Cnm haklısın kızım rahat bırakmıyor sureklı bısey istiyor hemen düzeltiyorumKuzum ya ben böyle bir şey anlamıyorumyaptığın sahuru iftarı alt alta yazar misin
Çok çok geçmiş olsunKızlar şimdi geldik eve.Anka dışarıda et yemişti canım şehir dışındaydı dün eve geldi gece hastalandı işte..hastanede baya tahlil tetkik serum derken iftar saati geldi...şimdi iyi eşim hepiniz çok sağolun canlarım..ama ben bitiğim.uykusuzluk yorgunlukvar eşime de üzüldüm(canım benim ya soldu resmen)..
Dün gece sahurda çok iyi beslendim.2 yum ile klasik cevizli karatay kahv.süt
Acıkmadım hiç birazcık halsizim sadece
Mesajları hepsini okuyamadım kızlar.mazur görün bugün beni yorum yazamazsam da kusra bakmayın.erken uyurum..
@yesa1 canım bebiş miii geliyoor? Nasıl sevindim anlatamam..Allah'ım sağlıkla kucağına almayı güle güle büyütmeyi nasip etsin canım benim.bu haber bana çok iyi geldi.
GÜZELLİKLER ŞİMDİDEN HAYIRLI İFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR ÖPÜYORUM
Evet bende tvden duydum çok geçmiş olsunHerkese hayırlı iftarlar kızlar burda deprem oldu gerçı ben hissetmedim namaz kılıyordum kv bagırdı deprem oldu dıye Manisa da olmuş ordan hissettik varsa hisseden manısalı arkadaşlar gecmıs olsun
Allah kabul etsin canim bende yorgunluktan oldum ayrica surekli ben de hasta olucam da orucda bosa gidecek diye korktum benimde eli kulaginda insallah yarin da olmam pazartesi evime gidince olurum
2 yumurtaya 1 dilim ekmek yeter canım tamam mı ondan sonra yüklen sebzeyeGün içinde acikirim diye korktum. Zaman da dardı hızlı hızlı yedim çok sistim gece. Bu sabah yemem ama. 2 yumurta yeter.
Çokk yemedim canım ama taakatım kalmadı .Cnm ne yaptın cok yemedin dımı
Bende de var o modellerden çay içmeme bile izin vermiyorlarCnm haklısın kızım rahat bırakmıyor sureklı bısey istiyor hemen düzeltiyorum
Oldumu bak bakalım cnmKuzum ya ben böyle bir şey anlamıyorumyaptığın sahuru iftarı alt alta yazar misin
Ekmek hazır paket ekmeklerden 1 cm bile değil kalınlığı, gözüme az göründü2 yumurtaya 1 dilim ekmek yeter canım tamam mı ondan sonra yüklen sebzeye
SüpeerrSofrayı topladım boş kalmışken yazayım dedim kaptan kızmasın
iftar menum
Önce koca bir bardak su içtim bir tane hurma yedım
biraz çorba,
domates salatalık roka
bir tane içli köfte
bir ıkı catal haslanmış et
şimdi beş tane fındık yedım sahura kadar bol bol su içicem İnş
sahurda ıkı yumurta
ıkı dılım cavdarlı keten tohumlu ekmek le kahvaltı
seker siz çay İnş
Cnm imkanın varsa biraz yuru şişkinliiği alır en kotu evde dolaş yoksa sahurda yemek canın istemez acıkırsın tum gunÇokk yemedim canım ama taakatım kalmadı .
Çorba içtim . Ama acaip su içtim . Şiştim
Bu halde spor yapamıcam .
Ha bir de 3 hurma bir kuru incir yedim
Olmuş kuzum çok da güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Ama çok olmayacaksam bir şey daha söyleyeyim yediğimiz sahur ve yediğimiz iftar gece 12 ye kadar yani.Sofrayı topladım boş kalmışken yazayım dedim kaptan kızmasın
iftar menum
Önce koca bir bardak su içtim bir tane hurma yedım
biraz çorba,
domates salatalık roka
bir tane içli köfte
bir ıkı catal haslanmış et
şimdi beş tane fındık yedım sahura kadar bol bol su içicem İnş
sahurda ıkı yumurta
ıkı dılım cavdarlı keten tohumlu ekmek le kahvaltı
seker siz çay İnş
Haklısın canım . Uykum da geldi ama zorlucam. Azcık sindirmek gerek .Cnm imkanın varsa biraz yuru şişkinliiği alır en kotu evde dolaş yoksa sahurda yemek canın istemez acıkırsın tum gun
Valla anlamadım cnm gece 12 ye kadar cok mu anlamadımOlmuş kuzum çok da güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Ama çok olmayacaksam bir şey daha söyleyeyim yediğimiz sahur ve yediğimiz iftar gece 12 ye kadar yani.
Cnm leslie 1 cok hafif dene istersen bu arada iyiyim cnm cok sagol allah razı olsun Bı yorgunluk çöktü sahura kadar uyumuyorum sabah da kızımla erken kalkmak zorundayım uykumu alamadımHaklısın canım . Uykum da geldi ama zorlucam. Azcık sindirmek gerek .
Sahuru yarın yaz diyor yarının sahuru 12 yi geçiyor yaValla anlamadım cnm gece 12 ye kadar cok mu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?