Aynen tatlımayyyy çok sağol canım benim
resmen hepimiz batıkentliyiz yaaaaaa
Canın ne çekiyor miucum? Ye istersen.böylece biraz azalır isteğinİnanılmaz iştahlıyım neden böyle ya ooofff offffffff
Canım ya oruçtum.ama sagurda kahvaltı yapıyoruz ya ağız alışkanlığı kahvaltıda kefir içtim yazmışım.sahurda diyecektim
Canın ne çekiyor miucum? Ye istersen.böylece biraz azalır isteğin
Kızlar çok hafif yedim iftarda.şu an çok rahatım.dün her şeyden az az yedim.midem ağrımıştı.şimdi bol su zamanı
ALLAH tuttuğumuz oruçları ibadetlerimizi kabul etsin
Anladım canım.o zaman 1 gün serbest gün yap kendine.çünkü diyet psikolojisi böyle bişey bir ucu kaçarsa mazallah...serbest gün sonunda da bol bol spor yapar eritirsin.Allah kabul etsin canım :) ben oruç tuttuğumda daha hiç beceremedim hafif yemeyi nasıl başarıyorsunuz maşallah. Gözüm dönüyor oruç tutarsam benim valla görmemiş gibi yiyorum iftarda genelde.
Benim canım spesifik birşey istemiyor sadece herşey yemek istiyorum böyle karnım yemekten acıyana kadar. Tamamen açgözlülük yoksa canım birşey istese onu yerim dediğin gibi geçer ama işte
Hoşgeldin canım..Kızlar bugün çok abuk subuk beslendim.. çok değil ama düzensiz.. @anka_misali ben bugün es versem.. eve geldik inş yarın cumaya kadar durmak yok..
Bir gün serbest yapsam daha toplayamam kilolarıAnladım canım.o zaman 1 gün serbest gün yap kendine.çünkü diyet psikolojisi böyle bişey bir ucu kaçarsa mazallah...serbest gün sonunda da bol bol spor yapar eritirsin.
Midem çok küçülmüş miucum benim.bide Karatay da hep oruç gibi 5-6saat ara var ondan hazırlıklıydım ben.yine de canım tatlı şeyler istiyor ama en fazla 1 meyve yiyorum.bugün onu da yemedimAllah kabul etsin canım :) ben oruç tuttuğumda daha hiç beceremedim hafif yemeyi nasıl başarıyorsunuz maşallah. Gözüm dönüyor oruç tutarsam benim valla görmemiş gibi yiyorum iftarda genelde.
Benim canım spesifik birşey istemiyor sadece herşey yemek istiyorum böyle karnım yemekten acıyana kadar. Tamamen açgözlülük yoksa canım birşey istese onu yerim dediğin gibi geçer ama işte
Maşallah valla özeniyorum. Bu karatayı sayenizde seveceğim sanırımMidem çok küçülmüş miucum benim.bide Karatay da hep oruç gibi 5-6saat ara var ondan hazırlıklıydım ben.yine de canım tatlı şeyler istiyor ama en fazla 1 meyve yiyorum.bugün onu da yemedim
Kızlar çok hafif yedim iftarda.şu an çok rahatım.dün her şeyden az az yedim.midem ağrımıştı.şimdi bol su zamanı
ALLAH tuttuğumuz oruçları ibadetlerimizi kabul etsin
Maşallah. Sporların çok süper
Uyanınca 1 bardak ılık su, , 1 dilim ananas
Sabah 12:15
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
peynir çeşitleri, zeytin, domates, salatalık, 2 köz biber, 1 tk bal-kaymak, yeşilçay
15:10 1 dilim cheesecake, sade nescafe
Akşam 19:00
1 kase yoğurt çorbası
3 yk kıymalı patlıcan
Uyumadan önce 1 kuru kayısı
Su: 3 lt
Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
20 dk stepper
400 ip
100 jumping jack
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
75 mekik (31 günlük mekik programı 22. Gün)
50 ters mekik
Cnm su içince Öyle oluyor insan sanırım ben orucu acarken su içiyorum butun iştahım gidiyor yavas yavas yiyorum sonra aclıkla her seyı yerim yoksa :) İnş almayız kilo veririz bol bolBende mercimek çorba yanına patlıcan salata yedim birazda börek yedin yufkadan ama çok yemedim midem çok şişti 750 ml su içtim herhalde ondan eşim namaza gidince biraz spor yapıcam
İnşallah Ramazan'da kilo almam çok üzülürüm emeklerime
Uyanınca 1 bardak ılık su, , 1 dilim ananas
Sabah 12:15
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
peynir çeşitleri, zeytin, domates, salatalık, 2 köz biber, 1 tk bal-kaymak, yeşilçay
15:10 1 dilim cheesecake, sade nescafe
Akşam 19:00
1 kase yoğurt çorbası
3 yk kıymalı patlıcan
Uyumadan önce 1 kuru kayısı
Su: 3 lt
Spor:
60 dk tempolu yürüyüş
20 dk stepper
400 ip
100 jumping jack
1 dk plank, 30 sn sağa 30 sn sola plank
75 mekik (31 günlük mekik programı 22. Gün)
50 ters mekik
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
2 yk lor
1 bardak süt
İftar
Yarım tabak az kıymalı patlıcan tava
2 yk pirinç pilavı
Avuç içi kadar pide
1 bardak ayran
Bir kaç kaşık çoban salata.
Pilavı tattım sonra tabaklardaki artıkları siyirdim. Çok doydum ama 1 tencere pilavı yerim, o derece çok severim.
Sağol canıımMaşallah. Sporların çok süper
Sağol yesacım inatla çok yedim gibi geliyor keşke akşamı yemeseydim diyip duruyorum ama sağlıklısı bubence güzel menü tatlı olduğu için de akşamı dengelemişsin abartmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?