Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çok ama çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok tatlısınızzzzzzzzzzz

inşallah 18- 20 hafta civarına kadar en fazla 1 kilo ile devam etmek istiyorum
Her seyin başı sağlık ( cinsiyetini öğrenir öğrenmez önce biz teyzelerine haber ver yesacim

Sonuclar super cok mutlu edici :)

Kardeşim Cooook tebrik ederim Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ınan gözlerim doldu bızede dua et İnş bende yazarım boyle

canım benim umudunu sakın kesme Allahım sana da verecek inşallah benim 15. ay yüzüm güldü 14 ay bekledim bir umut.

eşimin değerleri ile ilgili konum var. normal yolla çok zor diye mesajlar yazılmıştı ama Allah ol derse hepsi hikaye

dualarım seninle

sevgili rakibim @anka_misali tatlım seni de tebrik edrim karatay diyeti de fena değil .Ramazan da iki öğün yapıyoz zaten ..neler yapmak gerek kısaca anlatırmısın

Cnm inşallah benım esım de tedavi görüyor cok zor surec ler Rabbim Bı umut bekleyen herkesin yuzunu guldursun

Yumurta sevilmez mi ya. Hayatımı sadece yeşil mercimek ve yumurta ile sürdürebilirim
Kokuyor bana.
Tebrikler
o zaman bu güzel haberlerin üzerine ben de bir güzel ekleyimmmmmmmmmmmmmmmmm

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM

Tebrik ederim

Yumurta sevilmez mi ya. Hayatımı sadece yeşil mercimek ve yumurta ile sürdürebilirim
Kokuyor bana.
Tebrikler
o zaman bu güzel haberlerin üzerine ben de bir güzel ekleyimmmmmmmmmmmmmmmmm

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM

Tebrik ederim

bugünkü menüm
sabah 8:00
1 haşlanmış yumurta
maydanoz ,marul,domates
bir çatal süzme peynir
1 fincan çay
1 dilim tb ekmek

öğle 13:00
1 porsiyon kıyma kebap
çeyrek pide

akşam :18:30
sadece salata

su:3 litre
spor : 1 saat yürüyüş
10+10+10 mekik

afiyet olsun canım.çeşit çok ama miktar az. arada olmalı bence yoksa deli gibi canın çekiyo ..

seni ayrıca tebrik ederim miu canım ..menünü takip edecem valla uygulayabilirmiyim .izin var mı ? tatlım
Ay canııım menülerimde birşey yok aslında. Hiiiç bakma çünkü ben akşam eve geldiğimde saat geç oluyor diye akşamı çok hafif işyerinde yoğurt ayranla geçiştiriyorum mecburen. Öğlen güzel yiyorum ama hep cıssss sız. Bence ben çok spor yapıyorum ya o etkiliyor. Vaktin kaldıkça spor yap sen de. Sporlara bak bakacaksan gönlünce uygula :)
Kardeşim Cooook tebrik ederim Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ınan gözlerim doldu bızede dua et İnş bende yazarım boyle
Hayırsıyla olsun inşallah sana da nasip etsin :)
Çok beğendim. Yoğurt koysan akşama harika olurmuş. Hiç ara yapmıyormusun? Meyve kuruyemiş falan?

afiyet olsun canım.çeşit çok ama miktar az. arada olmalı bence yoksa deli gibi canın çekiyo ..
Aynen arada olmalı. Mesela o bir kare çikolatayı bir buçuk aydır falan çekmecemde saklıyordum. Bugün yedim nefsimi köreltti yarına bomba gibi olurum artık bugün güzel yedim mutluyum çünkü

doyurucu gibi.sende mi karataycısın canım

Kız yesa madem hamilesin şuanki kilonu bana hediye ediver. Tam hedef kilom. Senin işine yaramaz artık bu kilo benim olsun benim olsun

Aynen arada olmalı. Mesela o bir kare çikolatayı bir buçuk aydır falan çekmecemde saklıyordum. Bugün yedim nefsimi köreltti yarına bomba gibi olurum artık bugün güzel yedim mutluyum çünkü
mutlusun dimi.. bence de mutlu ol yani..haftanın birincisi olarak ;kutlama yapmışın çok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…