Ayran ve limonata ikiside içecek. Ben olsam ya cacık yapardım yada yoğurt olarak koyardımZeytinyağlı taze fasulye
Bamya çorbası
Mercimek çorbası
Kıymalı börek
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Limonata
Bilmiyorum nasıl yetişecek ama bunları düşünüyorum. Pilavın üzerine de tavuk yapayım mı kızlar sizce.
Ben kemik başlamaKizlar iftara ne yapacaksınız. Menüleri yazsanıza. Benim gibi ne yapacağına karar vermeyenlere de fikir olur
Canım misafirin var sanırım.bence menün gayet yeterli.tavuklu bulgur pilavı ve cacık olabilir.ayran ve pirinç pil.yerine.bide mercimek çorb varsa bamya çorbası da fazla gelebilirZeytinyağlı taze fasulye
Bamya çorbası
Mercimek çorbası
Kıymalı börek
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Limonata
Bilmiyorum nasıl yetişecek ama bunları düşünüyorum. Pilavın üzerine de tavuk yapayım mı kızlar sizce.
Canımm bnde aynı önerilerde bulundum.ayy çok severim tavuklu bulgur pilavınıAyran ve limonata ikiside içecek. Ben olsam ya cacık yapardım yada yoğurt olarak koyardım
Pilav yerine etli yada tavuklu bulgur pilavı da olabilir
Yok cnm haslanmış zaten ceviz den az buyuk o yüzden sıkıntı olmadı :)Menün bence çok güzel ama hamilelik için nasıl hiçbir fikrim yok. Kendine dikkat et canım diyeti boşver :)
Gidemedim kuzum yokramazanın ilk günü bile bu kadar kalabalıksa var be
Beğendim güzel
Afiyet olsuuun sütlaça bayılırım ayyyy
Tavuk da yapma bence zaten diğerleri ancak yetişir menün gayet bol tavuksuz zaten
Ağır olmuyor mu sahurda içli köfte?
Bence yap guzel olur zor da degil at dudukluye haslansin zengin bir menu olur kv de de geliyorrZeytinyağlı taze fasulye
Bamya çorbası
Mercimek çorbası
Kıymalı börek
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
Limonata
Odem olbilir adet oncesi 2 kilo bile fark ediyor bazen sıkma caniniBugün +400 düm kızlar tartıda. Neden anlamıyorum.
Yarın regl günüm ve dün ağır spor yaptım inşallah bu ikisinden dolayıdır. Kilo yapcak bişey de yemedim hiç
İnşallah öyledir ben hiç anlamam çünkü şişkinlik mi var yok mu :) vücudumu hiç dinlemiyorum beni hiç yormuyor. 1-2 güne belli olurOdem olbilir adet oncesi 2 kilo bile fark ediyor bazen sıkma canini
Canim ben kacirdim sen diyete be spora devam ediyon mu ilk 12 hafta biraz dikkar koruma gerektiren haftalar yemene dikkat et
yesa Canımcım, gebelikte ateş tehlikelidir. 37.5in üzerinde çıkıyorsa mutlaka hastaneye gitmelisin. Hamile olduğunu da söylemelisin.
Menün bence çok güzel ama hamilelik için nasıl hiçbir fikrim yok. Kendine dikkat et canım diyeti boşver :)
Gidemedim kuzum yokramazanın ilk günü bile bu kadar kalabalıksa var be
Beğendim güzel
Afiyet olsuuun sütlaça bayılırım ayyyy
Tavuk da yapma bence zaten diğerleri ancak yetişir menün gayet bol tavuksuz zaten
Ağır olmuyor mu sahurda içli köfte?
Sen zaten isini bilirsin canim ama yine de dikkati elden birakmakendimi iyi hissettiğim günler leslie 2 mil yapıyorum canım ama normal 30 dk yürüyüş gibi yapıyorum kendimi hiç ama hiç yormadan
diyete devam ederken de sağlıklı beslenmeyi baz alıyorum
Kesinlikle canım ilk iki hamileleigimde hele ki emzirme donemlerinde çok hatalar yaptım yedikçe süt olacak zannettim.kendimi iyi hissettiğim günler leslie 2 mil yapıyorum canım ama normal 30 dk yürüyüş gibi yapıyorum kendimi hiç ama hiç yormadan
diyete devam ederken de sağlıklı beslenmeyi baz alıyorum
Geçmiş olsun canım sen zaten su içmeyi çok.seviyorusn inşallah çabucak geçer..çok sağol canım idrarda lökasit çıktı 14
ilaç veremediği için bol su, dikkat etme ile atarımm inşallah dedik
ama o da ateş yaptı, o da uçuk yaptı cumartesi tekrar idrar verip baktıracağım olmazsa ölçelim de sıkıntılıysa gidelim
Sen zaten isini bilirsin canim ama yine de dikkati elden birakma
Kesinlikle canım ilk iki hamileleigimde hele ki emzirme donemlerinde çok hatalar yaptım yedikçe süt olacak zannettim.
Sen doğrusunu yapıyorsun bakalım bu serüven kaç kilo ile sonlanacak
Geçmiş olsun canım sen zaten su içmeyi çok.seviyorusn inşallah çabucak geçer..
Merhaba hanımlar benim bugün pek tadım yok nedense bilmiyorum
Sahurda yumurta salatası süt 1 tane şeftali yedim
2,5 litre su içtim
60 ip atlama
20 de dağ yürüyüşü yaptım
Karnım davul gibi şiş belimde ağrıyor
Süt aldım pişiricem sonra yatıcam biraz
Akşama eşime börek salata çorba
Bana patlıcan salata çorba
Arada meyve yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?