Pide dediğim konyanın etli ekmeği kızlar.
Iyi dayanmışın canım menün çok güzel ve sağlıklı adım sayın tatlıyı yakmıştırSelam kizlar menumu yazyim
Sahur yapamadim yatarken elma almistim yanima ama yiyemedim
Iftarda corba karsik izgara salata aytan ve tatli hakkimi kullandim
Cok yoruldum 12000 adim yurudum
Iyi geceler
Canım semizotu salatası istedi menün harika canım afiyet olsun :)İyi akşamlar kızlarrrrr.
Menümü yazıp mutfağa kaçacağım biri bomba bırakmış her yer dağılmış
Sahurda 1.5 lt su içtim
2 yumurta 3 ceviz dereotu 3 minik fındık kadar domates 1 biber 1 salatalık 1 kaşık lor
İftarda
2 mercimek köfte 5 kaşık patlıcan yemeği
Bol bol semiz otu salatası yedim yoğurtlu
2 top dondurma yedim sonra
İftardan sonra şimdilik 1 lt su bol bol çay içtim. Çaya ve suya devam ediyorum. 12 ye kadar 2.5 lt içeceğim. Sonra sahur hazırlarken 1.5 daha içeceğim
Eşim sıcak pide getirmiş canım bile istemedi.. Oruç gerçekten insanın nefsini köreltiyor. Şükürler olsun rabbime..
Mutfağı topladıktan sonra hiit kardiyo yapacağım.
Pide neden olmasın canım. Gayet iyi. Yanına salata ve çorba yaparsın . Az diyorsan bir de şakşuka yapBeni de bir uyku bastırdı ki sormayın kızlar. Mutfağı gördükçe daha bastırıyor. Ama toplamam lazım çok fena çokanlamıyorum bu kadar bulaşık nerden çıkıyor
Eşim de yarın annesiyle babasını yemeğe çağırmış.ya insan Bi sorar dimi. Pazar olsun ben yardım ederim diye çağırdım pide yaptıralım diyor. Ama pide ayıp olmaz mı sizce. Çorba var bu günden. Bi akıl verin kızlar.
Bence olur canım ya hem de mis gibi.. yanına da ayran veya hoşaf ortaya da yoğurtlu salata tarzı bir şey yapabilirsinBeni de bir uyku bastırdı ki sormayın kızlar. Mutfağı gördükçe daha bastırıyor. Ama toplamam lazım çok fena çokanlamıyorum bu kadar bulaşık nerden çıkıyor
Eşim de yarın annesiyle babasını yemeğe çağırmış.ya insan Bi sorar dimi. Pazar olsun ben yardım ederim diye çağırdım pide yaptıralım diyor. Ama pide ayıp olmaz mı sizce. Çorba var bu günden. Bi akıl verin kızlar.
Aynen leslie yaptım geldim. Şimdi daha iyiyim. Ben de sahura kadar uyumuyorum. Kızını da benim için öp . Minnoş yanaklarındanCnm leslie 1 cok hafif dene istersen bu arada iyiyim cnm cok sagol allah razı olsun Bı yorgunluk çöktü sahura kadar uyumuyorum sabah da kızımla erken kalkmak zorundayım uykumu alamadım
Sevındım cnm inş sahurda guzelce yaparsan ohh mis öperim teyzesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAynen leslie yaptım geldim. Şimdi daha iyiyim. Ben de sahura kadar uyumuyorum. Kızını da benim için öp . Minnoş yanaklarından
Cnm karbonat iç cay kasıgının ucuyla acaip işe yarıyor inş Çabuk geçerKızlar, bir daha hamur işi yersem dövün beni. Hakkım var diye küçücük tatlı yedim, modemi mahvetti. İlaç aldım şimdi, yanıyor, eksiyor.
Yeme yeme bak 80 görceksin bu hafta inşallah onu düşünKızlar, bir daha hamur işi yersem dövün beni. Hakkım var diye küçücük tatlı yedim, modemi mahvetti. İlaç aldım şimdi, yanıyor, eksiyor.
Aminnn . Amiiinn gülümSevındım cnm inş sahurda guzelce yaparsan ohh mis öperim teyzesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kolay gelsin şimdiden cnm :)Selam kızlar
Tek tek alıntı yaptım puff uçtu gitti. Çok alıntı yapınca böyle oluyor hep.. Fikirlerini için teşekkür ederim. Pideden vazgeçtim. Kıymalı börek yaptım attım dolaba yarın pişireceğim. Bi de Konya'nın bamya çorbası var meşhur ondan yapacağım. Ortaya da bi zeytinyağlı bir pilav bir salata yeter sanırım. Yenmiyor zaten ya hiç bişey.. Mercimek çorbam var. Önden onu veririm.
Çok sağol canım.Kolay gelsin şimdiden cnm :)
Dünkü menüm
Sabah
Yumurta salatası, tere, 5 zeytin
Ara
Yeşilçay
Öğlen
Mercimek salatası , yoğurt
Akşam
Tel şehriye çorbası
Su 2 litre
Spor 40 ip atlama 15 dk lesie
Kızımı okuldan almaya gittim 15 dk yürüyüş
Sahurda
Yumurta salatası leblebi süt içtim
Kızlar şimdi geldik eve.Anka dışarıda et yemişti canım şehir dışındaydı dün eve geldi gece hastalandı işte..hastanede baya tahlil tetkik serum derken iftar saati geldi...şimdi iyi eşim hepiniz çok sağolun canlarım..ama ben bitiğim.uykusuzluk yorgunlukvar eşime de üzüldüm(canım benim ya soldu resmen)..
