Cnm derslerinde sınavında başarılar Rabbim kolaylık versinAyyynen ondan ötürü be yaaaa sonrada gorevde yukselme sınavına gircem bunu halledersem
Ben ıkı koca bardak içtim Bı uyandım gece sanki yıllardır tuvalete gitmiyorum zor yetiştimBilmiyorum ki bence hepsi gitti yadakika başı tuvaletteyim.
Umut beğenmiş kabul ediyor.umut-16 cnm bizde senle rakip olalım mı :) aklıma sen geldin
Gelsin bakalım ne diyecek :)Umut beğenmiş kabul ediyor.
Olalım canımsın.ben çook ağır ilerliyorum ama.umut-16 cnm bizde senle rakip olalım mı :) aklıma sen geldin
Olsun canım çekerim ben seniOlalım canımsın.ben çook ağır ilerliyorum ama.
Yaa yendin ya istersin tabi. Bu hafta da bakalım bakalım, yine çok kilo verirsen sana hızlı kilo veren bir rakip bulak olur muBenflorence_N yi seviyorum. .. o kalsın nolurr..
Olsun canım çekerim ben seni
Oldukça doyurucu ve suluİlk sahur menüsü benden olsun,
3 haşlanmış yumurta,
2 ince dilim tam buğday ekmeği,
1 tatlı kaşığı bal,
Domates,
Salatalık,
4 bardak su.
3.15-3.30 arası. Neredeyse yetişmeyecekti. 2.50da uyanınca anca yetiştirdim.Oldukça doyurucu ve sulu
Saat kaçta yedin tatlım bunları
Sürekli dürt beni kuzum ya.Yanı Hızlan dıye cekerım destek olurum anlamında şeyettım
Ben gece yiyemedim. Zorla iki dilim kavun ve kk peynir yarım dilim tb ekmek3.15-3.30 arası. Neredeyse yetişmeyecekti. 2.50da uyanınca anca yetiştirdim.
Tamam canım İnş iftarda sahurda dikkat ettik mı tamamdır allahın izniyleSürekli dürt beni kuzum ya.Birileri beni çekiştirip durmalı yoksa ilerliyemiyom ben. Karekter meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?