- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Bende menümü yazim.. @anka_misali @yesa1
sabah 10da az yağda 2 yumurta peynir domates, salatalık 1 büyük dilim tam tahıllı ekmek
Canim dövme nedir baklava disinda menun guzel
Ara türk kahvesi yanına 2 dilim baklava
Öğlen 1 muz
Arada baklava yemek için mutfağa gidip 3 tane dura dura kayısı
Akşam 19.30
1 içli köfte, 1 dolma,1 kaşık döğme
Inşallah bugün evime dönerim de düzenime kavuşurum..
Neler neler aldın kimbiliiiiirrrrCanim o peynirler ank trabzon gunlerindeki tattigim peynirlersonunda sevdigim peyniri buldumm
Sabah ekmek yememişsin Allahtan akşam yemeğini güzel yemişsin çünkü. Dışarıdaki zamanda iyi gidiyorsun benceBende menümü yazim.. @anka_misali @yesa1
sabah 10da az yağda 2 yumurta peynir domates, salatalık 1 büyük dilim tam tahıllı ekmek
Ara türk kahvesi yanına 2 dilim baklava
Öğlen 1 muz
Arada baklava yemek için mutfağa gidip 3 tane dura dura kayısı
Akşam 19.30
1 içli köfte, 1 dolma,1 kaşık döğme
Inşallah bugün evime dönerim de düzenime kavuşurum..
Var kız ekmek. .Sabah ekmek yememişsin Allahtan akşam yemeğini güzel yemişsin çünkü. Dışarıdaki zamanda iyi gidiyorsun bence
Ayyy onu en sona yazmışsın görmemişim aaaaaa. Yarın daha hafif beslenmeye çalış hippo. Dolmalar pirinçlimiydi. Öyleyse kesin daha hafif beslen.Var kız ekmek. .
he kızz az kaldı son 7 valla. evet spor da yapıyorum hatta her gün 20 dk da yürüyorum.Hosgeldin kizzz iyi vermissin 5 günde:) spor da yapiyosun dimivalla düğününe az kalmis kiz demesen ben hatirlayamazdim
Allah kabul etsin canim bende yorgunluktan oldum ayrica surekli ben de hasta olucam da orucda bosa gidecek diye korktum benimde eli kulaginda insallah yarin da olmam pazartesi evime gidince olurumOruç Nasıl gidiyor kızlar
Benim fena değilim ilk gün için
Sabah kalktım epey iş yaptım
Ev topla makinaları çalıştır
Markete git alışveriş yap 4 kere merdiven in çık
Alınanları yerleştir balkon yıka çamaşır ser makina boşalt
Sadece bi sorun var patlatacak bomba gibiyim adetim yaklaştı ondan herhalde
Afiyet olsun Allah kabul etsin guzel menu kaptan mercimek kofte sisirmiyor mu ben yiyince sisiyorum yesil sogandan galibaBen akşama
Patlıcan yemeği
Mercimek köfte
Semiz otu salata
Limonata yapacağım
6 mercimek köfte 1 tabak patlıcan yiyeceğim. Semiz otundan baya yerim sanırım
Guzel menu afiyet olsun canimKizlar misafirlerim var menumu yazip kacayim sonra gelirim
Sabah
2yumuetadan omlet
1cebiz
3yk lor peyniri
1kase yigurt
Oglen
2yk kabak yemegi
2kofte buyuklugunde tavuk izgara
Yogurt bir kase
Ara 3kk peynir
Aksam
4yk susuz kabak yemegi
Yogurt
Spor yapmafim mekik cekicem bugun su 1.5litre yatana kadar 2.5 olur
Hee anladım o zaman sifa olsun canımCanim o peynirler ank trabzon gunlerindeki tattigim peynirlersonunda sevdigim peyniri buldumm
Olsun kuzum ya yine de çorba salata da mideni yormazdı ki.. yarın ne var menüde belli mi canım.İyi dayanmışsın o kadar sahurla canım akşam menün de güzel afiyet olsun
İşyerinde var canım hafta içi öğle arası saatlerimde gidiyorum doğru diyorsun. Haftasonu yok ama dışarıda yürüyüş evde spor şeklinde geçiriyorum haftasonunu. Yakında spor salonu olması büyük lüks. Dediğin gibi oturduğum yerde olsa ne güzel olurdu..