Dün gece sahurda çok iyi beslendim.2 yum ile klasik cevizli karatay kahv.süt
Acıkmadım hiç birazcık halsizim sadece
Mesajları hepsini okuyamadım kızlar.mazur görün bugün beni yorum yazamazsam da kusra bakmayın.erken uyurum..
yesa canım bebiş miii geliyoor? Nasıl sevindim anlatamam..Allah'ım sağlıkla kucağına almayı güle güle büyütmeyi nasip etsin canım benim.bu haber bana çok iyi geldi.
GÜZELLİKLER ŞİMDİDEN HAYIRLI İFTARLAR HAYIRLI RAMAZANLAR ÖPÜYORUM
Kizlar misafirlerim var menumu yazip kacayim sonra gelirim
Sabah
2yumuetadan omlet
1cebiz
3yk lor peyniri
1kase yigurt
Oglen
2yk kabak yemegi
2kofte buyuklugunde tavuk izgara
Yogurt bir kase
Ara 3kk peynir
Aksam
4yk susuz kabak yemegi
Yogurt
Spor yapmafim mekik cekicem bugun su 1.5litre yatana kadar 2.5 olur
Uyanınca 1 bardak ılık su, , 1 çk hurma pekmezi
Sabah 13:20
1 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan biberli soğanlı krep
peynir çeşitleri, zeytin, domates, salatalık, marul yarım ceviz, yeşilçay
Akşam 17:00
2 yk yoğurt, domates
1 kayısı
20:15 1 hurma
Uyumadan önce 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim ananas
Su: 2 lt (3 lt yi geçer uyuyana dek)
Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
20 dk stepper
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
100 jumping jack
90 mekik (31 günlük mekik programı 21. Gün)
50 squat, 50 öne lungee, 50 yana lungee, 50 ters mekik
15 tekrardan 9-10 tane farklı kol hareketi lastikle
Menümü verebilirim
Sahur: 1 has yumurta
5 zeytin salatalık (ilk sahur azizliğine uğradım kalkamadim)
Iftar 20.10: 1 kepçe çorba
4 köfteli çöp sis ve sebzeleri
1 kaşık pilav 2 lokma pide
1 bardak vişne suyu(ev yapimi)
Bol salata
Ara çay ve kahve yanına iki k.kayisu
Bitki çayı iki fincan
Su 2.5 litre
Bende menümü yazim..Anka yesa
sabah 10da az yağda 2 yumurta peynir domates, salatalık 1 büyük dilim tam tahıllı ekmek
Ara türk kahvesi yanına 2 dilim baklava
Öğlen 1 muz
Arada baklava yemek için mutfağa gidip 3 tane dura dura kayısı
Akşam 19.30
1 içli köfte, 1 dolma,1 kaşık döğme
Inşallah bugün evime dönerim de düzenime kavuşurum..
Sahurda
3 haşlanmış yumurta
1 pors. lor
2 ince dilim tam buğday ekmeğ
1 tatlı kaşığı bal.
Yarım domates
Yarım salatalık
İftarda
1 kase mercimek çorbası
1 yk bulgur pilavı
1 yemek kaşığı etli patlıcan Tava
1.5 bardak ayran
Su
Şuan 1 çay bardağı az şekerli limonlu çay.
Edit 1 yemek kaşığı büyüklüğünde ramazan pidesi.
Sofrayı topladım boş kalmışken yazayım dedim kaptan kızmasın
iftar menum
Önce koca bir bardak su içtim bir tane hurma yedım
biraz çorba,
domates salatalık roka
bir tane içli köfte
bir ıkı catal haslanmış et
şimdi beş tane fındık yedım sahura kadar bol bol su içicem İnş
sahurda ıkı yumurta
ıkı dılım cavdarlı keten tohumlu ekmek le kahvaltı
seker siz çay İnş
İyi akşamlar kızlarrrrr.
Menümü yazıp mutfağa kaçacağım biri bomba bırakmış her yer dağılmış
Sahurda 1.5 lt su içtim
2 yumurta 3 ceviz dereotu 3 minik fındık kadar domates 1 biber 1 salatalık 1 kaşık lor
İftarda
2 mercimek köfte 5 kaşık patlıcan yemeği
Bol bol semiz otu salatası yedim yoğurtlu
2 top dondurma yedim sonra
İftardan sonra şimdilik 1 lt su bol bol çay içtim. Çaya ve suya devam ediyorum. 12 ye kadar 2.5 lt içeceğim. Sonra sahur hazırlarken 1.5 daha içeceğim
Eşim sıcak pide getirmiş canım bile istemedi.. Oruç gerçekten insanın nefsini köreltiyor. Şükürler olsun rabbime..
Mutfağı topladıktan sonra hiit kardiyo yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?