Ay evet onu unutuyorum 1. Lik şımarıklığı yaptırdım bünyeme. Ama tek düşüncem yarın ne sporlar yapsam da bugünkiler erise gitse. Hesap kitap peşindeyim hahahahmutlusun dimi.. bence de mutlu ol yani.. haftanın birincisi olarak ;kutlama yapmışın çok mu
gerçekten beğendin mi ? oluyor galiba ..hımmm ..ne dersin cancağızım ..maşalllahhhhhhhhhhhhhhhh
Evet canimdoyurucu gibi.sende mi karataycısın canım
Kızyesa madem hamilesin şuanki kilonu bana hediye ediver. Tam hedef kilom. Senin işine yaramaz artık bu kilo benim olsun benim olsun
gerçekten beğendin mi ? oluyor galiba ..hımmm ..ne dersin cancağızım ..
yesa hayırlı olsun canım benim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ben erkek diyorum bakalım tutturabilecek miyim
teşekkür ederim canım benimaynen canım süpersin
Ay ne diyorsuuuunnnn@MiuLego koş koş galiba sen butun takımlar içinde 2. olmuşsun... Telden bakıyorum ama öyle sanki yaaa.
Amin canım allah razı olsunAy canııımmenülerimde birşey yok aslında. Hiiiç bakma çünkü ben akşam eve geldiğimde saat geç oluyor diye akşamı çok hafif işyerinde yoğurt ayranla geçiştiriyorum mecburen. Öğlen güzel yiyorum ama hep cıssss sız. Bence ben çok spor yapıyorum ya o etkiliyor. Vaktin kaldıkça spor yap sen de. Sporlara bak bakacaksan gönlünce uygula :)
Hayırsıyla olsun inşallah sana da nasip etsin :)
Çok beğendim. Yoğurt koysan akşama harika olurmuş. Hiç ara yapmıyormusun? Meyve kuruyemiş falan?
Ay nasıl mutlu oldum
Vay vay vayAy nasıl mutlu oldumcansınız siz
Ayyy cok sevindimmm gözleriniz aydin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsun canimmo zaman bu güzel haberlerin üzerine ben de bir güzel ekleyimmmmmmmmmmmmmmmmm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM
Bir haftada o kadar kilo gitmesi imkansiz kastan da gitmistir. Kalori hesabi yapildiginda insan ac kalsa.gitmez o kadarAnka genel sonuçlardan baktım şimdi doğru diyorsun sanırım kaptanım
Bir haftada 2.8 kilo vermek ne demek yahubaktım şok diyetmiş. Şok diyetten nefret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?