Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım ya oruçtum.ama sagurda kahvaltı yapıyoruz ya ağız alışkanlığı kahvaltıda kefir içtim yazmışım.sahurda diyecektim

Canın ne çekiyor miucum? Ye istersen.böylece biraz azalır isteğin

Kızlar çok hafif yedim iftarda.şu an çok rahatım.dün her şeyden az az yedim.midem ağrımıştı.şimdi bol su zamanı
ALLAH tuttuğumuz oruçları ibadetlerimizi kabul etsin

Allah kabul etsin canım :) ben oruç tuttuğumda daha hiç beceremedim hafif yemeyi nasıl başarıyorsunuz maşallah. Gözüm dönüyor oruç tutarsam benim valla görmemiş gibi yiyorum iftarda genelde.
Benim canım spesifik birşey istemiyor sadece herşey yemek istiyorum böyle karnım yemekten acıyana kadar. Tamamen açgözlülük yoksa canım birşey istese onu yerim dediğin gibi geçer ama işte

Kızlar bugün çok abuk subuk beslendim.. çok değil ama düzensiz.. @anka_misali ben bugün es versem.. eve geldik inş yarın cumaya kadar durmak yok..

Anladım canım.o zaman 1 gün serbest gün yap kendine.çünkü diyet psikolojisi böyle bişey bir ucu kaçarsa mazallah...serbest gün sonunda da bol bol spor yapar eritirsin.

Anladım canım.o zaman 1 gün serbest gün yap kendine.çünkü diyet psikolojisi böyle bişey bir ucu kaçarsa mazallah...serbest gün sonunda da bol bol spor yapar eritirsin.
Bir gün serbest yapsam daha toplayamam kiloları geçecek canım inşallah diyet düzenini bozmak yok.

Midem çok küçülmüş miucum benim.bide Karatay da hep oruç gibi 5-6saat ara var ondan hazırlıklıydım ben.yine de canım tatlı şeyler istiyor ama en fazla 1 meyve yiyorum.bugün onu da yemedim

Midem çok küçülmüş miucum benim.bide Karatay da hep oruç gibi 5-6saat ara var ondan hazırlıklıydım ben.yine de canım tatlı şeyler istiyor ama en fazla 1 meyve yiyorum.bugün onu da yemedim
Maşallah valla özeniyorum. Bu karatayı sayenizde seveceğim sanırım

Uyanınca 1 bardak ılık su, , 1 dilim ananas

Sabah 12:15
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
peynir çeşitleri, zeytin, domates, salatalık, 2 köz biber, 1 tk bal-kaymak, yeşilçay

15:10 1 dilim cheesecake, sade nescafe

Akşam 19:00
1 kase yoğurt çorbası
3 yk kıymalı patlıcan

Uyumadan önce 1 kuru kayısı

Su: 3 lt

Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
20 dk stepper
400 ip
100 jumping jack
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
75 mekik (31 günlük mekik programı 22. Gün)
50 ters mekik

Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
2 yk lor
1 bardak süt
İftar
Yarım tabak az kıymalı patlıcan tava
2 yk pirinç pilavı
Avuç içi kadar pide
1 bardak ayran
Bir kaç kaşık çoban salata.
Pilavı tattım sonra tabaklardaki artıkları siyirdim. Çok doydum ama 1 tencere pilavı yerim, o derece çok severim.

Kızlar çok hafif yedim iftarda.şu an çok rahatım.dün her şeyden az az yedim.midem ağrımıştı.şimdi bol su zamanı
ALLAH tuttuğumuz oruçları ibadetlerimizi kabul etsin

Bende mercimek çorba yanına patlıcan salata yedim birazda börek yedin yufkadan ama çok yemedim midem çok şişti 750 ml su içtim herhalde ondan eşim namaza gidince biraz spor yapıcam
İnşallah Ramazan'da kilo almam çok üzülürüm emeklerime

Maşallah. Sporların çok süper

Sahuru yazmıştım iftarı da yazayım
Buyuk bir bardak su 2 hurma
Ufak tabak makarna
Biraz tavuk ızgara
1 bardak ayran, bıkac acı biber turşusu
1lt su terasta dut agacı var 4 5 tane de dut koparıp yedım :)

Cnm su içince Öyle oluyor insan sanırım ben orucu acarken su içiyorum butun iştahım gidiyor yavas yavas yiyorum sonra aclıkla her seyı yerim yoksa :) İnş almayız kilo veririz bol bol

bence güzel menü tatlı olduğu için de akşamı dengelemişsin abartmamışsın

ayyyyy çok iyi gidiyorsun canım ben senin menulerı sevmeye başladım bayaa bayaa

ben de yazayım çok güzel değildi ama

KAHVALTI
süt yulaf ezmesi kuruyemiş kayısı

ÖĞLE
(yarım) et bezelye havuç krep içerisinde
yoğurt

ARA
salatalık

AKSAM
öğlenin aynısı diğer yarısı
cacık
bol bol salata

BU ARADA

bol bol su için kızlar

perşembe günü öğrendim ki idrardaki lökasit 14 enfeksiyon var

3-4 gündür 3 litrenin altına düşmemeye çalışıyorum

bugün 5 e düşmüş :)

her derde deva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…