Vay vay vay
Sağol canımmm
Anlamadım ben de şok oldum ama gitmiş yani. Tabi kastan gitmesi çok kötü olur.Bir haftada o kadar kilo gitmesi imkansiz kastan da gitmistir. Kalori hesabi yapildiginda insan ac kalsa.gitmez o kadar
Canım canımmmmOoowwww masallahhh @MiuLego canimm okudun muu benim azimli arkadasim
Matematiğine girince karışıyor di mi. Biz sağlıklı verelim de gerisi önemli değil.1 kg = 7000 kalori
2.8 kg = 19.600 kalori eder
19.600÷7= 2.800 kaloriye esittir
Bu da demek oluyor ki bu kisini alinan kalori ile yakilan kalori arasindaki fark gunluk 2.800 kalori olmali
Ne kadar spor da yapilsa az da yenilse bu kadar kalori yakilamaz. O giden yag arti kas arti sudur.
Üstte ismine tıkla sonra kişisel bilgilerime tıkla orda görceksin yazdığın sütunu zaten güncellersin en son en altta değişiklikleri kaydet demeyi unutmaKilo bilgilerimizi nerden guncelliyorduk?
Su zaten içiyorsundur yazmamışsın ama fazlasıyla içiyorsun zten :) güzel gün olmuş hippo. Ekmeği epey azalttın canım bravo.
Ayy kahvaltıda azcık Halep ekmeği yedim onu unuttum.. ama normal günlerde 1 en fazla 2 dilim tam tahıllı ekmek yiyorum. . Akşam öğlen hiç yemiyorum. Canım da istemiyo. .Su zaten içiyorsundur yazmamışsın ama fazlasıyla içiyorsun zten :) güzel gün olmuş hippo. Ekmeği epey azalttın canım bravo.
Seni de tebrik ediyorum cnm..Su zaten içiyorsundur yazmamışsın ama fazlasıyla içiyorsun zten :) güzel gün olmuş hippo. Ekmeği epey azalttın canım bravo.
Teşekkür ederimSeni de tebrik ediyorum cnm..
Oluuuur:)Kızlarrrrr bu hafta rakipleri herkes kendisi mi seçse acaba.
Ben beğendim canımAnka @yesa1
Geç oldu kusura bakmayın. .
Sabah 10da 2 haşlanmış yumurta, kk kaşar peyniri, bi küçük parça karpuz ve kavun çok az Halep ekmeği, 1bardak şekersiz çay
Ara 1 türk kahvesi 2 kaşık un helva
Öğlen pasta tabağı kdr lahmacunun yarısı
Ara 3 kayısı
Akşam 19da yine Tabldot ta izmir köfte, 2 kaşık pilav, cacık..
Tamam liste yapalım. Seçemeyenler için ben kura çekeyim.Oluuuur:)
Tesekkur ederimÜstte ismine tıkla sonra kişisel bilgilerime tıkla orda görceksin yazdığın sütunu zaten güncellersin en son en altta değişiklikleri kaydet demeyi unutma
Yeni heyecanlar yaşasınKızlar yarın akşama kadar herkes kendisine rakip buluyor bulamayanlar için ben kura çekiyorummmmm
1 kg = 7000 kalori
2.8 kg = 19.600 kalori eder
19.600÷7= 2.800 kaloriye esittir
Bu da demek oluyor ki bu kisini alinan kalori ile yakilan kalori arasindaki fark gunluk 2.800 kalori olmali
Ne kadar spor da yapilsa az da yenilse bu kadar kalori yakilamaz. O giden yag arti kas arti sudur.
Sağol canımmm
Anlamadım ben de şok oldum ama gitmiş yani. Tabi kastan gitmesi çok kötü olur.
Canım canımmmmbenim destekçim. Senin yulaf barın kahven uğurlu geldi bana :)
Matematiğine girince karışıyor di mi. Biz sağlıklı verelim de gerisi önemli değil.
Tesekkur ederim
helal olsun kuzum uğurunda değil senin emeğinin sonucu
Sağol canımmm
Anlamadım ben de şok oldum ama gitmiş yani. Tabi kastan gitmesi çok kötü olur.
Canım canımmmmbenim destekçim. Senin yulaf barın kahven uğurlu geldi bana :)
Matematiğine girince karışıyor di mi. Biz sağlıklı verelim de gerisi önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?