Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayran ve limonata ikiside içecek. Ben olsam ya cacık yapardım yada yoğurt olarak koyardım
Pilav yerine etli yada tavuklu bulgur pilavı da olabilir

Canım misafirin var sanırım.bence menün gayet yeterli.tavuklu bulgur pilavı ve cacık olabilir.ayran ve pirinç pil.yerine.bide mercimek çorb varsa bamya çorbası da fazla gelebilir

Kızlaaar ben geldim.uyudum dinlendim.eşim de atlattı sayılır.ya kızlar ben sahur yapıp yatınca müthiş şişiyorum 1 saat uyuyamıyorum.sahura kalkmazsam da dayanamam acıkırım.bide dün iftardan sonra baş ağrısı oldu müthiş şekilde.herhalde vücut alışmaya çalışıyor.Allah yardım etsin hepimize..

Dünkü menümü vereyim
Sahur 2.00de
Klasik karatay kahv.
2 yum.lıve bol cevizli.içecek olarak süt

İftar 19.40
Orucumu 1 büyük bardak su ve 1 zeytinle açtım
1 tabak tas kebabı.yarım kase cacık.
3 yk salata.2 sarma(bulgurlu).
1 küçük parça karpuz 1 nektari. (Meyve canım istedi aylardır yemeyince..ama bugün yemem)
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 1.5lt ancak içebildim
(Karnım şişiyor su içince )

Yok cnm haslanmış zaten ceviz den az buyuk o yüzden sıkıntı olmadı :)

Bugün +400 düm kızlar tartıda. Neden anlamıyorum.
Yarın regl günüm ve dün ağır spor yaptım inşallah bu ikisinden dolayıdır. Kilo yapcak bişey de yemedim hiç

Bence yap guzel olur zor da degil at dudukluye haslansin zengin bir menu olur kv de de geliyorr

Canim ben kacirdim sen diyete be spora devam ediyon mu ilk 12 hafta biraz dikkar koruma gerektiren haftalar yemene dikkat et

kendimi iyi hissettiğim günler leslie 2 mil yapıyorum canım ama normal 30 dk yürüyüş gibi yapıyorum kendimi hiç ama hiç yormadan

diyete devam ederken de sağlıklı beslenmeyi baz alıyorum

yesa Canımcım, gebelikte ateş tehlikelidir. 37.5in üzerinde çıkıyorsa mutlaka hastaneye gitmelisin. Hamile olduğunu da söylemelisin.

çok sağol canım idrarda lökasit çıktı 14

ilaç veremediği için bol su, dikkat etme ile atarımm inşallah dedik

ama o da ateş yaptı, o da uçuk yaptı cumartesi tekrar idrar verip baktıracağım olmazsa ölçelim de sıkıntılıysa gidelim

aynen canım derdim diyet değil zaten düzgün güzel beslenebilmek

kendimi iyi hissettiğim günler leslie 2 mil yapıyorum canım ama normal 30 dk yürüyüş gibi yapıyorum kendimi hiç ama hiç yormadan

Sen zaten isini bilirsin canim ama yine de dikkati elden birakma

Kesinlikle canım ilk iki hamileleigimde hele ki emzirme donemlerinde çok hatalar yaptım yedikçe süt olacak zannettim.
Sen doğrusunu yapıyorsun bakalım bu serüven kaç kilo ile sonlanacak
Geçmiş olsun canım sen zaten su içmeyi çok.seviyorusn inşallah çabucak geçer..

Merhaba hanımlar benim bugün pek tadım yok nedense bilmiyorum
Sahurda yumurta salatası süt 1 tane şeftali yedim
2,5 litre su içtim
60 ip atlama
20 de dağ yürüyüşü yaptım
Karnım davul gibi şiş belimde ağrıyor
Süt aldım pişiricem sonra yatıcam biraz
Akşama eşime börek salata çorba
Bana patlıcan salata çorba
Arada meyve yiyecem

Sen zaten isini bilirsin canim ama yine de dikkati elden birakma

çoooookk teşekkürler kızlar bakalım şnşallah güzel olur sonuçta et süt yumarta peynir kuruyemiş her günümde olursa güzel olur inşallah bakalım :)

su içmeyş hiç sevmiyorum aslında ama 3 litreye çıkardım inşallah da hep böyle devam eder

florence_N canım senin mesajından sonra acile gittik idrar verdik birazdan da sonuç almaya gideceğiz bi de ateş ölçsün bakalım bir sey olmaz umarım

çoooook güzel canım iftarda sahurdaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…