Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben beğendim valllaaaaaaaaa

Aaaa ne güzel bir haber canım ya çok.cok çok sevindim tebrik ederim. Bundan sonrası inşallah saf salim kucağına almak rabbim sağlıklı evlat versin canım

yesa canim gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kizlar hepinize günaydın
Hayırlı Ramazanlar
yesa canım cokkk sevindim senin adına.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sağ salim kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin

çooooooooooook teşekkürler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aminnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh

İlk sahur menüsü benden olsun,
3 haşlanmış yumurta,
2 ince dilim tam buğday ekmeği,
1 tatlı kaşığı bal,
Domates,
Salatalık,
4 bardak su.

süper bir sahur menüsü

Yaa yendin ya istersin tabi..

Kızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm

çooook geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin

Kızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
Canım ya üzerinizde nazar mı var siizn çok geçmiş olsun bizi de haberdar et olur mu

Ay tatlılar yok mu dün eşim tulumba tatlısı almış ağzıma sürmedim hırs yaptım Bayram'a 70 leri görecem

Çok çok geçmiş olsun

Oruç Nasıl gidiyor kızlar
Benim fena değilim ilk gün için
Sabah kalktım epey iş yaptım
Ev topla makinaları çalıştır
Markete git alışveriş yap 4 kere merdiven in çık
Alınanları yerleştir balkon yıka çamaşır ser makina boşalt
Sadece bi sorun var patlatacak bomba gibiyim adetim yaklaştı ondan herhalde

Akşama eşime be çocuklara börek yapıcam kendim yemiycem
Mercimekli salata cacık ve çorba içicem
Sahurda mayasız yufkamdan gözleme yapsam yasak mı

Benim de hiç fena değil canım şeker im dustu sinir kat sayim artti sadece :) yemeklerim hazir sadece son firina verme falan kaldi.
Regl olsan rahatlarsın canım inşallah bugünü kurtarırsın:))

Akşama eşime be çocuklara börek yapıcam kendim yemiycem
Mercimekli salata cacık ve çorba içicem
Sahurda mayasız yufkamdan gözleme yapsam yasak mı
Valla canım mayasız yufka beni acayip şişiriyor ama bir dilim le yapabilirim diyorsan bir şey olmaz bence :)

Maşallah ne kadar iş yapmışsın. Bende halsizlik var. Sadece markete gittim . Çocukların karnını doyurdum. Şimdi mutfağa geçtim iftar hazırlıklarına da hiç canım istemiyor. Tek olsam yeşil mercimek haşlar yumurta kırar yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…