Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İnci gel rakip olalım seninle inciakis kilo falan farketmiyor sonuçlar yüzdeye göre oluyor ya zaten.

Sen zaten ev dışındasın yenilirsin
Kabul miucum olalim
@anka_misali kaptanim rakibim miu listeyi hazirlarken beni simdiden kazandi yazar misin daha ben kilo vermeye yeni basladim miuyu gecerim

Son düzenleme:
Yok herkes kafasına göre seçsin. Sen neden seçmiyorsun ki.
Belki duzgun takip edemem okunanlari diye dusundum ama inan kendi sahsi msjlarimi bile okumuyorum firsat buldukca hemen giriyorum rakibim haftanin grup sampiyonu laf aramizda bu kiz beni gaza getire getire ya spordan ya diyetten oldurur dua edin bana

Kitap okuyup uyuyayım. Karnım serenad yapıyor gurul gurul. Neden acaba

Oyle ac ac yatilmaz ya ye bir seyler bir kereden bir sey olmaz bak basin doner yuzun coktu zaten ye canim Allah askina hatirim icin bugunluk de ara ver rejime hem sampiyon oldun kutla bence ..... menu yiyecektin bugun oruc degilsen ye bence sklinda kalmasin kiz coslar ruyalarina giriyor ye bugun vucuduna yazik

Kabul miucum olalim
Anka kaptanim rakibim miu listeyi hazirlarken beni simdiden kazandi yazar misin daha ben kilo vermeye yeni basladim miuyu gecerim

Belki duzgun takip edemem okunanlari diye dusundum ama inan kendi sahsi msjlarimi bile okumuyorum firsat buldukca hemen giriyorum rakibim haftanin grup sampiyonu laf aramizda bu kiz beni gaza getire getire ya spordan ya diyetten oldurur dua edin bana

Rekabeeet en sevdiğim
Hahahaha inciciğim şanlısın ki dün baya yemiştim ama belli ki tüm gün spor yaptırcksın sen bana 6 gün boyunca
Cıss lara coss lara sadece izin için istedim canım anka izin verdi hevesim geçti. Yer miyimmmmmmm ama sen arkadaşlarınlasın yersin sonuçta kaç kere beraber birşeyler yapıyorsunuz. Oruçsun da iftarda göm kuzum herşeyi zaten 6 saatcil dalan birşey yiyebileceksin sonra yine oruç iyi değerlendir yiyebildiğin vakti.
Kizlarr gunaydinnn uykusuz her gece yorgun ölesiyee
Ya kıyamam sana hahahha uykusuzluk kafaya vurdu işte

Maşallah harika. Vücudun susuz kalmış olmuyor çok güzel içmişsin

Gunaydin arkadaslar bu hafta kritik hafta sık giremezsem simdiden kusura bakmayın idare edin beni bir hafta
Tamam canım. Sen dun beni rakip seçmiştin dimiii. Bu haftada regl haftam benim ama hadi hayırlısı bakalım hodri meydannnnn

Derslerinde Allah kolaylık versin canım

Tamam canım. Sen dun beni rakip seçmiştin dimiii. Bu haftada regl haftam benim ama hadi hayırlısı bakalım hodri meydannnnn

Derslerinde Allah kolaylık versin canım
Evet canim.. rakibimsin benimde bugün son yarın baslicam oruç tutmaya,, cooook teşekkür ederim

Gunaydın kızlar valla cok uykum var ya 4 te uyudum 9 da kalktım  sabah 71.9 u gordum gözlerim açıldı normalde böyle olsa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…