Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah ekmek yememişsin Allahtan akşam yemeğini güzel yemişsin çünkü. Dışarıdaki zamanda iyi gidiyorsun bence

Hosgeldin kizzz iyi vermissin 5 günde:) spor da yapiyosun dimi valla düğününe az kalmis kiz demesen ben hatirlayamazdim
he kızz az kaldı son 7 valla. evet spor da yapıyorum hatta her gün 20 dk da yürüyorum.
normalde LESLİE yapardım ama tuhaf bişekilde "walk walk walk" diyo uyuz oluyorumm kapattım ilk izlemeden sonra
şimdilerde ebru şallı ile gidiyorum fü fü fü fü yaparak ufaktn kıllanmaya balşadım ama neyse

Allah kabul etsin canim bende yorgunluktan oldum ayrica surekli ben de hasta olucam da orucda bosa gidecek diye korktum benimde eli kulaginda insallah yarin da olmam pazartesi evime gidince olurum

Ben akşama
Patlıcan yemeği
Mercimek köfte
Semiz otu salata
Limonata yapacağım

6 mercimek köfte 1 tabak patlıcan yiyeceğim. Semiz otundan baya yerim sanırım
Afiyet olsun Allah kabul etsin guzel menu kaptan mercimek kofte sisirmiyor mu ben yiyince sisiyorum yesil sogandan galiba

Guzel menu afiyet olsun canim

Canim o peynirler ank trabzon gunlerindeki tattigim peynirler sonunda sevdigim peyniri buldumm
Hee anladım o zaman sifa olsun canım
Olsun kuzum ya yine de çorba salata da mideni yormazdı ki.. yarın ne var menüde belli mi canım.

Sahurda
3 haşlanmış yumurta
1 pors. lor
2 ince dilim tam buğday ekmeğ
1 tatlı kaşığı bal.
Yarım domates
Yarım salatalık
İftarda
1 kase mercimek çorbası
1 yk bulgur pilavı
1 yemek kaşığı etli patlıcan Tava
1.5 bardak ayran
Su
Şuan 1 çay bardağı az şekerli limonlu çay.
Edit 1 yemek kaşığı büyüklüğünde ramazan pidesi.

Allah kabul etsin canim guzel menun spor yapabildin mi

Sofrayı topladım boş kalmışken yazayım dedim kaptan kızmasın
iftar menum
Önce koca bir bardak su içtim bir tane hurma yedım
biraz çorba,
domates salatalık roka
bir tane içli köfte
bir ıkı catal haslanmış et
şimdi beş tane fındık yedım sahura kadar bol bol su içicem İnş
sahurda ıkı yumurta
ıkı dılım cavdarlı keten tohumlu ekmek le kahvaltı
seker siz çay İnş

Canım 3 haşlanmış yumurta yiyince o ekmek bana fazla geldi çünkü yumurta acayip tıkıyor insanı. Akşam şahane canım Allah kabul etsin :)

Kuzum ya ben böyle bir şey anlamıyorum yaptığın sahuru iftarı alt alta yazar misin

Süperr canım . Number one

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…