Kabul miucum olalimİnci gel rakip olalım seninleinciakis kilo falan farketmiyor sonuçlar yüzdeye göre oluyor ya zaten.
Sen zaten ev dışındasın yenilirsin
Belki duzgun takip edemem okunanlari diye dusundum ama inan kendi sahsi msjlarimi bile okumuyorum firsat buldukca hemen giriyorum rakibim haftanin grup sampiyonu laf aramizda bu kiz beni gaza getire getire ya spordan ya diyetten oldurur dua edin banaYok herkes kafasına göre seçsin. Sen neden seçmiyorsun ki.
Allah kabul etsin canimHayırlı sahurlar cümleten
O kaptan suyu ne guzel icmissin yarasin sut olsunYok bitmedi... İnşallah sutume zararı olmaz hayırlısı bakalım. 2 de sahur hazırlamaya başladım ezana kadar 1.5 lt su içtim.
Bundan sonra iftardan sonra 1.5 ltre sahur hazırlarken 1.5 litre toplam 3 lt su içeceğim inşallah.
Oyle ac ac yatilmaz ya ye bir seyler bir kereden bir sey olmaz bak basin doner yuzun coktu zaten ye canim Allah askina hatirim icin bugunluk de ara ver rejime hem sampiyon oldun kutla bence ..... menu yiyecektin bugun oruc degilsen ye bence sklinda kalmasin kiz coslar ruyalarina giriyor ye bugun vucuduna yazikKitap okuyup uyuyayım. Karnım serenad yapıyor gurul gurul. Neden acaba
Kabul miucum olalim
Anka kaptanim rakibim miu listeyi hazirlarken beni simdiden kazandi yazar misin daha ben kilo vermeye yeni basladim miuyu gecerim
Belki duzgun takip edemem okunanlari diye dusundum ama inan kendi sahsi msjlarimi bile okumuyorum firsat buldukca hemen giriyorum rakibim haftanin grup sampiyonu laf aramizda bu kiz beni gaza getire getire ya spordan ya diyetten oldurur dua edin bana
Rekabeeet en sevdiğimOyle ac ac yatilmaz ya ye bir seyler bir kereden bir sey olmaz bak basin doner yuzun coktu zaten ye canim Allah askina hatirim icin bugunluk de ara ver rejime hem sampiyon oldun kutla bence ..... menu yiyecektin bugun oruc degilsen ye bence sklinda kalmasin kiz coslar ruyalarina giriyor ye bugun vucuduna yazik
Ya kıyamam sana hahahha uykusuzluk kafaya vurdu işteKizlarr gunaydinnn uykusuz her gece yorgun ölesiyee
Maşallah harika. Vücudun susuz kalmış olmuyor çok güzel içmişsinYok bitmedi... İnşallah sutume zararı olmaz hayırlısı bakalım. 2 de sahur hazırlamaya başladım ezana kadar 1.5 lt su içtim.
Bundan sonra iftardan sonra 1.5 ltre sahur hazırlarken 1.5 litre toplam 3 lt su içeceğim inşallah.
Ayyynen ondan ötürü be yaaaa sonrada gorevde yukselme sınavına gircem bunu halledersemAçık öğretimden ötürü mü ?
Tamam canım. Sen dun beni rakip seçmiştin dimiii. Bu haftada regl haftam benim ama hadi hayırlısı bakalım hodri meydannnnnGunaydin arkadaslar bu hafta kritik hafta sık giremezsem simdiden kusura bakmayın idare edin beni bir hafta
Bilmiyorum ki bence hepsi gitti yaMaşallah harika. Vücudun susuz kalmış olmuyor çok güzel içmişsin
Evet canim.. rakibimsinTamam canım. Sen dun beni rakip seçmiştin dimiii. Bu haftada regl haftam benim ama hadi hayırlısı bakalım hodri meydannnnn
Derslerinde Allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?