Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok çok geçmiş olsun

Herkese hayırlı iftarlar kızlar burda deprem oldu gerçı ben hissetmedim namaz kılıyordum kv bagırdı deprem oldu dıye Manisa da olmuş ordan hissettik varsa hisseden manısalı arkadaşlar gecmıs olsun
Evet bende tvden duydum çok geçmiş olsun
Allah kabul etsin canim bende yorgunluktan oldum ayrica surekli ben de hasta olucam da orucda bosa gidecek diye korktum benimde eli kulaginda insallah yarin da olmam pazartesi evime gidince olurum

Ay aynı en çok kötüyüm bugün kızlara çok sinirlendim bağırdım ya böyle olunca da çok vicdan yapıyorum

2 yumurtaya 1 dilim ekmek yeter canım tamam mı ondan sonra yüklen sebzeye
Ekmek hazır paket ekmeklerden 1 cm bile değil kalınlığı, gözüme az göründü Yedikten sonra ben de pişman oldum ama iş işten geçti işte. Akşam da midem küçülmüş yiyemedim. Yemekle pilavı sadece tadına bakmak için yedim. Oruçlu yapınca genelde tuzsuz yapıyorum

Selam kizlar menumu yazyim
Sahur yapamadim yatarken elma almistim yanima ama yiyemedim
Iftarda corba karsik izgara salata aytan ve tatli hakkimi kullandim
Cok yoruldum 12000 adim yurudum
Iyi geceler

Süpeerr

Çokk yemedim canım ama taakatım kalmadı .
Çorba içtim . Ama acaip su içtim . Şiştim
Bu halde spor yapamıcam .
Ha bir de 3 hurma bir kuru incir yedim
Cnm imkanın varsa biraz yuru şişkinliiği alır en kotu evde dolaş yoksa sahurda yemek canın istemez acıkırsın tum gun

İyi akşamlar kızlarrrrr.
Menümü yazıp mutfağa kaçacağım biri bomba bırakmış her yer dağılmış

Sahurda 1.5 lt su içtim
2 yumurta 3 ceviz dereotu 3 minik fındık kadar domates 1 biber 1 salatalık 1 kaşık lor

İftarda
2 mercimek köfte 5 kaşık patlıcan yemeği
Bol bol semiz otu salatası yedim yoğurtlu

2 top dondurma yedim sonra

İftardan sonra şimdilik 1 lt su bol bol çay içtim. Çaya ve suya devam ediyorum. 12 ye kadar 2.5 lt içeceğim. Sonra sahur hazırlarken 1.5 daha içeceğim

Eşim sıcak pide getirmiş canım bile istemedi.. Oruç gerçekten insanın nefsini köreltiyor. Şükürler olsun rabbime..

Mutfağı topladıktan sonra hiit kardiyo yapacağım.

Olmuş kuzum çok da güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Ama çok olmayacaksam bir şey daha söyleyeyim yediğimiz sahur ve yediğimiz iftar gece 12 ye kadar yani.

Tatlı hakkı diyince, ev yapımı burma tatlısı yedim 1 dilim ama görümcem minik minik kesmiş. 1.5 cm kalınlığında. 2 hakkımı da çaya şeker kattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…