Aklıma geldin sonra unuttum CanımHani her defasında etiketlicektin kiz sen beni
Ben oy veriririm sana bidaha olursa :))Fenomenim gerçekten yılın kk adaylarında adaydım yanlız seçilemedim genelde bdv takılanlar seçildi
Sen de yasliysan biz ölelimAklıma geldin sonra unuttum Canımişte yaşlılık kusura bakma
Cuma yarışlarından da eksik kalmayayım dedimSeni unutmuşum Canım sende mi buradasın kusura bakma özür dilerim şu lanet kilodan kurtulsam buralara adım atmam
Oy değilde ne bileyim herkes bdv takılan ve ban yiyenlere verdi garibime gitti benim dışımda takılmayan ama tanıdığım insanlar Bile es geçildiBen oy veriririm sana bidaha olursa :))
İyi yapmışsın canımCuma yarışlarından da eksik kalmayayım dedim
Yaşın kaç bacım benim yaş 32 artık bu rakama sabitledimSen de yasliysan biz ölelimnerde köprü hemen gidiyorum atlamaya
Sen alıntı yaptığını düzeltir misin Canım ben düzelttim de öyle kalmasınYok canım kötü niyetin olmadığını biliyorum ama benim hoşlanmadığım bir kelime olduğu için düzeltmek istedim.
Ahaha bende ayni sayilirim bir iki rakam asagisi isteYaşın kaç bacım benim yaş 32 artık bu rakama sabitledim
Tabiki git spora. Tartı bu bir günde bile şaşırtıyor insanı. Zaten bir hafta için çıkmadık biz bu yola ki moralimiz bozulsun :)Valla spora gitmeyecektim moralim bozulmuştu hedeften uzağım diye. ama şu an kahve icip gidiyorum ekşi olsun veya olmasın amacım belli
Sen de siler misin buradaki alıntıyı canım.Hani her defasında etiketlicektin kiz sen beni
Sağol canım çok incesin. Tamam sildik kapattık unuttuk gittik. Ben de bazen honk diye tepki veriyorum ben de özür dilerim .Sen alıntı yaptığını düzeltir misin Canım ben düzelttim de öyle kalmasın
Menüm
Sabah 9 yeşil çay
10
1 porsiyon lor
1 çay kaşığı çörek otu
1 haşlanmış yumurta
1 yumurta beyazı
1 domates
1 salatalık
11.30 da 2 az kaşık yoğurtlu mantı
14te 1 küçük alabalık
1 kase marul salatası
17.30 kabak ve yoğurt
Su 3 olur yatana
Leslie 3 mil de spor.
Günün menüsü olmuş arkadaşım bugün de öyle olacaktır eminim
.
Sen özür dileme insanın bazen eşek anı olur sanırım bugün benim eşek anımdıSağol canım çok incesin. Tamam sildik kapattık unuttuk gittik. Ben de bazen honk diye tepki veriyorum ben de özür dilerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?