şimdi. Bayılırım sütebir bardak süt içtim yasak deyince 1 bardak daha içesim geldi içsem mi ya
Biliyorum ama acıktım tatlıya saldırmamak için yedim.Karatayda leblebi yasak Canım sütde öyle kefir yAda ayranla ye kuru eriği ben spor öncesi hep kahve içerim yağ yakımı hızlanıp sonra açıkma olmasın diye birde kahve içine ya tereyağı yAda Hindistan cevizi yağı koy Harika oluyor
Biliyorum ama acıktım tatlıya saldırmamak için yedim.
bir bardak süt içtim yasak deyince 1 bardak daha içesim geldi içsem mi ya
benim de çok canım çekti şimdi. Bayılırım süte
Ben hiç sevmem öğüre öğüre içtim ama.alışmam lazım.
Ben sarı leblebi yiyorum da farketmez ikisi de işlenmiş olduğu için trans yağ oranı artıyor.kararında olursa bi şey olmaz anka yaaa hem beyaz leblebi tok tutmaz mıydı yıllardır kandırdılar mı bizi
anka erken çıktım leslie yapalım mı
tamamdır o zamanSpor da ben baya üst karın yan çalıştım kaslarım acıyor.
Maşallah canım yansın yağlarSpor da ben baya üst karın yan çalıştım kaslarım acıyor.
Mutfak toplayıp yemek yaparak eşlik edebilirimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimle leslie 2 mil yapmak isteyen var mıııııııııııııııııııııı
Mutfak toplayıp yemek yaparak eşlik edebilirim
Nohut haşlayıp fırında biraz beklet kıtır kıtır oluyor ben öyle yapıyorumSpor da ben baya üst karın yan çalıştım kaslarım acıyor.
Nohut da çok önerilmiyor zaten. Bi de bi anda acıktım yani bişey hazırlayacak vaktim yoktu.Nohut haşlayıp fırında biraz beklet kıtır kıtır oluyor ben öyle yapıyorum
Tamam uçtumiyi hadi kalk 15:45 kalkış
16:30 dan önce yazmak yok
Biliyorum canım insan bazen istiyor canı diğerlerinden çok daha sağlıklıNohut da çok önerilmiyor zaten. Bi de bi anda acıktım yani bişey hazırlayacak vaktim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?