Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm
Sabah 9 yeşil çay
10
1 porsiyon lor
1 çay kaşığı çörek otu
1 haşlanmış yumurta
1 yumurta beyazı
1 domates
1 salatalık
11.30 da 2 az kaşık yoğurtlu mantı
14te 1 küçük alabalık
1 kase marul salatası
17.30 kabak ve yoğurt
Su 3 olur yatana
Leslie 3 mil de spor.

Yemek araları yakın oldu iste

Flo cum mantıdan bahsetmemiştin ama. Perşembe günü mantıııııııı! Allahtan az yemişsin. Zaten onu yemesen öğün araları gayet iyiymiş neden takıyorsun ki bu kadar. Hafif olsun öğün arası az olsun hiçbişey olmaz. Mantı hariç gerisi güzel menünün

Mantı da küçük oğlanın artığı. Devamı da yoktu, 4 ya da 5 parça, yüzük çorbası yaparlar burada onunla, küçük olur. Hippo bilir

Günün menüsü olmuş arkadaşım bugün de öyle olacaktır eminim
Anka kaptancımmm sabah müthiş bir eksi gördüm ben şok
Yarın listeye bomba gibi bir giriş yapıcam inşallahhh
Işte benim zümrem
Ay ben biliyorum bu olayı hele cevaba bak haset resmen
Harika girmişsin rakibem yine afiyet sifa ve bol eksi olsun
Miyav_su merhabalar sen yeni mi katıldın aramıza
O kk nın fenomeni
Yok Canım ben diyet topiklerinde meşhur oldum buraya Anka ve @yesa1 ve hippotalamus iÇin ara sıra uğruyor bir hello diyorum
Vayyy demek öyle
Harikasın canım afiyet olsun
Eylül çok önemli kaptan yarına. Hadi inşallah eksiye düşmüş olur. Geri kalan herkes ekside sanırım.
Ben dün değildim canım bugün tartılmadım
Sık sık olmuş ama hep de sağlıklı olmuş artık bir şey yemezsin canım cok acikirsan yogurt yersin afiyet olsun.

@MiuLego seninmesaji alıntılamıştım ama yok su an..
Tebrik ederim canım arkadaşına güzel kapak olmuş:))) kilo .alinca da bizi hemen uzerler zayıflayınca da... bi ayarları yok

Patlamak üzereyim. Balığı keşke geç yiyip yanında yarım kabak ile akşam yeseydim. Sırf çok acikip gece saldirmayim diye yedim.

Tesekkur ederim sevgili rakibem lutfen sen de eksilerle gel yarinnnn lutfennnn

Patlamak üzereyim. Balığı keşke geç yiyip yanında yarım kabak ile akşam yeseydim. Sırf çok acikip gece saldirmayim diye yedim.
Zaten bir yudum dediğin gibi mantı canım sadece perşembe diye dedim yoksa ondan bence de bişey olmaz. Daha iyi tok olman çok, demektir ki gece acıkma atağı geçirmeyeceksin daha ne !

@MiuLego seninmesaji alıntılamıştım ama yok su an..
Tebrik ederim canım arkadaşına güzel kapak olmuş:))) kilo .alinca da bizi hemen uzerler zayıflayınca da... bi ayarları yok
Aynen susunca anlamıyorlar, bağıracaksın işte böyle o zaman tamam diyorlar haklısın

Ne yap et eksiye düşsün ama. Hadi inşallah

Seni unutmuşum Canım sende mi buradasın kusura bakma özür dilerim şu lanet kilodan kurtulsam buralara adım atmam

Fenomenim gerçekten yılın kk adaylarında adaydım yanlız seçilemedim genelde bdv takılanlar seçildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…