Ay ay n büyük derdim bu 07:30 da tartınıp evden çıkacağım işe. Of ya halbuki 11 de tartınsam en az 200-300 oynayacak biliyorum@MiuLego sabah kacta paylasalim kilolari erkendenyoksa diger gruplardan da gec mi paylasalim cok pisliiiim yaaaa
@anka_misali
Yesa ciddi ciddi ben de düşünüyorum bunu kuzum. Ama çıplak tartınma kısmı beni düşündürüyor. Ay spor salonunun soyunma odasında tartınırım aslında aaaaaa yarın kesin alıyorum tartıyı yanıma. Harikasın sen süper fikir oldu. 11:30 da tartınacağım
evden çıkmadan mutlaka wc yapmam lazım ya da tartıyı iş yerine götürüp tuvalette gizlice tartılacağım
Ağza kilit vurdum artık sadece adaçayı ve su içerim akşam he bi de uyumadan ananas bir dilimkızlar başka zaman yapıyorsanız yapın ama bugünnnnnnnn 0 kaçamakkkkkkkkkkkkkkkkkk
haydi kızlar yapabilirizzzzzzzzzzzz
Ay ay n büyük derdim bu 07:30 da tartınıp evden çıkacağım işe. Of ya halbuki 11 de tartınsam en az 200-300 oynayacak biliyorum
Yesa ciddi ciddi ben de düşünüyorum bunu kuzum. Ama çıplak tartınma kısmı beni düşündürüyor. Ay spor salonunun soyunma odasında tartınırım aslında aaaaaa yarın kesin alıyorum tartıyı yanıma. Harikasın sen süper fikir oldu. 11:30 da tartınacağım
Evet yaaaa bugün kesinlikle o kacamak olmamaliSily canım menün süper. İradene de hayran kaldım maşallah.bugün de aynı performansı göster canım yarın tartı günüüüü
Menü harikaaa bravo yarın gelsin eksiler ve birincilikkkk
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 çk bal
07:45 sade nescafe
Kahvaltı 09:20
1 dilim kızarmış Tam buğday ekmeği, 1 etimek, yarım kk süzme peynir, 2 zeytin, 2 tk krem peynir, 1 tk kahvaltı sosu, yarım ceviz, kayısılı form çay
11:10 sade türk kahvesi, 1 hurma
Öğle 12:00
1 kase sebze çorbası, 5-6 küp arnavut ciğeri, 2 yk yoğurt, 1 küçük kase salata
12:45 sade nescafe
15:00 1 küçük portakal, 3/4 elma
Akşam 17:00 3 yk yoğurt, 5 çiğ badem
Uyumadan önce 1 dilim ananas yiyeceğim❤
Su: 2.5 lt (3 lt yi geçer uyuyana dek)
Spor: (yapmadım yapacağım)
75 mekik (31 günlük mekik programı 19. Gün)
Belki 1 saat yürüyüş
Aynennn asla yok kaçamakkEvet yaaaa bugün kesinlikle o kacamak olmamali
senin wc çok önemli yesa yarın wc işini takipteyimvalla kucaklayıp götürcem
O WC YE ÇIKILACAK
götürcem kafaya koydumayyy valla götür tartıl
ben de gerekirse tuvalette soyunurummmmmmm
vay vay vay yakıyorsuuuun maşallah
sağol korhiiiii inşallah 1. olacağız.Menü harikaaa bravo yarın gelsin eksiler ve birincilikkkk
Sağol miucummmsenin wc çok önemli yesa yarın wc işini takipteyim
götürcem kafaya koydum
vay vay vay yakıyorsuuuun maşallah
sağol korhiiiii inşallah 1. olacağız.
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 çk bal
07:45 sade nescafe
Kahvaltı 09:20
1 dilim kızarmış Tam buğday ekmeği, 1 etimek, yarım kk süzme peynir, 2 zeytin, 2 tk krem peynir, 1 tk kahvaltı sosu, yarım ceviz, kayısılı form çay
11:10 sade türk kahvesi, 1 hurma
Öğle 12:00
1 kase sebze çorbası, 5-6 küp arnavut ciğeri, 2 yk yoğurt, 1 küçük kase salata
12:45 sade nescafe
15:00 1 küçük portakal, 3/4 elma
Akşam 17:00 3 yk yoğurt, 5 çiğ badem
Uyumadan önce 1 dilim ananas yiyeceğim❤
Su: 2.5 lt (3 lt yi geçer uyuyana dek)
Spor: (yapmadım yapacağım)
75 mekik (31 günlük mekik programı 19. Gün)
Belki 1 saat yürüyüş
E artıkKorhilalp in paylaştığı fotodan sonra kizlar bir sey yemeyiz dimi ben artik kalkip hazırlanayım geç gelirim eve.. yarin kilo muhabbetinde görüşürüz arada bi gelip bakip kaçarım..
Hıııı der der kesin....Acaba yarına 5 kilo falan vermiş olsam anka bana der mi ki git de o canının çektiği şeyi ye
HEM DE CEZASIZZZZZZZZZZZ
Hiiiç sanmıyorum kovalar seniAcaba yarına 5 kilo falan vermiş olsam anka bana der mi ki git de o canının çektiği şeyi ye
HEM DE CEZASIZZZZZZZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?