Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen benimle değil de inciyle rekabete gir bence baksana @MiuLego

Tebrik ederim arkadaşlar herkesi daha büyük performanslar yakalamak dileği ile..

Vavvvvvvvvvv süper süper süper..
Kardeş geliyoooooo ne kadarlik canimmm hayirli olsun allah saglicskla kucaginiza almayi nasip etsin

gerçekten mi??? bu buuuu çoookk güzel bi haber ...çok sevindim tatlım ..sağlıklı hamilelikler .

ççoooooooook teşekkürler kızlarrrr :)

Allahım herkese versin isteyen inşallahhhhh

5 hafta 3 günlük canım elma çekirdeğim

15. ay yüzümüz güldü Allahın hikmeti

o zaman bu güzel haberlerin üzerine ben de bir güzel ekleyimmmmmmmmmmmmmmmmm

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM

Yaaaaa yesa çok çok sevindim bu kadar içten isteyen her çifte Allah nasip etsin inşallah.
Bebiş yok ama olacak çok yakında diye diyeeeeee yaptın kız. Çok çok mutlu olun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ne zaman öğrendin?

herkese tebrikler..devamı gelsin

hahahhhaha aynen öyle oldu 14 ay her ay ay kırmızı kart yeyip yine de umit kesmedim çok gariptir (tamam tamam arada kestim :) 15. ayımızda geldi miniğimiz

idrar testi ile adet geçince öğrendim ama asıl kan testi dün sabah gördüm :) Allahın izniyle gelecek cumartesi de randevumuz var

Ayyyy heyecanlarrrr heyecanlarr tatli tatli telaslarr ohhh mis mis

Hayırlı ugurlu olsun.. Canım bizi bırakma ama.. hamileyken kilo alma

Hemen geriye döneyim de menülerini kontrol edeyim. Nasıl besleniyordun diyeeee. Gerçi senin menüler hep güzel :)

Çok çok öok güzel oldu bu haber ya vay arkadaş akşam akşam

Ayyyy heyecanlarrrr heyecanlarr tatli tatli telaslarr ohhh mis mis

Hayırlı ugurlu olsun.. Canım bizi bırakma ama.. hamileyken kilo alma

Hemen geriye döneyim de menülerini kontrol edeyim. Nasıl besleniyordun diyeeee. Gerçi senin menüler hep güzel :)

Çok çok öok güzel oldu bu haber ya vay arkadaş akşam akşam

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çok ama çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok tatlısınızzzzzzzzzzz

inşallah 18- 20 hafta civarına kadar en fazla 1 kilo ile devam etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…