Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben yürüyüşe gideyim az da ip atlayayım. Bir tatlı hakkımı yedim, zaten bugün pazar o yüzden ikinci yemeyeceğim. Yediğimi eriteyim az da olsa.

Bugünkü menüm şöyle kızlar
2.00de sahur
Aşağıdaki gibi

Kahvaltıda kefir içtim kızlar
19.40da iftar yapacağım
1 kase yayla çorb.1 köfteli patlıcan dizme.yoğurt.
1 kase salata.1 avuç kuruyemiş.çay
Dün de pide ekmek vs yemedim kızlar.canım isyemiyor.buna çok mutluyum

Okurken cok gibi geldi amaHepsi saglikli yiyecekler canim

kendimi iyi hissettiğim günler leslie 2 mil yapıyorum canım ama normal 30 dk yürüyüş gibi yapıyorum kendimi hiç ama hiç yormadan

diyete devam ederken de sağlıklı beslenmeyi baz alıyorum
Yesacim yenimahalle devlet hastanesi sana yakinsa orda aysegul yilmazkol var gitmrk istersen o hastaneye oneriyorum. Bir de gunluk bir yumurta demisti bana dr hamileyken kasar ve muz bebegine en cok kilo aldiran yiyekler aklinda bulunsun benim bebegum 4.300gr dogdu

Ayy canim.yaa bende mi karataya gecsem nee cevizler cezbetti

Sahur kahvaltı iftar oruç musun değil misin anlamadım menün güzel çok beğendim.
Sabah
1.5yumurtadan omlet
1.5kk peynir
1krep
Yarim tb ekmegi

Oglen
Nescafe 1tane !%80kakaolu bitter cikolata

Oglen 1 kase corba

Ara cacik avuc ici kadar tb bazlama yarim pogaca

Aksam 17.00
1 corba kasesi yulaf lapasi
Ohhh afiyet olsun. Yulaf baktım bizim markette yok bugün yapcaktım yulaf lapası ben de bulsaydım yulaf

canım bugun oranın acılıne gıttık

günlük yumurta kasar muz da benım aklımda olanlar sağlıkla sıhhatle dogsunda kılosu az olur cok olur :)

cok sagol canım benım

Sahur kahvaltı iftar oruç musun değil misin anlamadım menün güzel çok beğendim.

Ohhh afiyet olsun. Yulaf baktım bizim markette yok bugün yapcaktım yulaf lapası ben de bulsaydım yulaf
Kız aynısını ben yazıyordum oruç mu degil mi anlamadım

Sabah
1.5yumurtadan omlet
1.5kk peynir
1krep
Yarim tb ekmegi

Oglen
Nescafe 1tane !%80kakaolu bitter cikolata

Oglen 1 kase corba

Ara cacik avuc ici kadar tb bazlama yarim pogaca

Aksam 17.00
1 corba kasesi yulaf lapasi
Son ara biraz karbonlu olmui canım ama 17.00de bitirmişsin yeme işini.çoktaaan yanar uyuyuncaya dek.sğor yaparsan da daha iyi olur eylülcmm

canım bugun oranın acılıne gıttık

günlük yumurta kasar muz da benım aklımda olanlar sağlıkla sıhhatle dogsunda kılosu az olur cok olur :)

cok sagol canım benım
Ayy o hastanede hatice diye bir dktor var kadın doğmcu.hamileyken gitmiştm.aman uzak dur canım.ama hastanenin testleri fln çok doğru çıkıyor.3lü testi orda yaptırmıştım

Ayy o hastanede hatice diye bir dktor var kadın doğmcu.hamileyken gitmiştm.aman uzak dur canım.ama hastanenin testleri fln çok doğru çıkıyor.3lü testi orda yaptırmıştım

ayyyy çok sağol canım benim

resmen hepimiz batıkentliyiz yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…