Kız alıntılayıp durmayın şu yazıyı öleceeeemsen yogurt yeme profıterol de
Tabiki Canım sen yeterki iste hergün seni etiket yapıcamBenim icinde ugrarsin artıkhello
Kız alıntılayıp durmayın şu yazıyı öleceeeem
İnşallah olursun Canım benim olduğum sene 25 tl sanırım hem zenginde değilimCanıım pro üye olmak istiyor. Biri beni pro üye yapsın hayrına yazım filan renkli olsun yaparası çokmuş pro üyeliğin
Naber zengin pro lar
Hayır renkli olsun nasıl sevmezsiiiiinayy hiç sevmem renkli yazı
gözüm bi acaip oluyor boşver devam böyle
oh ohhhh aynen ya. ot olsun bize :)AYY pardon canım
ben hep derim hep de diyeceğim
SAĞLIKLA GİTMEDİKTEN SONRA O KİLO GERİ GELİRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
SADECE BU CUMA ONDAN SONRAKI CUMA AZ CIKMASI YETERLI DEGIL
BIR OMUR BOYU KALICI OLSUN DIYORSANIZ
SEBZE
OLCULU KURUYEMIS
SUT VE VEYA SUT URUNLERİ
ET BALIK
bunlar olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Tatlıyı çok mu seviyorsun kuru meyvelerden tüket CanımKız alıntılayıp durmayın şu yazıyı öleceeeem
Ben 10 TL oldumİnşallah olursun Canım benim olduğum sene 25 tl sanırım hem zenginde değilimyemedim içmedim kefem paramdan ayırdım
İçime oturur o parası benim. Ama çok istedim şuan taktım bunaİnşallah olursun Canım benim olduğum sene 25 tl sanırım hem zenginde değilimyemedim içmedim kefem paramdan ayırdım
öyle mi anka? Ne renk yapcan anka? tabi renk seçeneğin çok dimi anka?Ben de kaç gündür yazı rengi değişcem üşeniyorum hatırlamışken değişeyim
Şuan kolumu, bacağımı bile yerim acıktım ya her şeye gözüm döndü. Ama birazdan yoğurdumu yiyip günü kapatacağımTatlıyı çok mu seviyorsun kuru meyvelerden tüket Canım
Ben 10 TL oldumilk prolardanım. Proluk çıktı ilk biz olduk benim kadınlar kulübü kartım bile var
Evet sen eskilerdensin bende o zamanları üye değil dışarıdan okuyordum hey gidi günler millet profilini rengarenk süslüyordu diyet çizgelse oluyordu yaşlanmışım Anka'mBen 10 TL oldumilk prolardanım. Proluk çıktı ilk biz olduk benim kadınlar kulübü kartım bile var
Renkli yapmak için pro olmaya gerek yok ki. Editorden seçip yazsana.İçime oturur o parası benim. Ama çok istedim şuan taktım buna
öyle mi anka? Ne renk yapcan anka? tabi renk seçeneğin çok dimi anka?
Aman aç kalma insanın gözü dönüyor herşeyi yemek istiyor sonraŞuan kolumu, bacağımı bile yerim acıktım ya her şeye gözüm döndü. Ama birazdan yoğurdumu yiyip günü kapatacağım
Güzel olmadı PC geçince duzelteceğim.Bak bak bilgilerini de eklemişsin hedef kilolar falan
Ay bende mi eklesem kiBak bak bilgilerini de eklemişsin hedef kilolar falan
Sağol canım ya .. araliktan beri uğraşıyorum yaaaaTabiki Canım sen yeterki iste hergün seni etiket yapıcambu arada kilon çok iyi gitmiş maşallah
nerde editör? bilmiyorum ben öyle şeylerİyi de re
Renkli yapmak için pro olmaya gerek yok ki. Editorden seçip yazsana.
Kız hediye nasıl ediliyor?Bana bir üye proluğu hediye etti. . Bi sabah bi kalktım ki kırmızı bir pro olmuşum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?