Normalde Karataycılar yapmıyor işte. 2 öğün yiyorlar.Kız ben menün azıcık diyorum sen gözüm aç ara yapıyorum diyosun. Onu da yapmazsan hal mi kalır insanda
öğle zayıf kaldı evet. Ama işyerine fasulye götürmedim. Dünkü yemekti. Domates salatalıkları vs marketten aldırdım :) ayran da tabiKeşşşke akşamla öğle yer değiştirseymiş dedim okuyunca
oyy canım leplebı cektı ALLAH tan evde yokBen de yazayım menümü
Sabah klasik Karatay kahvaltısı ve 2 kuru erik ve dereotu
Ara yarım çay bardağı leblebi 1 bardak sut 2 kuru erik
Akşam 1 kase mercimekli lahana( bitti çok şükür) 1 kase yoğurt
Acıkırsam sut içerim.
Spor karın hareketleri yaptım ama leslie de yapasım var bakalım
Hurmayı da iyisinden almak lazım ya hurmaların çoğunda glikoz şurubu var.acıkınca canım gun kurusu kayısı yada hurmayla bır kahve ıcıyorum
Öyle hayat geçmez ankacım boşver hem emziriyorsunNormalde Karataycılar yapmıyor işte. 2 öğün yiyorlar.
Merhaba bu sabah tartildim 56.6 ciktim.cnım tartıldın mı hıç? akşam yemegını kaçta yıyosun
Ok canım. Takdir ettim . Başarılıacıkınca canım gun kurusu kayısı yada hurmayla bır kahve ıcıyorum
O zamaaaan baya iyi olmuş :)öğle zayıf kaldı evet. Ama işyerine fasulye götürmedim. Dünkü yemekti. Domates salatalıkları vs marketten aldırdım :) ayran da tabi
Nasıl??? Sahte hurma o zaman onlar. Abooo !!!Hurmayı da iyisinden almak lazım ya hurmaların çoğunda glikoz şurubu var.
Karataydan duydum canım. Ben pek yemiyorum bilmiyorum nasıl oluyor.Nasıl??? Sahte hurma o zaman onlar. Abooo !!!
Noldu canımÇok fena laf söyleyesim geldi ama hiç germeyeyim burayı.
Neyse uyuyayım en iyisi.
Sonra anlatırım :) şimdi cıssssssssNoldu canım
Ne oldu ? Neden ki ?Çok fena laf söyleyesim geldi ama hiç germeyeyim burayı.
Neyse uyuyayım en iyisi.
Tamam canım.Sonra anlatırım :) şimdi cıssssssss
Uyu hadi kalkınca leslie yapalım beraber.Uykum geldi ondan heralde
Aynen kaptanım uyanınca leslieUyu hadi kalkınca leslie yapalım beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?