Ahahaha kendi kendine mi yazistin senHıııı der der kesin....
Geliyor oklava Miusus istersen
Acaba yarına 5 kilo falan vermiş olsam anka bana der mi ki git de o canının çektiği şeyi ye
HEM DE CEZASIZZZZZZZZZZZ
Cani cekmis kiz nolcek her zmaan yemiyo ya zararli şeyleriHani zararlıydı arkadaşına hava atıyorsun zararlı şeyler yemiyorum diye.
hmHani zararlıydı arkadaşına hava atıyorsun zararlı şeyler yemiyorum diye.
Sily sen nasıl dostsun Sily. Hayır de döverim de ayyyy cezalar yağdır anka Miu ya de. Beni frenleCani cekmis kiz nolcek her zmaan yemiyo ya zararli şeyleri
Ahahha bak yaaaa kiyamadik yine biz olduk kötü bundan sonra zerre tolerans yok sanaSily sen nasıl dostsun Sily. Hayır de döverim de ayyyy cezalar yağdır anka Miu ya de. Beni frenle
Canım ankacımgerçek dost asla ye demez.
Yemem ki
Hiç mi yok? Azcık da mı? oh oh canıma oku
Canım tatlıya zaafım yok bu hafta 2 kere tatlı hakkı vermiştin onu bile 1 kere kullandımCanım 1. olursak ye 1 hamburger hadi izin veriyorum. Sporla yakarsın sen onu. Ama tatlı hakkın olmaz bi daha.
Pazara kadar ye ama sonra yiyemezsin...Canım tatlıya zaafım yok bu hafta 2 kere tatlı hakkı vermiştin onu bile 1 kere kullandım
şuannnn inanamıyorum
İzin vermen yetti :) Gözüm doydu yemem kiPazara kadar ye ama sonra yiyemezsin...
Eylül çok önemli kaptan yarına. Hadi inşallah eksiye düşmüş olur. Geri kalan herkes ekside sanırım.1. Olacağımıza ne kadar eminim. Olamazsak hayal kırıklığı olacak
Belki tadımlık ama bence yeme. Bundan önce yedik yedik de nolduYaaaa bi sey sorcammm simdi biz ramazanda hiç pide yemesek mi ki ama ramazanin tatlarindan biri de o sicak pidedirrrrr... nasil yapsakkii
Yani evet haklısınBelki tadımlık ama bence yeme. Bundan önce yedik yedik de noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?