Afiyet seker bal olsun canim yaramasinKızlar ben tatlı haklarımı bitirdim
Cok gecmis ilsun canim Allah sifa versin neyden zehirlendiKızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
Benim oğlum çok seviyor. 8 yaşında oruç tuttu bu gün ona yaptım ben de yerim. Çok aramam ben aslında.Sen mercimek köftesini çok seviyorsun heralde kaptan. .
Kizlarrrrrrrr
Hepinizi tebrik ederim
Bu hafta daolmuşsunuz
Ayrıca @MiuLego senide kutlarım canım. Derece ye girmişsin
Hep böyle olun kızlar grur duydum sizinle
Afiyet olsun canım
Çok iyi menü. Mercimek köftesinden bana da gondersene
Çok haklisin canım ama sinirlenmeden ziyade her zamanki kadar çekemiyorum sanırım:)
Mis gibi vişne suyu kaynattım
Oruç tutacak mısın??Kizlar misafirlerim var menumu yazip kacayim sonra gelirim
Sabah
2yumuetadan omlet
1cebiz
3yk lor peyniri
1kase yigurt
Oglen
2yk kabak yemegi
2kofte buyuklugunde tavuk izgara
Yogurt bir kase
Ara 3kk peynir
Aksam
4yk susuz kabak yemegi
Yogurt
Spor yapmafim mekik cekicem bugun su 1.5litre yatana kadar 2.5 olur
İnşallah amiiin yeme yeme bizde de ablam kocaman cheesecake yaptı ağzımın suları akıyor bakıp bakıp kapatıyorum dolabı.Ay tatlılar yok mu dün eşim tulumba tatlısı almış ağzıma sürmedim hırs yaptım Bayram'a 70 leri görecem
Çok çok geçmiş olsun
Ekmeksiz bir gün harika olmuş.Dünkü menüm
Sabah
Yumurta salatası, tere, 5 zeytin
Ara
Yeşilçay
Öğlen
Mercimek salatası , yoğurt
Akşam
Tel şehriye çorbası
Su 2 litre
Spor 40 ip atlama 15 dk lesie
Kızımı okuldan almaya gittim 15 dk yürüyüş
Yeme. Cumayı düşün. 2 tane göz hakkınyemişsin artık yersem hep yağ olacak diye düşün.Kızlar ben regl olduğum için oruç Tutamıyorum. . Evde bi tepsi fıstıklı baklava var 2 tane yedim. . Zor tutuyorum kendimi. ..
Oh afiyet olsun çok güzel.Ben akşama
Patlıcan yemeği
Mercimek köfte
Semiz otu salata
Limonata yapacağım
6 mercimek köfte 1 tabak patlıcan yiyeceğim. Semiz otundan baya yerim sanırım
Canım teşekkürler darısı istikrarlı bir şekilde her haftaya inşallah.Kizlarrrrrrrr
Hepinizi tebrik ederim
Bu hafta daolmuşsunuz
Ayrıca @MiuLego senide kutlarım canım. Derece ye girmişsin
Hep böyle olun kızlar grur duydum sizinle
Geçti gitti inşallah ailecek hastalıktan uzak olun artık :)Kızlar şimdi geldik eve.Anka dışarıda et yemişti canım şehir dışındaydı dün eve geldi gece hastalandı işte..hastanede baya tahlil tetkik serum derken iftar saati geldi...şimdi iyi eşim hepiniz çok sağolun canlarım..ama ben bitiğim.uykusuzluk yorgunlukvar eşime de üzüldüm(canım benim ya soldu resmen)..
Dün gece sahurda çok iyi beslendim.2 yum ile klasik cevizli karatay kahv.süt
Acıkmadım hiç birazcık halsizim sadece
Mesajları hepsini okuyamadım kızlar.mazur görün bugün beni yorum yazamazsam da kusra bakmayın.erken uyurum..
@yesa1 canım bebiş miii geliyoor? Nasıl sevindim anlatamam..Allah'ım sağlıkla kucağına almayı güle güle büyütmeyi nasip etsin canım benim.bu haber bana çok iyi geldi.
GÜZELLİKLER ŞİMDİDEN HAYIRLI İFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR ÖPÜYORUM
Geçmiş olsun Allah korusun deprem çok korkunç.Herkese hayırlı iftarlar kızlar burda deprem oldu gerçı ben hissetmedim namaz kılıyordum kv bagırdı deprem oldu dıye Manisa da olmuş ordan hissettik varsa hisseden manısalı arkadaşlar gecmıs olsun
Tertemiz gene menün. Ekmek de yemiyorsun bravo eylülümKizlar misafirlerim var menumu yazip kacayim sonra gelirim
Sabah
2yumuetadan omlet
1cebiz
3yk lor peyniri
1kase yigurt
Oglen
2yk kabak yemegi
Yogurt bir kase
Ara 3kk peynir
Aksam
4yk susuz kabak yemegi
Yogurt
Cnm sen spor salonunda mı çalışıyorsun? ?
