- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Yemek araları yakın oldu isteMenüm
Sabah 9 yeşil çay
10
1 porsiyon lor
1 çay kaşığı çörek otu
1 haşlanmış yumurta
1 yumurta beyazı
1 domates
1 salatalık
11.30 da 2 az kaşık yoğurtlu mantı
14te 1 küçük alabalık
1 kase marul salatası
17.30 kabak ve yoğurt
Su 3 olur yatana
Leslie 3 mil de spor.
Flo cum mantıdan bahsetmemiştin ama. Perşembe günü mantıııııııı! Allahtan az yemişsin. Zaten onu yemesen öğün araları gayet iyiymiş neden takıyorsun ki bu kadar. Hafif olsun öğün arası az olsun hiçbişey olmaz. Mantı hariç gerisi güzel menününMenüm
Sabah 9 yeşil çay
10
1 porsiyon lor
1 çay kaşığı çörek otu
1 haşlanmış yumurta
1 yumurta beyazı
1 domates
1 salatalık
14te 1 küçük alabalık
1 kase marul salatası
17.30 kabak ve yoğurt
Su 3 olur yatana
Leslie 3 mil de spor.
Mantı da küçük oğlanın artığı. Devamı da yoktu, 4 ya da 5 parça, yüzük çorbası yaparlar burada onunla, küçük olur. Hippo bilirFlo cum mantıdan bahsetmemiştin ama. Perşembe günü mantıııııııı! Allahtan az yemişsin. Zaten onu yemesen öğün araları gayet iyiymiş neden takıyorsun ki bu kadar. Hafif olsun öğün arası az olsun hiçbişey olmaz. Mantı hariç gerisi güzel menünün
Günün menüsü olmuş arkadaşım bugün de öyle olacaktır eminimkızlar dün yazamadım bir yorum rica ediyorum
günün menüsü benim olsun
SABAH
Kayısı
1 bardak süt
Ceviz
Yumurta
Yeşillik
Beyaz peynir 1 dilim kaşar 1 dilim cheddar
1 biber
1 cherry domates
ARA
6 fındık
3 badem
ÖĞLE
Ispanak yatağında somon balığı
Yanında salata (içinde ıspanak da var)
AKŞAM
3 Köfte
salata
su 2 litre
spor yok malesef
öğle ve akşam arası yakındı o yüzden ara yok
Işte benim zümremAnka kaptancımmm sabah müthiş bir eksi gördüm ben şok
Yarın listeye bomba gibi bir giriş yapıcam inşallahhh
Ay ben biliyorum bu olayı hele cevaba bak haset resmenAynı durumları bende yaşıyorum canım.hatta okulun başında bir hoca kendisi 25 yıllık öğrt olur.ben 83 kiloydum o ara ,ona 59 olcam demiştim ,bir kahkaha attı ay hayatta olamazsın demişti.beni o kadın gaza getirdi.ameliyattan önce 59.7 olan tartı fotomu gösterdim ne derse beğenirsin ayy daha 59 olamamışsın ki 700gr artıdasın demesin mi??
Hasetinden çatlayacak da kalacak valla.hiiiiç takmamak lazım böylelerini.kıskanç şeyler.artık korumaya geçtim diyorum ben.ama her hafta zayıflamışsın diyolar yooo korumadayım şuan diyorum
Harika girmişsin rakibem yine afiyet sifa ve bol eksi olsunKizlar merhabalar, ben bugün yine misafirlige gitcem, ama dün nasil manti geldi yemediysem, yaspasta geldi tadina dahi bakmadiysam bugünde ayni performansi göstermeye caliscam, onun icin sporumu simdiden yaptim daha da yapamam, ben bugünü bi ozetliyeyim
Sabah kalktim; bir sekersiz türk kahvesi,
3 büyük su bardagi su,
Kahvaltim; bir peynirli yumurta tereygda pismis, bir tutam maydonoz, 2 tane ceviz, iki domates, 3 zeytin, bir de esime melemen yapmistim bir yk da melemen, sonra tekrar kahve (bir türlü kendime gelemedim nedense) simdi de su içiyorum aksama kadar , aksam yine saglikli buldugum besinlerden toplam da 1 yemek kasigi kdar yicem
Spor, 1 mil leslie
15 dag tirmanisi
100 ip atlama
20 mekik
Bugünlük bu kadar benden,
O kk nın fenomeni
Vayyy demek öyleYok Canımben diyet topiklerinde meşhur oldum buraya Anka ve @yesa1 ve hippotalamus iÇin ara sıra uğruyor bir hello diyorum
Harikasın canım afiyet olsun
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 çk bal
07:45 sade nescafe
Kahvaltı 09:20
1 dilim kızarmış Tam buğday ekmeği, 1 etimek, yarım kk süzme peynir, 2 zeytin, 2 tk krem peynir, 1 tk kahvaltı sosu, yarım ceviz, kayısılı form çay
11:10 sade türk kahvesi, 1 hurma
Öğle 12:00
1 kase sebze çorbası, 5-6 küp arnavut ciğeri, 2 yk yoğurt, 1 küçük kase salata
12:45 sade nescafe
15:00 1 küçük portakal, 3/4 elma
Akşam 17:00 3 yk yoğurt, 5 çiğ badem
Uyumadan önce 1 dilim ananas yiyeceğim❤
Su: 2.5 lt (3 lt yi geçer uyuyana dek)
Spor: (yapmadım yapacağım)
75 mekik (31 günlük mekik programı 19. Gün)
Belki 1 saat yürüyüş
Ben dün değildim canım bugün tartılmadımEylül çok önemli kaptan yarına. Hadi inşallah eksiye düşmüş olur. Geri kalan herkes ekside sanırım.
