Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Teşekkürler canim spor yerne gecer insallah

Canim ben kacirdim sen diyete be spora devam ediyon mu ilk 12 hafta biraz dikkar koruma gerektiren haftalar yemene dikkat et

Afiyet seker bal olsun canim

@yesa1 Canımcım, gebelikte ateş tehlikelidir. 37.5in üzerinde çıkıyorsa mutlaka hastaneye gitmelisin. Hamile olduğunu da söylemelisin.

Kizlar merhabalar bugün annem geliyo benim menüm ay dün gumburteye gitti yaaa kusura bakmayın bugün sahurda hiç bir şey yiyemedim gec kaldım iftarada tavuk sote ve yogurtlu corba var yanina da salata yapcam umarim kilo almayiz ramazan ayinda görüşmek üzere

Ben 2 dilim tab buğday ekmegi, 2 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 hurma yedim. Cope gitmesin diye tabaktaki 1 kaşık bulgur pilavını yedim. Akşam patlıcan yemeği yiyeceğim, dün yiyemedim. Yanına da ayran yoğurt ne denk gelirse. Evimi süpürdüm uzanıyorum şimdi. Çamaşır kuruyunca katlarım. Ortalığı topladım. Boş kaldım.

Herkese merhaba kizlar. Alışık olmayınca iftardan sonra bir baş ağrısı ve halsizlik oldu.yattım 1 buçuk saat sonra sahura kalktım. Burda size göre baya geç oluyor iftar.menüm şöyleydi (unuttuğum olabilir)
Sahur:kıymalı yumurta,domates,salatalik,biber,1 lokma ekmek,yoğurt,10 badem
İftar;(evde değildik)
Mercimek çorbası,et sote,2 kaşık pilav,avuç içi kadar pide ve 1 kase sütlaç
Ara;çay ve bir avuç çekirdek
Su;2 litre olmuştur
Spor yok

Zeytinyağlı taze fasulye
Bamya çorbası
Mercimek çorbası
Kıymalı börek
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Limonata

Bilmiyorum nasıl yetişecek ama bunları düşünüyorum. Pilavın üzerine de tavuk yapayım mı kızlar sizce.

Bence pirinç pilavı yapma. Nasılsa yenmeyecek. Börek var zaten. Tavuğa da gerek kalmaz işte.

Cnm bence pilav olmasa da olur sen bilirsin tabi olsada tavuğa gerek yok kolay gelsin tekrar

Bende sahur da yediklerimi yazayım
1 yumurta
Salatalık, domates
Peynır
Birkaç tane fındık
1 tane içli köfte(eltım 4 tane vermişti teker teker yiyorum :))
Avuç içi kadar pide
Ikı bardak seker siz çay
1lt su birde gullu lokum yedım

Menün bence çok güzel ama hamilelik için nasıl hiçbir fikrim yok. Kendine dikkat et canım diyeti boşver :)
Kizlar iglumu uyutum gelicem geri durmuyor

Sen gitmedin mi canim ? Kuymak yemedim cok sira vardi bekleyemedim pegnir cesitleri tereyag erik marmelati aldim canim igne atsan yere dusmezdi dun o lasae kalabalikdi
Gidemedim kuzum yok ramazanın ilk günü bile bu kadar kalabalıksa var be
Beğendim güzel
Afiyet olsuuun sütlaça bayılırım ayyyy
Tavuk da yapma bence zaten diğerleri ancak yetişir menün gayet bol tavuksuz zaten
Ağır olmuyor mu sahurda içli köfte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…