Ben gösterişi hiz sevmemCanıım pro üye olmak istiyor. Biri beni pro üye yapsın hayrına yazım filan renkli olsun yaparası çokmuş pro üyeliğin
Naber zengin pro lar
yesa o nasıl renk seçimi kör oldummesaj yazdığımız yerde A harfi var altı çizili oradan seç
mesaj yazdığımız yerde A harfi var altı çizili oradan seç
mesaj yazdığımız yerde A harfi var altı çizili oradan seç
Evet emziriyrum ama kızım 15 aylık oldu bişe olur mu ki3 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 çay kaşığı pul biberi karıştırıp akşam uyumadan yarım saat önce yiyorsun. Göbek yağlarına çok iyi geliyor. Ama sen emziriyor muydun
Yoğurdu akşam yiyeceğim, tam yağlı yoğurdun yağ oranı da fazla.yogurdun kalorısı mı
yok artık
Biri benim yerime bankaya para yatırıp bağış yapmış.. saolsun..Kız hediye nasıl ediliyor?
Aaaah aaah hani öyle pro zengin arkadaşımızbak millet arkadaşına pro üyelik hediye ediyormuş sily
Naparsınız kızlar??
çok güzelmiş bayıldım bunaBiri benim yerime bankaya para yatırıp bağış yapmış.. saolsun..
Hepiniz benden zenginsinizdir alırsınız rahatlıkla
Hepiniz benden zenginsinizdir alırsınız rahatlıkla
@MiuLego sabah kacta paylasalim kilolari erkendenyoksa diger gruplardan da gec mi paylasalim cok pisliiiim yaaaa
Nasil götüreceksin iş yerine tarti katlanabilen cinsten mi
evden çıkmadan mutlaka wc yapmam lazım ya da tartıyı iş yerine götürüp tuvalette gizlice tartılacağım
Nasil götüreceksin iş yerine tarti katlanabilen cinsten mi
O zaman 12 ye kadar wc saati yapalım
evden çıkmadan mutlaka wc yapmam lazım ya da tartıyı iş yerine götürüp tuvalette gizlice tartılacağım
Canım hiçbir yerimde sarkma yok.sımsıkı hatta.çünkü günde 5-6gün leslie yaştım.karın kalça basen çalıştım.sporla zayıflayınca sarkmıyor kesinlikleKorhilalp Şu muhteşem kiloyu vermişsin ya, sarkmalarin oldu mu? Alt karın bilhassa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?