Dün midemi çok yordum gibi hissettim canım bugün dinlendirmek istedim açıkçası. O yüzden akşamı da hafif geçiştirdim. Sabah inanılmaz güzel doymuştum tabi bir de. Ama yarın güzel bir akşam yemeğim var. Hemen yarın olsun. Vallahi kendimi çok zor tutuyorum karşımda neler neler yiyorlar çıldırıciiiimmmm
Allah kabul etsin canim guzel menun spor yapabildin miMenümü verebilirim
Sahur: 1 has yumurta
5 zeytin salatalık (ilk sahur azizliğine uğradım kalkamadim)
Iftar 20.10: 1 kepçe çorba
4 köfteli çöp sis ve sebzeleri
1 kaşık pilav 2 lokma pide
1 bardak vişne suyu(ev yapimi)
Bol salata
Ara çay ve kahve yanına iki k.kayisu
Bitki çayı iki fincan
Su 2.5 litre
Yok canım ya yapamadım halsizdim birde oğlum izin vermiyor ki evde..Allah kabul etsin canim guzel menun spor yapabildin mi
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba..eşim gıda zehirlenmesi oldu.tüm gece uyumadım.şimdi hastanedeyiz.dualrınızı eksik etmeyin.öpüyorummm
Canım 3 haşlanmış yumurta yiyince o ekmek bana fazla geldi çünkü yumurta acayip tıkıyor insanı. Akşam şahane canım Allah kabul etsin :)Sahurda
3 haşlanmış yumurta
1 pors. lor
2 ince dilim tam buğday ekmeğ
1 tatlı kaşığı bal.
Yarım domates
Yarım salatalık
İftarda
1 kase mercimek çorbası
1 yk bulgur pilavı
1 yemek kaşığı etli patlıcan Tava
1.5 bardak ayran
Su
Şuan 1 çay bardağı az şekerli limonlu çay.
Kuzum ya ben böyle bir şey anlamıyorumSofrayı topladım boş kalmışken yazayım dedim kaptan kızmasıniftar menum
Önce koca bir bardak su içtim bir tane hurma yedım biraz çorba, domates salatalık roka bir tane içli köfte bir ıkı catal haslanmış et şimdi beş tane fındık yedım sahura kadar bol bol su içicem İnş sahurda ıkı yumurta ıkı dılım cavdarlı keten tohumlu ekmek le kahvaltı seker siz çay İnş
Cnm ne yaptın cok yemedin dımıÇok geçmiş olsun
Gün içinde acikirim diye korktum. Zaman da dardı hızlı hızlı yedim çok sistim gece. Bu sabah yemem ama. 2 yumurta yeter.Canım 3 haşlanmış yumurta yiyince o ekmek bana fazla geldi çünkü yumurta acayip tıkıyor insanı. Akşam şahane canım Allah kabul etsin :)
Süperr canım . Number one
Uyanınca 1 bardak ılık su, , 1 çk hurma pekmezi
Sabah 13:20
1 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan biberli soğanlı krep
peynir çeşitleri, zeytin, domates, salatalık, marul yarım ceviz, yeşilçay
Akşam 17:00
2 yk yoğurt, domates
1 kayısı
20:15 1 hurma
Uyumadan önce 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim ananas
Su: 2 lt (3 lt yi geçer uyuyana dek)
Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
20 dk stepper
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
100 jumping jack
90 mekik (31 günlük mekik programı 21. Gün)
50 squat, 50 öne lungee, 50 yana lungee, 50 ters mekik
15 tekrardan 9-10 tane farklı kol hareketi lastikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?