Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evetttt 520. ETAP RAKİP LİSTESİ

1. anka_misali Silye karşı
2. İnciakis Miulegoya karşı.
3. 5816bursa umut-16 ya karşı
4. Hippotalamus florence_N e karşı
5.

Herkes rakibini bulsun akşama kadar kızlarrrr

Demek cok yedin haben gezerken bile dikkat ediyorum diyete basladigimdan beri ekmek tatli yemedim kiz irademe sahip cikiyorum insallah iftarda da oyle olur canim sen de dikkat et ben bu hafta gruba giricem mi acaba

Etli patlıcan Tava, kızartma degil ama burada öyle diyorlar. Herşeyi çiğden katıp kısık ateşte pişiriyoruz. Yanına mercimek çorbası, bulgur pilavı. Ben çorba ve yemek düşünüyorum. Ayran yaparım yanına bir de. Eşim şerbet, limonata bir sürü içecek almış, icmeyecegim ama. Şekersiz limonata içebilirim belki, bilmiyorum.

Yaa yendin ya istersin tabi. Bu hafta da bakalım bakalım, yine çok kilo verirsen sana hızlı kilo veren bir rakip bulak olur mu Ben seni yavaşlatmayım.
Sende iyisin cnm.. bu hafta müsait değilim oruç tutamıcam biraz tatlı krizi de var.. akşam eve geçicez inş . Bu hafta final haftası .. benim için yarış sonra başlıcak..

Kaçta oluyor sahur sızın cnm hangi sehırdesınız
4:30 da felan bitiyor galiba ama ben gece yatıp kalkma işini beceremediğimden yatış saatini geciktiyorum yiyip yatıyorum
Bugün 2 ye kadar zorlayarak uyumadım sonra yedim yattım . Bazen sahur hiçç yapmıyorum canım . Antep deyim ben tatlım

Ayyynen ondan ötürü be yaaaa sonrada gorevde yukselme sınavına gircem bunu halledersem
Allah zihin açıklığı versin ikisini de başarıcaksın inşallah
Tamam canım. Sen dun beni rakip seçmiştin dimiii. Bu haftada regl haftam benim ama hadi hayırlısı bakalım hodri meydannnnn

Derslerinde Allah kolaylık versin canım
Ayyy benim de o haftam. Bakalım etkileyecek mi.
İlk sahur menüsü benden olsun,
3 haşlanmış yumurta,
2 ince dilim tam buğday ekmeği,
1 tatlı kaşığı bal,
Domates,
Salatalık,
4 bardak su.
Çok doyurucu çok güzel:)
Ben gece yiyemedim. Zorla iki dilim kavun ve kk peynir yarım dilim tb ekmek
1 bardak su
Saat 2 de yedim yattım
Napcam bakalım
Bir yudum yemişsin inşallah acıkmazsın. Birkaç güne düzene alışırsın zaten ilk gün normal.
Demek cok yedin haben gezerken bile dikkat ediyorum diyete basladigimdan beri ekmek tatli yemedim kiz irademe sahip cikiyorum insallah iftarda da oyle olur canim sen de dikkat et ben bu hafta gruba giricem mi acaba
İlk iftarda öyle yememek olmaz ye sen güllaçlaro falan götür ohh
Canım 2 hafta süren doluyor anka alırsa listeye giriyorsun vallaha hadi inşallah listeleri alt üst edelim

Kilo vermiş olarak gelirsen cuma günü listedesin canım

Sende iyisin cnm.. bu hafta müsait değilim oruç tutamıcam biraz tatlı krizi de var.. akşam eve geçicez inş . Bu hafta final haftası .. benim için yarış sonra başlıcak..

Kilo almadan gelirsin dimi canım

Insallah ya cok istiyorum 72 olmak bu hafta

Insallah ya cok istiyorum 72 olmak bu hafta
Göreceğiz göreceğiz 72 de kimmiş be :) sen iftarda kendini tut, yavaş ye çorbanı iç yemeğe hemen geçme az biraz soluklan sonra salatayla doyduğunu anlayacaksın zaten. Tatlıya sakın göz dikme emi. Tatlı sürmek yok ağza

Aynen canim ama haftalik hakkimin 1 ini kullanabilirim iftar sonu paylasim yaparim

Cnm uzun gunler sahuru yapmadan zor olur yiyip yatmak mantıklı bide sıcak olur orası bol bol su iç iftardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…