Kaçta oluyor sahur sızın cnm hangi sehırdesınızBen gece yiyemedim. Zorla iki dilim kavun ve kk peynir yarım dilim tb ekmek
1 bardak su
Saat 2 de yedim yattım
Napcam bakalım
Demek cok yedin haRekabeeet en sevdiğim
Hahahaha inciciğim şanlısın ki dün baya yemiştim ama belli ki tüm gün spor yaptırcksın sen bana 6 gün boyunca
Cıss lara coss lara sadece izin için istedim canım anka izin verdi hevesim geçti. Yer miyimmmmmmmama sen arkadaşlarınlasın yersin sonuçta kaç kere beraber birşeyler yapıyorsunuz. Oruçsun da iftarda göm kuzum herşeyi zaten 6 saatcil dalan birşey yiyebileceksin sonra yine oruç iyi değerlendir yiyebildiğin vakti.
Ya kıyamam sana hahahha uykusuzluk kafaya vurdu işte
Sende iyisin cnm.. bu hafta müsait değilim oruç tutamıcam biraz tatlı krizi de var.. akşam eve geçicez inş . Bu hafta final haftası .. benim için yarış sonra başlıcak..Yaa yendin ya istersin tabi. Bu hafta da bakalım bakalım, yine çok kilo verirsen sana hızlı kilo veren bir rakip bulak olur muBen seni yavaşlatmayım.
4:30 da felan bitiyor galiba ama ben gece yatıp kalkma işini beceremediğimden yatış saatini geciktiyorum yiyip yatıyorumKaçta oluyor sahur sızın cnm hangi sehırdesınız
Allah zihin açıklığı versin ikisini de başarıcaksın inşallahAyyynen ondan ötürü be yaaaa sonrada gorevde yukselme sınavına gircem bunu halledersem
Ayyy benim de o haftam. Bakalım etkileyecek mi.Tamam canım. Sen dun beni rakip seçmiştin dimiii. Bu haftada regl haftam benim ama hadi hayırlısı bakalım hodri meydannnnn
Derslerinde Allah kolaylık versin canım
Çok doyurucu çok güzel:)İlk sahur menüsü benden olsun,
3 haşlanmış yumurta,
2 ince dilim tam buğday ekmeği,
1 tatlı kaşığı bal,
Domates,
Salatalık,
4 bardak su.
Bir yudum yemişsin inşallah acıkmazsın. Birkaç güne düzene alışırsın zaten ilk gün normal.Ben gece yiyemedim. Zorla iki dilim kavun ve kk peynir yarım dilim tb ekmek
1 bardak su
Saat 2 de yedim yattım
Napcam bakalım
İlk iftarda öyle yememek olmaz ye senDemek cok yedin haben gezerken bile dikkat ediyorum diyete basladigimdan beri ekmek tatli yemedim kiz irademe sahip cikiyorum insallah iftarda da oyle olur canim sen de dikkat et ben bu hafta gruba giricem mi acaba
Çorba yapıcam ben deKızlar iftar menünüz belli mi ben mercimek çorba ve köfte cop sis yapacam pilav da yapacam ama yemeyi düşünmüyorum salata ve vişne komposto olur
Demek cok yedin haben gezerken bile dikkat ediyorum diyete basladigimdan beri ekmek tatli yemedim kiz irademe sahip cikiyorum insallah iftarda da oyle olur canim sen de dikkat et ben bu hafta gruba giricem mi acaba
Sende iyisin cnm.. bu hafta müsait değilim oruç tutamıcam biraz tatlı krizi de var.. akşam eve geçicez inş . Bu hafta final haftası .. benim için yarış sonra başlıcak..
Ayne Miu cuğum. Az oldu. Alışırım zahir.Bir yudum yemişsin inşallah acıkmazsın. Birkaç güne düzene alışırsın zaten ilk gün normal.
Insallah ya cok istiyorum 72 olmak bu haftaAllah zihin açıklığı versin ikisini de başarıcaksın inşallah
Ayyy benim de o haftam. Bakalım etkileyecek mi.
Çok doyurucu çok güzel:)
Bir yudum yemişsin inşallah acıkmazsın. Birkaç güne düzene alışırsın zaten ilk gün normal.
İlk iftarda öyle yememek olmaz ye sengüllaçlaro falan götür ohh
Canım 2 hafta süren doluyor anka alırsa listeye giriyorsun vallaha hadi inşallah listeleri alt üst edelim
Gelirim kaptanim ya ne kilo almasi grup sampiyonu geliyor cekilin yoldanKilo vermiş olarak gelirsen cuma günü listedesin canım
Kilo almadan gelirsin dimi canım
Kilo almadan gelirsini hippoya söyledim canım.Gelirim kaptanim ya ne kilo almasi grup sampiyonu geliyor cekilin yoldan
Göreceğiz göreceğiz 72 de kimmiş be :) sen iftarda kendini tut, yavaş ye çorbanı iç yemeğe hemen geçme az biraz soluklan sonra salatayla doyduğunu anlayacaksın zaten. Tatlıya sakın göz dikme emi. Tatlı sürmek yok ağzaInsallah ya cok istiyorum 72 olmak bu hafta
Aynen canim ama haftalik hakkimin 1 ini kullanabilirim iftar sonu paylasim yaparimGöreceğiz göreceğiz 72 de kimmiş be :) sen iftarda kendini tut, yavaş ye çorbanı iç yemeğe hemen geçme az biraz soluklan sonra salatayla doyduğunu anlayacaksın zaten. Tatlıya sakın göz dikme emi. Tatlı sürmek yok ağza
Ay gecmis olsun canim insallah tez zamanda duzelirKızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
Cnm uzun gunler sahuru yapmadan zor olur yiyip yatmak mantıklı bide sıcak olur orası bol bol su iç iftardan sonra4:30 da felan bitiyor galiba ama ben gece yatıp kalkma işini beceremediğimden yatış saatini geciktiyorum yiyip yatıyorum
Bugün 2 ye kadar zorlayarak uyumadım sonra yedim yattım . Bazen sahur hiçç yapmıyorum canım . Antep deyim ben tatlım
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?