Teşekkürler canim spor yerne gecer insallahIyi dayanmışın canım menün çok güzel ve sağlıklı adım sayın tatlıyı yakmıştır
Canım semizotu salatası istedi menün harika canım afiyet olsun :)
Geçen yıl iftara yakın semizotlarini ayikladim yoğurt koyacaktım ki oğlum geldi bacağıma yapıştı ağlıyor bir yandan tabakla beraber bütün semizotlari yeri boyladı tabak da kırıldı
O günden beri içimde kaldı
Canim ben kacirdim sen diyete be spora devam ediyon mu ilk 12 hafta biraz dikkar koruma gerektiren haftalar yemene dikkat etayy canım dün akşam iftara gittik yazamadım bir türlü bi de ateşim var sürekli uyayasım var uçuklarım çıktı bol bol (neyseki öncesinde de çok çıkardı o yüzden bir şey olmaz diye dua ediyorum)
BEN DE YAZAYIM
SABAH
kayısı
yulaf ezmesi ve süt (içinde yarım muz, 5 fındık 5 badem, ceviz kuru üzüm
ARA
yarım muzun diğer yarısı
ARA
bi şey yemiştim ama hatırlayamıyorum
ÖĞLE
3 köfte
AKŞAM
Çorba
bol bol salata
yarım krep içerisinde et bezelye
2 köfte
Sen gitmedin mi canim ? Kuymak yemedim cok sira vardi bekleyemedim pegnir cesitleri tereyag erik marmelati aldim canim igne atsan yere dusmezdi dun o lasae kalabalikdiNeler neler aldın kimbiliiiiirrrrkuymak yemedin mi eylüll
Tesekkur edwrim yesacinayyyy ben çoooooooooook beğendimmmmmmmmmmm
canım bana çok az geldi yaaaaaa beğenmedim pek
tatlı hakkını kullandın demi o zaman sorun yok
Afiyet seker bal olsun canimİyi akşamlar kızlarrrrr.
Menümü yazıp mutfağa kaçacağım biri bomba bırakmış her yer dağılmış
Sahurda 1.5 lt su içtim
2 yumurta 3 ceviz dereotu 3 minik fındık kadar domates 1 biber 1 salatalık 1 kaşık lor
İftarda
2 mercimek köfte 5 kaşık patlıcan yemeği
Bol bol semiz otu salatası yedim yoğurtlu
2 top dondurma yedim sonra
İftardan sonra şimdilik 1 lt su bol bol çay içtim. Çaya ve suya devam ediyorum. 12 ye kadar 2.5 lt içeceğim. Sonra sahur hazırlarken 1.5 daha içeceğim
Eşim sıcak pide getirmiş canım bile istemedi.. Oruç gerçekten insanın nefsini köreltiyor. Şükürler olsun rabbime..
Mutfağı topladıktan sonra hiit kardiyo yapacağım.
Cok hafif dengeli tam bjr diyet menu olmus canim afiyet olsunMerhaba
Menum
Sabah
2 adet wasa
Peynir
Sucuklu.yumurta
Ogle beyaz leblebi
Ayran
Aksam
Kofte
1 adet wasa
Yogurt
Salata
Bence harika olur miss yanina corba bir de sutlu bir tatliPide dediğim konyanın etli ekmeği kızlar.
Bence pirinç pilavı yapma. Nasılsa yenmeyecek. Börek var zaten. Tavuğa da gerek kalmaz işte.Zeytinyağlı taze fasulye
Bamya çorbası
Mercimek çorbası
Kıymalı börek
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Limonata
Bilmiyorum nasıl yetişecek ama bunları düşünüyorum. Pilavın üzerine de tavuk yapayım mı kızlar sizce.
Yok ortaya bişeyler lazım.Bence pirinç pilavı yapma. Nasılsa yenmeyecek. Börek var zaten. Tavuğa da gerek kalmaz işte.
Hoşaf?Yok ortaya bişeyler lazım.
Cnm bence pilav olmasa da olur sen bilirsin tabi olsada tavuğa gerek yok kolay gelsin tekrarZeytinyağlı taze fasulye
Bamya çorbası
Mercimek çorbası
Kıymalı börek
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Limonata
Bilmiyorum nasıl yetişecek ama bunları düşünüyorum. Pilavın üzerine de tavuk yapayım mı kızlar sizce.
Menün bence çok güzel ama hamilelik için nasıl hiçbir fikrim yok. Kendine dikkat et canım diyeti boşver :)ayy canım dün akşam iftara gittik yazamadım bir türlü bi de ateşim var sürekli uyayasım var uçuklarım çıktı bol bol (neyseki öncesinde de çok çıkardı o yüzden bir şey olmaz diye dua ediyorum)
BEN DE YAZAYIM
SABAH
kayısı
yulaf ezmesi ve süt (içinde yarım muz, 5 fındık 5 badem, ceviz kuru üzüm
ARA
yarım muzun diğer yarısı
ARA
bi şey yemiştim ama hatırlayamıyorum
ÖĞLE
3 köfte
AKŞAM
Çorba
bol bol salata
yarım krep içerisinde et bezelye
2 köfte
Gidemedim kuzum yokKizlar iglumu uyutum gelicem geri durmuyor
Sen gitmedin mi canim ? Kuymak yemedim cok sira vardi bekleyemedim pegnir cesitleri tereyag erik marmelati aldim canim igne atsan yere dusmezdi dun o lasae kalabalikdi
Beğendim güzelBen 2 dilim tab buğday ekmegi, 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 hurma yedim. Cope gitmesin diye tabaktaki 1 kaşık bulgur pilavını yedim. Akşam patlıcan yemeği yiyeceğim, dün yiyemedim. Yanına da ayran yoğurt ne denk gelirse. Evimi süpürdüm uzanıyorum şimdi. Çamaşır kuruyunca katlarım. Ortalığı topladım. Boş kaldım.
Afiyet olsuuun sütlaça bayılırım ayyyyHerkese merhaba kizlar. Alışık olmayınca iftardan sonra bir baş ağrısı ve halsizlik oldu.yattım 1 buçuk saat sonra sahura kalktım. Burda size göre baya geç oluyor iftar.menüm şöyleydi (unuttuğum olabilir)
Sahur:kıymalı yumurta,domates,salatalik,biber,1 lokma ekmek,yoğurt,10 badem
İftar;(evde değildik)
Mercimek çorbası,et sote,2 kaşık pilav,avuç içi kadar pide ve 1 kase sütlaç
Ara;çay ve bir avuç çekirdek
Su;2 litre olmuştur
Spor yok
Tavuk da yapma bence zaten diğerleri ancak yetişir menün gayet bol tavuksuz zatenZeytinyağlı taze fasulye
Bamya çorbası
Mercimek çorbası
Kıymalı börek
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Limonata
Ağır olmuyor mu sahurda içli köfte?Bende sahur da yediklerimi yazayım
1 yumurta
Salatalık, domates
Peynır
Birkaç tane fındık
1 tane içli köfte(eltım 4 tane vermişti teker teker yiyorum :))
Avuç içi kadar pide
Ikı bardak seker siz çay
1lt su birde gullu lokum yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?