Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kizlar menumu yazyim
Sahur yapamadim yatarken elma almistim yanima ama yiyemedim
Iftarda corba karsik izgara salata aytan ve tatli hakkimi kullandim
Cok yoruldum 12000 adim yurudum
Iyi geceler
Iyi dayanmışın canım menün çok güzel ve sağlıklı adım sayın tatlıyı yakmıştır
Canım semizotu salatası istedi menün harika canım afiyet olsun :)
Geçen yıl iftara yakın semizotlarini ayikladim yoğurt koyacaktım ki oğlum geldi bacağıma yapıştı ağlıyor bir yandan tabakla beraber bütün semizotlari yeri boyladı tabak da kırıldı
O günden beri içimde kaldı

Pide neden olmasın canım. Gayet iyi. Yanına salata ve çorba yaparsın . Az diyorsan bir de şakşuka yap Tatlı da ekle son olarak tabi tatlı yiyorlarsa. Bizimkiler yemez. Meyva yerler

Bence olur canım ya hem de mis gibi.. yanına da ayran veya hoşaf ortaya da yoğurtlu salata tarzı bir şey yapabilirsin

Cnm leslie 1 cok hafif dene istersen bu arada iyiyim cnm cok sagol allah razı olsun Bı yorgunluk çöktü sahura kadar uyumuyorum sabah da kızımla erken kalkmak zorundayım uykumu alamadım
Aynen leslie yaptım geldim. Şimdi daha iyiyim. Ben de sahura kadar uyumuyorum. Kızını da benim için öp . Minnoş yanaklarından

Aynen leslie yaptım geldim. Şimdi daha iyiyim. Ben de sahura kadar uyumuyorum. Kızını da benim için öp . Minnoş yanaklarından
Sevındım cnm inş sahurda guzelce yaparsan ohh mis öperim teyzesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar, bir daha hamur işi yersem dövün beni. Hakkım var diye küçücük tatlı yedim, modemi mahvetti. İlaç aldım şimdi, yanıyor, eksiyor.

Selam kızlar

Tek tek alıntı yaptım puff uçtu gitti. Çok alıntı yapınca böyle oluyor hep.. Fikirlerini için teşekkür ederim. Pideden vazgeçtim. Kıymalı börek yaptım attım dolaba yarın pişireceğim. Bi de Konya'nın bamya çorbası var meşhur ondan yapacağım. Ortaya da bi zeytinyağlı bir pilav bir salata yeter sanırım. Yenmiyor zaten ya hiç bişey.. Mercimek çorbam var. Önden onu veririm.

Kolay gelsin şimdiden cnm :)

gayet güzel canım menün

Sahurda
Yumurta salatası leblebi süt içtim

sahurda güzel tam tok tutacak şeyler

canım öncelikle bununla geçmiş olsun bugün dinlenin bol bol

çoooook teşekkür ederim bebiş geliyor inşallah sağlıkla sıhhatle

ayyyy ben çoooooooooook beğendimmmmmmmmmmm

canım bana çok az geldi yaaaaaa beğenmedim pek

tatlı hakkını kullandın demi o zaman sorun yok

3 de 3 çok güzel menüler kızlar bravo

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yesa nerelerdesin kuzum? Çekirdekciğinle evde mi takılıyorsunuz

ayy canım dün akşam iftara gittik yazamadım bir türlü bi de ateşim var sürekli uyayasım var uçuklarım çıktı bol bol (neyseki öncesinde de çok çıkardı o yüzden bir şey olmaz diye dua ediyorum)

BEN DE YAZAYIM

SABAH
kayısı
yulaf ezmesi ve süt (içinde yarım muz, 5 fındık 5 badem, ceviz kuru üzüm

ARA
yarım muzun diğer yarısı

ARA
bi şey yemiştim ama hatırlayamıyorum

ÖĞLE
3 köfte

AKŞAM
Çorba
bol bol salata
yarım krep içerisinde et bezelye
2 köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…