Menü belli evet :) yoğurt çorbası ve kıymalı patlıcam yicem biraz salata da yaparım belki ayyyy nasıl canım çekti mutfakta öylece duruyor şuan bakışıyoruzHee anladım o zaman sifa olsun canım
Olsun kuzum ya yine de çorba salata da mideni yormazdı ki.. yarın ne var menüde belli mi canım.
Çok hafif harika!Sofrayı topladım boş kalmışken yazayım dedim kaptan kızmasın
iftar menum
Önce koca bir bardak su içtim bir tane hurma yedım
biraz çorba,
domates salatalık roka
bir tane içli köfte
bir ıkı catal haslanmış et
şimdi beş tane fındık yedım sahura kadar bol bol su içicem İnş
sahurda ıkı yumurta
ıkı dılım cavdarlı keten tohumlu ekmek le kahvaltı
seker siz çay İnş
Süperr canım . Number one
İftar çok sağlıklı canımmm afiyet olsun. Bugün sahır yapSelam kizlar menumu yazyim
Sahur yapamadim yatarken elma almistim yanima ama yiyemedim
Iftarda corba karsik izgara salata aytan ve tatli hakkimi kullandim
Cok yoruldum 12000 adim yurudum
Iyi geceler
Anka oğluna bayıldım önce onu söyleyeyim kuzum aferin ona bu kadar uzun saatlerde oruç tutmak o yaşta kolay değil helal olsun.İyi akşamlar kızlarrrrr.
Menümü yazıp mutfağa kaçacağım biri bomba bırakmış her yer dağılmış
Sahurda 1.5 lt su içtim
2 yumurta 3 ceviz dereotu 3 minik fındık kadar domates 1 biber 1 salatalık 1 kaşık lor
İftarda
2 mercimek köfte 5 kaşık patlıcan yemeği
Bol bol semiz otu salatası yedim yoğurtlu
2 top dondurma yedim sonra
İftardan sonra şimdilik 1 lt su bol bol çay içtim. Çaya ve suya devam ediyorum. 12 ye kadar 2.5 lt içeceğim. Sonra sahur hazırlarken 1.5 daha içeceğim
Eşim sıcak pide getirmiş canım bile istemedi.. Oruç gerçekten insanın nefsini köreltiyor. Şükürler olsun rabbime..
Mutfağı topladıktan sonra hiit kardiyo yapacağım.
Ay inci daha da az geliyor sanki dün dünyaları yedim gibi bir psikolojideyim ne yapsam erimeyecekmiş gibi geliyor.@MiuLego canim sporda yine cosmussun helal olsun
Canım acele etme mutfağı toplarsın bi nefes almak için izin ver kendine sahura çoook var daha o zamana kadar halledersin.Beni de bir uyku bastırdı ki sormayın kızlar. Mutfağı gördükçe daha bastırıyor. Ama toplamam lazım çok fena çokanlamıyorum bu kadar bulaşık nerden çıkıyor
Eşim de yarın annesiyle babasını yemeğe çağırmış.ya insan Bi sorar dimi. Pazar olsun ben yardım ederim diye çağırdım pide yaptıralım diyor. Ama pide ayıp olmaz mı sizce. Çorba var bu günden. Bi akıl verin kızlar.
Anka oğluna bayıldım önce onu söyleyeyim kuzum aferin ona bu kadar uzun saatlerde oruç tutmak o yaşta kolay değil helal olsun.
Menün çok güzel sabah yazdığına göre daha az mercimek köftesi yemişsin sevindm, şişkinlik oldu heralde iftarda.
Sporu da yaparsan cidden çoook güzel bir gün geçirmiş olacaksın
Ya kıyamam onaa :) ben de o yaşlarda tutuyordum hatta biraz daha küçükken, tabi saatler bu kadar uzun değildi. Anneme yalvarıyordum hadi gidelim hocaya da ezan okusun evine gidelim diyordum. Sanıyordum ki ezan sadece hocaya bağlı isterse okur ve oruç açarızEvettttt akşama kadar her 5 dk da bir ne kadar kaldı diye sorsada bozmadan tuttu kuzum... Maşallah.. Yarın da tutacak okul zamanı izin vermem artık.
İftarda suyu abartınca şiştim gerçekten. Şu an bile çok şiş hissediyorum. Mutfağı toplarsam enerji gelecek spor yapacağım inşallah canım.
Canım acele etme mutfağı toplarsın bi nefes almak için izin ver kendine sahura çoook var daha o zamana kadar halledersin.
Keşke sorsa eşin onlara göre hazırlık süreci çok kolay gibi geliyor genelde anlayamıyorlar.
Pide olmaz bence cabım ayıp olur. Ramazan sonuçta güzel ağırlamak lazım.
Hee kız kafa gitti ya benımSahuru yarın yaz diyor yarının sahuru 12 yi geçiyor ya
Bence bu kadar abartma bi yerde yeme krizi gelecek diye korkuyorum.Höfff kaptan 2 tatlı hakkı vermişti onu bile kullanamıyorum. Yersem kimbilir kaç kalori diye diyeeeiyice manyaklaştım
Ya kıyamam onaa :) ben de o yaşlarda tutuyordum hatta biraz daha küçükken, tabi saatler bu kadar uzun değildi. Anneme yalvarıyordum hadi gidelim hocaya da ezan okusun evine gidelim diyordum. Sanıyordum ki ezan sadece hocaya bağlı isterse okur ve oruç açarız
Oruç vurmuştur ona da ondan yapmıştırValla hiç yapmazdı neden yaptı anlamadım.. Bilmiyorum ya 3 çocuklu eve iftara mı gelinir
Bebek eşimde dururken toplayım dedim ama canım istemedi. Çay içiyorum.
Ben de ondan çok korkuyorum aynen zaten bugün o kriz var sanırımBence bu kadar abartma bi yerde yeme krizi gelecek diye korkuyorum.
Niye ayip osun corba salata iftarliklar bide tatli yaparsin esinde pide getirir ohhh mis Allah kabul etsinBeni de bir uyku bastırdı ki sormayın kızlar. Mutfağı gördükçe daha bastırıyor. Ama toplamam lazım çok fena çokanlamıyorum bu kadar bulaşık nerden çıkıyor
Eşim de yarın annesiyle babasını yemeğe çağırmış.ya insan Bi sorar dimi. Pazar olsun ben yardım ederim diye çağırdım pide yaptıralım diyor. Ama pide ayıp olmaz mı sizce. Çorba var bu günden. Bi akıl verin kızlar.
Pide dediğim konyanın etli ekmeği kızlar.Niye ayip osun corba salata iftarliklar bide tatli yaparsin esinde pide getirir ohhh mis Allah kabul etsin
Anladim canim ana yemek olarak bence olur dedim niye ayip olsun illa evde mi hazirlamak lazim herseyi 3 cocuklu annesin ne kolaysa onu yapPide dediğim konyanın etli ekmeği kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?