Uyanınca 1 bardak ılık su, , 1 çk hurma pekmezi
Sabah 13:20
1 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan biberli soğanlı krep
peynir çeşitleri, zeytin, domates, salatalık, marul yarım ceviz, yeşilçay
Akşam 17:00
2 yk yoğurt, domates
1 kayısı
20:15 1 hurma
Uyumadan önce 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim ananas
Su: 2 lt (3 lt yi geçer uyuyana dek)
Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
20 dk stepper
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
100 jumping jack
90 mekik (31 günlük mekik programı 21. Gün)
50 squat, 50 öne lungee, 50 yana lungee, 50 ters mekik
15 tekrardan 9-10 tane farklı kol hareketi lastikle
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun..Herkese hayırlı iftarlar kızlar burda deprem oldu gerçı ben hissetmedim namaz kılıyordum kv bagırdı deprem oldu dıye Manisa da olmuş ordan hissettik varsa hisseden manısalı arkadaşlar gecmıs olsun
Dondurma gayet sağlıklı canım bence yenebilirKalp kırmayalım önemli olan o. Ben de evdekilere limonata yaptım ama şeker var diye içmeyeceğim ben.. Hala tatlı hakkımı kullanmadım. Dondurma mı yesem 2 top iftardan sonra .
Yok yok çalışmıyorum evdeydim bugün hepCnm sen spor salonunda mı çalışıyorsun? ?
Spor salonuna gündüz gidiyorsun hep sanki.. evinin mi spor salonu var?Yok yok çalışmıyorum evdeydim bugün hep
Canım arada ki peynir çok.olmus geldi bana onu dışında menün harikaKizlar misafirlerim var menumu yazip kacayim sonra gelirim
Sabah
2yumuetadan omlet
1cebiz
3yk lor peyniri
1kase yigurt
Oglen
2yk kabak yemegi
Yogurt bir kase
Ara 3kk peynir
Aksam
4yk susuz kabak yemegi
Yogurt
Canım.aksam neden yok.. iştahlı halin bu mu kız.. ben menünu çok az buldum canım. Sporun şahane:)
Uyanınca 1 bardak ılık su, , 1 çk hurma pekmezi
Sabah 13:20
1 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan biberli soğanlı krep
peynir çeşitleri, zeytin, domates, salatalık, marul yarım ceviz, yeşilçay
Akşam 17:00
2 yk yoğurt, domates
1 kayısı
20:15 1 hurma
Uyumadan önce 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim ananas
Su: 2 lt (3 lt yi geçer uyuyana dek)
Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
20 dk stepper
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
100 jumping jack
90 mekik (31 günlük mekik programı 21. Gün)
50 squat, 50 öne lungee, 50 yana lungee, 50 ters mekik
15 tekrardan 9-10 tane farklı kol hareketi lastikle
Yesekkur ederim balimKızlar öncelikle hepinize güzeeeel iftarlaaar Allah kabul etsin inşallah.
İnşallah amiiin yeme yeme bizde de ablam kocaman cheesecake yaptı ağzımın suları akıyor bakıp bakıp kapatıyorum dolabı.
Ekmeksiz bir gün harika olmuş.
Yeme. Cumayı düşün. 2 tane göz hakkınyemişsin artık yersem hep yağ olacak diye düşün.
Oh afiyet olsun çok güzel.
Canım teşekkürler darısı istikrarlı bir şekilde her haftaya inşallah.
Geçti gitti inşallah ailecek hastalıktan uzak olun artık :)
Geçmiş olsun Allah korusun deprem çok korkunç.
Tertemiz gene menün. Ekmek de yemiyorsun bravo eylülüm
Hayir canim tutmayacagimOruç tutacak mısın??
Canim o peynirler ank trabzon gunlerindeki tattigim peynirlerCanım arada ki peynir çok.olmus geldi bana onu dışında menün harikaafiyet olsun.
Canım.aksam neden yok.. iştahlı halin bu mu kız.. ben menünu çok az buldum canım. Sporun şahane:)
İyi dayanmışsın o kadar sahurla canım akşam menün de güzel afiyet olsunMenümü verebilirim
Sahur: 1 has yumurta
5 zeytin salatalık (ilk sahur azizliğine uğradım kalkamadim)
Iftar 20.10: 1 kepçe çorba
4 köfteli çöp sis ve sebzeleri
1 kaşık pilav 2 lokma pide
1 bardak vişne suyu(ev yapimi)
Bol salata
Ara çay ve kahve yanına iki k.kayisu
Bitki çayı iki fincan
Su 2.5 litre
İşyerinde var canım hafta içi öğle arası saatlerimde gidiyorum doğru diyorsun. Haftasonu yok ama dışarıda yürüyüş evde spor şeklinde geçiriyorum haftasonunu. Yakında spor salonu olması büyük lüks. Dediğin gibi oturduğum yerde olsa ne güzel olurdu..Spor salonuna gündüz gidiyorsun hep sanki.. evinin mi spor salonu var?
Ben bekarken oturduğum sitede sosyal tesisler vardı.. kıymetini bilemedim
Dün midemi çok yordum gibi hissettim canım bugün dinlendirmek istedim açıkçası. O yüzden akşamı da hafif geçiştirdim. Sabah inanılmaz güzel doymuştum tabi bir de. Ama yarın güzel bir akşam yemeğim var. Hemen yarın olsun. Vallahi kendimi çok zor tutuyorum karşımda neler neler yiyorlar çıldırıciiiimmmmCanım arada ki peynir çok.olmus geldi bana onu dışında menün harikaafiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?