Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hee anladım o zaman sifa olsun canım

Olsun kuzum ya yine de çorba salata da mideni yormazdı ki.. yarın ne var menüde belli mi canım.
Menü belli evet :) yoğurt çorbası ve kıymalı patlıcam yicem biraz salata da yaparım belki ayyyy nasıl canım çekti mutfakta öylece duruyor şuan bakışıyoruz
Çok hafif harika!
Süperr canım . Number one

Selam kizlar menumu yazyim
Sahur yapamadim yatarken elma almistim yanima ama yiyemedim
Iftarda corba karsik izgara salata aytan ve tatli hakkimi kullandim
Cok yoruldum 12000 adim yurudum
Iyi geceler
İftar çok sağlıklı canımmm afiyet olsun. Bugün sahır yap
Anka oğluna bayıldım önce onu söyleyeyim kuzum aferin ona bu kadar uzun saatlerde oruç tutmak o yaşta kolay değil helal olsun.
Menün çok güzel sabah yazdığına göre daha az mercimek köftesi yemişsin sevindm, şişkinlik oldu heralde iftarda.
Sporu da yaparsan cidden çoook güzel bir gün geçirmiş olacaksın
@MiuLego canim sporda yine cosmussun helal olsun
Ay inci daha da az geliyor sanki dün dünyaları yedim gibi bir psikolojideyim ne yapsam erimeyecekmiş gibi geliyor.
Artı çıkarım cumaya diye ödüm kopuyor kız yusuflamaktan spora abanadım

Beni de bir uyku bastırdı ki sormayın kızlar. Mutfağı gördükçe daha bastırıyor. Ama toplamam lazım çok fena çok anlamıyorum bu kadar bulaşık nerden çıkıyor

Eşim de yarın annesiyle babasını yemeğe çağırmış. ya insan Bi sorar dimi. Pazar olsun ben yardım ederim diye çağırdım pide yaptıralım diyor. Ama pide ayıp olmaz mı sizce. Çorba var bu günden. Bi akıl verin kızlar.

Canım acele etme mutfağı toplarsın bi nefes almak için izin ver kendine sahura çoook var daha o zamana kadar halledersin.
Keşke sorsa eşin onlara göre hazırlık süreci çok kolay gibi geliyor genelde anlayamıyorlar.
Pide olmaz bence cabım ayıp olur. Ramazan sonuçta güzel ağırlamak lazım.

Evettttt akşama kadar her 5 dk da bir ne kadar kaldı diye sorsada bozmadan tuttu kuzum... Maşallah.. Yarın da tutacak okul zamanı izin vermem artık.

İftarda suyu abartınca şiştim gerçekten. Şu an bile çok şiş hissediyorum. Mutfağı toplarsam enerji gelecek spor yapacağım inşallah canım.

Höfff kaptan 2 tatlı hakkı vermişti onu bile kullanamıyorum. Yersem kimbilir kaç kalori diye diyeee iyice manyaklaştım

Ya kıyamam onaa :) ben de o yaşlarda tutuyordum hatta biraz daha küçükken, tabi saatler bu kadar uzun değildi. Anneme yalvarıyordum hadi gidelim hocaya da ezan okusun evine gidelim diyordum. Sanıyordum ki ezan sadece hocaya bağlı isterse okur ve oruç açarız

Valla hiç yapmazdı neden yaptı anlamadım.. Bilmiyorum ya 3 çocuklu eve iftara mı gelinir
Bebek eşimde dururken toplayım dedim ama canım istemedi. Çay içiyorum.

Niye ayip osun corba salata iftarliklar bide tatli yaparsin esinde pide getirir ohhh mis Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…