Sık sık olmuş ama hep de sağlıklı olmuş artık bir şey yemezsin canım cok acikirsan yogurt yersinMenüm
Sabah 9 yeşil çay
10
1 porsiyon lor
1 çay kaşığı çörek otu
1 haşlanmış yumurta
1 yumurta beyazı
1 domates
1 salatalık
14te 1 küçük alabalık
1 kase marul salatası
17.30 kabak ve yoğurt
Su 3 olur yatana
Leslie 3 mil de spor.
Bir de mantinin hamuru ince, içi kiyma, kendimiz yapıyoruz. O yüzden yedim bir şey olmaz diye.Mantı da küçük oğlanın artığı. Devamı da yoktu, 4 ya da 5 parça, yüzük çorbası yaparlar burada onunla, küçük olur. Hippo bilir
Patlamak üzereyim. Balığı keşke geç yiyip yanında yarım kabak ile akşam yeseydim. Sırf çok acikip gece saldirmayim diye yedim.Günün menüsü olmuş arkadaşım bugün de öyle olacaktır eminim
Işte benim zümrem
Ay ben biliyorum bu olayı hele cevaba bak haset resmen
Harika girmişsin rakibem yine afiyet sifa ve bol eksi olsun
O kk nın fenomeni
Vayyy demek öyle
Ben dün değildim canım bugün tartılmadım
Sık sık olmuş ama hep de sağlıklı olmuş artık bir şey yemezsin canım cok acikirsan yogurt yersinafiyet olsun.
Tesekkur ederim sevgili rakibem lutfen sen de eksilerle gel yarinnnn lutfennnnGünün menüsü olmuş arkadaşım bugün de öyle olacaktır eminim
Işte benim zümrem
O kk nın fenomeni
Vayyy demek öyle
Sık sık olmuş ama hep de sağlıklı olmuş artık bir şey yemezsin canım cok acikirsan yogurt yersinafiyet olsun.
Zaten bir yudum dediğin gibi mantı canım sadece perşembe diye dedim yoksa ondan bence de bişey olmaz. Daha iyi tok olman çok, demektir ki gece acıkma atağı geçirmeyeceksin daha ne !Patlamak üzereyim. Balığı keşke geç yiyip yanında yarım kabak ile akşam yeseydim. Sırf çok acikip gece saldirmayim diye yedim.
Aynen susunca anlamıyorlar, bağıracaksın işte böyle o zaman tamam diyorlar haklısın@MiuLego seninmesaji alıntılamıştım ama yok su an..
Tebrik ederim canım arkadaşına güzel kapak olmuş:))) kilo .alinca da bizi hemen uzerler zayıflayınca da... bi ayarları yok
Günün menüsü olmuş arkadaşım bugün de öyle olacaktır eminim
Işte benim zümrem
O kk nın fenomeni
Vayyy demek öyle
Günün menüsü olmuş arkadaşım bugün de öyle olacaktır eminim
Işte benim zümrem
O kk nın fenomeni
Vayyy demek öyle
Fenomenim gerçekten yılın kk adaylarında adaydım yanlız seçilemedim genelde bdv takılanlar seçildiGünün menüsü olmuş arkadaşım bugün de öyle olacaktır eminim
Işte benim zümrem
O kk nın fenomeni
Vayyy demek öyle
Ne bileyim aklıma o geldi Canım kötü bir niyetim yoktu özür dilerim ikinizden deYancı ne ya. Kardeşim kankim dostum arkadaşım herşeyim. Bu kadar güzel kelimeler varken yancıyı nerden buldun.
Hani her defasında etiketlicektin kiz sen beniBaşka kim var burada tanıdıkAnka ve yancısı @yesa1 hanım hep yanımda olan unutsa Bile varlığını hatırlatan tevafuk55 beni ısrarla yanında görmek isteyen ve koşulsuz seven fıstığım hippotalamus görmediklerim el sallasın
Valla spora gitmeyecektim moralim bozulmuştu hedeften uzağım diye. ama şu an kahve icip gidiyorum ekşi olsun veya olmasın amacım belliNe yap et eksiye düşsün ama. Hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?