Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sağol canıım

Sağol yesacım inatla çok yedim gibi geliyor keşke akşamı yemeseydim diyip duruyorum ama sağlıklısı bu

ayyyyyyy sakınnnnnnnnnnn

valla tartıda -5 görürüz ama o eksi 5 iki gün sonra geri döner sağlık sorunları ile beraber

varsın -500 gr görelim ama yağdan gitsin sağlıkla gitsin

Çok hafif harikasın su ile atlatmana sevindim çok. Su doğal şifa da kıymetini bilmiyoruz.
İştahın mı yok canım o yüzden mi az yedin?

Akşamli pideyi sevmedim zaten pilav var diyeceğim ama patlıcanı da az yemişsin o zaman da doymazdın. Afiyet olsun güzel geçmiş. Tatlı yemiyorsun bu gayet sevindirici :)
Sahuru yazmıştım iftarı da yazayım
Buyuk bir bardak su 2 hurma
Ufak tabak makarna
Biraz tavuk ızgara
1 bardak ayran, bıkac acı biber turşusu
1lt su terasta dut agacı var 4 5 tane de dut koparıp yedım :)
Oh Allah kabul etsin harika!
ayyyyyyy sakınnnnnnnnnnn

valla tartıda -5 görürüz ama o eksi 5 iki gün sonra geri döner sağlık sorunları ile beraber

varsın -500 gr görelim ama yağdan gitsin sağlıkla gitsin
Aynen o yüzden yiyorum artık. Sağlıkla gitsin sağlıktan önemli bişey yok.

Bugün çok mutsuzum.. çok düzensiz abuk subuk yedim.. yarın dan itibaren düzene sokucam inş.. bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim. Cenaze evinde hep güzel yemekler vardı.. az yemeye çalıştım ama işte. . Sarma, dolma, içli köfte, en fenası baklava. . Onu tatlı hakkıma saydım ama.. yaa çok mutsuzum..

canım bunları yazman bıle dıkkat edecegının gostergesı.

hıc canını sıkma

kendı evın kendı duzenın halledersın sen :)

canım bunları yazman bıle dıkkat edecegının gostergesı.

hıc canını sıkma

kendı evın kendı duzenın halledersın sen :)
Şu sınav bitsin Leslie de düzene koyucam.. taktım kafama zayıflicem ulennnnn....

Kız hippo geçen yediğin 2 baklava değil mi? Onları yazdın.. bidaha yemedin di mi?

ayyyyy çok iyi gidiyorsun canım ben senin menulerı sevmeye başladım bayaa bayaa
Ah bir de bana sor. Görümcem bugün pudingli bisküvi pastası yaptı, aklım onda kaldı zor tutuyorum kendimi. 2 parmak ucu sıyırıp kenar bulaşığından yaladım o haldeyim. Nescafe 3 u bir arada yaptım sekerli yeme isteğimi bastirsin diye.

Tarçınlı süt içseydin keşke daha iyiydi. Tabi hepsi tatlı yemekten iyidir.. ben de burayı düşünüp yemiyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…