Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.. Ne yedi ki.Kızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
Aynen canim ama haftalik hakkimin 1 ini kullanabilirim iftar sonu paylasim yaparim
Ah canım çok geçmiş olsun Allah yardım etsin şifa versin inşallahKızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
Ayyy cok sevindimmm gözleriniz aydin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsun canimm
Anka yesa
Geç oldu kusura bakmayın. .
Sabah 10da 2 haşlanmış yumurta, kk kaşar peyniri, bi küçük parça karpuz ve kavun çok az Halep ekmeği, 1bardak şekersiz çay
Ara 1 türk kahvesi 2 kaşık un helva
Öğlen pasta tabağı kdr lahmacunun yarısı
Ara 3 kayısı
Akşam 19da yine Tabldot ta izmir köfte, 2 kaşık pilav, cacık..
Menum
Sabah serpme kahvaltidan tadimlik derecesinde yedim hamur isi yok
Aksam mercimek corba testi kebabi yarisi, 1 yemek kasigi pilav salata ekmek yok
Spor 15000 adim yuruyus
Cok tokum sahurda yersem yarin yazarim tekrardan tebrikler bu grup 1. ligi daha da birakmaz bence
Aaaa ne güzel bir haber canım ya çok.cok çok sevindim tebrik ederim. Bundan sonrası inşallah saf salim kucağına almakrabbim sağlıklı evlat versin canım
Kizlar hepinize günaydın
Hayırlı Ramazanlar
yesa canım cokkk sevindim senin adına.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sağ salim kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin
İlk sahur menüsü benden olsun,
3 haşlanmış yumurta,
2 ince dilim tam buğday ekmeği,
1 tatlı kaşığı bal,
Domates,
Salatalık,
4 bardak su.
Yaa yendin ya istersin tabi..
Kızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
Canım ya üzerinizde nazar mı var siiznKızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
Tam gaz kaçamaksız diyet diyorsun cumaya kadarKızlar ben tatlı haklarımı bitirdim
Tam gaz kaçamaksız diyet diyorsun cumaya kadar
Göreceğiz göreceğiz 72 de kimmiş be :) sen iftarda kendini tut, yavaş ye çorbanı iç yemeğe hemen geçme az biraz soluklan sonra salatayla doyduğunu anlayacaksın zaten. Tatlıya sakın göz dikme emi. Tatlı sürmek yok ağza
Kızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
Benim de hiç fena değil canım şeker im dustu sinir kat sayim artti sadece :) yemeklerim hazir sadece son firina verme falan kaldi.Oruç Nasıl gidiyor kızlar
Benim fena değilim ilk gün için
Sabah kalktım epey iş yaptım
Ev topla makinaları çalıştır
Markete git alışveriş yap 4 kere merdiven in çık
Alınanları yerleştir balkon yıka çamaşır ser makina boşalt
Sadece bi sorun var patlatacak bomba gibiyim adetim yaklaştı ondan herhalde
Valla canım mayasız yufka beni acayip şişiriyor ama bir dilim le yapabilirim diyorsan bir şey olmaz bence :)Akşama eşime be çocuklara börek yapıcam kendim yemiycem
Mercimekli salata cacık ve çorba içicem
Sahurda mayasız yufkamdan gözleme yapsam yasak mı
Maşallah ne kadar iş yapmışsın. Bende halsizlik var. Sadece markete gittim . Çocukların karnını doyurdum. Şimdi mutfağa geçtim iftar hazırlıklarına da hiç canım istemiyor. Tek olsam yeşil mercimek haşlar yumurta kırar yerdimOruç Nasıl gidiyor kızlar
Benim fena değilim ilk gün için
Sabah kalktım epey iş yaptım
Ev topla makinaları çalıştır
Markete git alışveriş yap 4 kere merdiven in çık
Alınanları yerleştir balkon yıka çamaşır ser makina boşalt
Sadece bi sorun var patlatacak bomba gibiyim adetim yaklaştı ondan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?