Oruç ve sinir hiç yakışıyor mu yan yana.Benim de hiç fena değil canım şeker im dustu sinir kat sayim artti sadece :) yemeklerim hazir sadece son firina verme falan kaldi.
Regl olsan rahatlarsın canım inşallah bugünü kurtarırsın:))
Oh iyi yapmışsın bitirmişsin işleri benim baya bi işim var iki ayrı yemek yapınca zor olacakBenim de hiç fena değil canım şeker im dustu sinir kat sayim artti sadece :) yemeklerim hazir sadece son firina verme falan kaldi.
Regl olsan rahatlarsın canım inşallah bugünü kurtarırsın:))
Belki yumurta salatası yerim kilo almak istemiyorum böreklerde insanın içimi yakar su istersem kötü olur belki iftarda yaparımValla canım mayasız yufka beni acayip şişiriyor ama bir dilim le yapabilirim diyorsan bir şey olmaz bence :)
Maşallah ne kadar iş yapmışsın. Bende halsizlik var. Sadece markete gittim . Çocukların karnını doyurdum. Şimdi mutfağa geçtim iftar hazırlıklarına da hiç canım istemiyor. Tek olsam yeşil mercimek haşlar yumurta kırar yerdim
Yaa sakın bak 1 i de aynı bini de aynı. Lütfen yeme.Kızlar ben regl olduğum için oruç Tutamıyorum. . Evde bi tepsi fıstıklı baklava var 2 tane yedim. . Zor tutuyorum kendimi. ..
Onlar hep çuruk meyvelerden yapılıyor nasıl içiyorsun. Yere dökülen kurtlu çürük meyveler hep meyve suyu fabrikalarına gidiyorOh iyi yapmışsın bitirmişsin işleri benim baya bi işim var iki ayrı yemek yapınca zor olacak
Belki yumurta salatası yerim kilo almak istemiyorum böreklerde insanın içimi yakar su istersem kötü olur belki iftarda yaparım
Bende acıkmadım sadece çok su içmek istiyorum ankacım cappy pulp portakal su yu içsem iftarda sorun olur mu
Ayy çok seviyorum seni kaptan. . Senin hatırına yemicem ♡♡♡Yaa sakın bak 1 i de aynı bini de aynı. Lütfen yeme.
Benim eşim çiftçi.. şimdi ticarete atıldı. . Nar satarken son kalan kötü narları gelip alıyorlar dı diyor. Yüklenirken çamurlu ayaklarla narlara basıyorlardı diyo. .Onlar hep çuruk meyvelerden yapılıyor nasıl içiyorsun. Yere dökülen kurtlu çürük meyveler hep meyve suyu fabrikalarına gidiyor
Sen mercimek köftesini çok seviyorsun heralde kaptan. .Ben akşama
Patlıcan yemeği
Mercimek köfte
Semiz otu salata
Limonata yapacağım
6 mercimek köfte 1 tabak patlıcan yiyeceğim. Semiz otundan baya yerim sanırım
Off biliyorum ama çok Can'ım çekti olmazsa kendim sıkıp içiyimOnlar hep çuruk meyvelerden yapılıyor nasıl içiyorsun. Yere dökülen kurtlu çürük meyveler hep meyve suyu fabrikalarına gidiyor
Biliyorum bizimse elmaları topladılar içinde karıncalar bile vardırBenim eşim çiftçi.. şimdi ticarete atıldı. . Nar satarken son kalan kötü narları gelip alıyorlar dı diyor. Yüklenirken çamurlu ayaklarla narlara basıyorlardı diyo. .
Menün çok güzelBen akşama
Patlıcan yemeği
Mercimek köfte
Semiz otu salata
Limonata yapacağım
Afiyet olsun canımBen akşama
Patlıcan yemeği
Mercimek köfte
Semiz otu salata
Limonata yapacağım
Sana da hayirli iftarlar zumrem cok sukur rabbim bi daha yasatmasin. Bu arada senle tatli rakip olalim mi anka rakip secin dedi deKızlar şimdi geldik eve.Anka dışarıda et yemişti canım şehir dışındaydı dün eve geldi gece hastalandı işte..hastanede baya tahlil tetkik serum derken iftar saati geldi...şimdi iyi eşim hepiniz çok sağolun canlarım..ama ben bitiğim.uykusuzluk yorgunlukvar eşime de üzüldüm(canım benim ya soldu resmen)..
Dün gece sahurda çok iyi beslendim.2 yum ile klasik cevizli karatay kahv.süt
Acıkmadım hiç birazcık halsizim sadece
Mesajları hepsini okuyamadım kızlar.mazur görün bugün beni yorum yazamazsam da kusra bakmayın.erken uyurum..
@yesa1 canım bebiş miii geliyoor? Nasıl sevindim anlatamam..Allah'ım sağlıkla kucağına almayı güle güle büyütmeyi nasip etsin canım benim.bu haber bana çok iyi geldi.
GÜZELLİKLER ŞİMDİDEN HAYIRLI İFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR ÖPÜYORUM
Çok haklisin canım ama sinirlenmeden ziyade her zamanki kadar çekemiyorum sanırım:)Oruç ve sinir hiç yakışıyor mu yan yana.
Mis gibi vişne suyu kaynattımOnlar hep çuruk meyvelerden yapılıyor nasıl içiyorsun. Yere dökülen kurtlu çürük meyveler hep meyve suyu fabrikalarına gidiyor
Çok geçmiş olsun canımKızlar şimdi geldik eve.Anka dışarıda et yemişti canım şehir dışındaydı dün eve geldi gece hastalandı işte..hastanede baya tahlil tetkik serum derken iftar saati geldi...şimdi iyi eşim hepiniz çok sağolun canlarım..ama ben bitiğim.uykusuzluk yorgunlukvar eşime de üzüldüm(canım benim ya soldu resmen)..
Dün gece sahurda çok iyi beslendim.2 yum ile klasik cevizli karatay kahv.süt
Acıkmadım hiç birazcık halsizim sadece
Mesajları hepsini okuyamadım kızlar.mazur görün bugün beni yorum yazamazsam da kusra bakmayın.erken uyurum..
@yesa1 canım bebiş miii geliyoor? Nasıl sevindim anlatamam..Allah'ım sağlıkla kucağına almayı güle güle büyütmeyi nasip etsin canım benim.bu haber bana çok iyi geldi.
GÜZELLİKLER ŞİMDİDEN HAYIRLI İFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR ÖPÜYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?