Sağol canıım
Sağol yesacım inatla çok yedim gibi geliyor keşke akşamı yemeseydim diyip duruyorum ama sağlıklısı bu
Sahuru yazmıştım iftarı da yazayım
Buyuk bir bardak su 2 hurma
Ufak tabak makarna
Biraz tavuk ızgara
1 bardak ayran, bıkac acı biber turşusu
1lt su terasta dut agacı var 4 5 tane de dut koparıp yedım :)
Çok hafif harikasın su ile atlatmana sevindim çok. Su doğal şifa da kıymetini bilmiyoruz.ben de yazayım çok güzel değildi ama
KAHVALTI
süt yulaf ezmesi kuruyemiş kayısı
ÖĞLE
(yarım) et bezelye havuç krep içerisinde
yoğurt
ARA
salatalık
AKSAM
öğlenin aynısı diğer yarısı
cacık
bol bol salata
BU ARADA
bol bol su için kızlar
perşembe günü öğrendim ki idrardaki lökasit 14 enfeksiyon var
3-4 gündür 3 litrenin altına düşmemeye çalışıyorum
bugün 5 e düşmüş :)
her derde deva
Çok hafif harikasın su ile atlatmana sevindim çok. Su doğal şifa da kıymetini bilmiyoruz.
İştahın mı yok canım o yüzden mi az yedin?
Akşamli pideyi sevmedim zaten pilav var diyeceğim ama patlıcanı da az yemişsin o zaman da doymazdın. Afiyet olsun güzel geçmiş. Tatlı yemiyorsun bu gayet sevindirici :)Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
2 yk lor
1 bardak süt
İftar
Yarım tabak az kıymalı patlıcan tava
2 yk pirinç pilavı
Avuç içi kadar pide
1 bardak ayran
Bir kaç kaşık çoban salata.
Pilavı tattım sonra tabaklardaki artıkları siyirdim. Çok doydum ama 1 tencere pilavı yerim, o derece çok severim.
Oh Allah kabul etsin harika!Sahuru yazmıştım iftarı da yazayım
Buyuk bir bardak su 2 hurma
Ufak tabak makarna
Biraz tavuk ızgara
1 bardak ayran, bıkac acı biber turşusu
1lt su terasta dut agacı var 4 5 tane de dut koparıp yedım :)
Aynen o yüzden yiyorum artık. Sağlıkla gitsin sağlıktan önemli bişey yok.ayyyyyyy sakınnnnnnnnnnn
valla tartıda -5 görürüz ama o eksi 5 iki gün sonra geri döner sağlık sorunları ile beraber
varsın -500 gr görelim ama yağdan gitsin sağlıkla gitsin
Bugün çok mutsuzum.. çok düzensiz abuk subuk yedim.. yarın dan itibaren düzene sokucam inş.. bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim. Cenaze evinde hep güzel yemekler vardı.. az yemeye çalıştım ama işte. . Sarma, dolma, içli köfte, en fenası baklava. . Onu tatlı hakkıma saydım ama.. yaa çok mutsuzum..
Şu sınav bitsin Leslie de düzene koyucam.. taktım kafama zayıflicem ulennnnn....canım bunları yazman bıle dıkkat edecegının gostergesı.
hıc canını sıkma
kendı evın kendı duzenın halledersın sen :)
Kız hippo geçen yediğin 2 baklava değil mi? Onları yazdın.. bidaha yemedin di mi?Bugün çok mutsuzum.. çok düzensiz abuk subuk yedim.. yarın dan itibaren düzene sokucam inş.. bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim. Cenaze evinde hep güzel yemekler vardı.. az yemeye çalıştım ama işte. . Sarma, dolma, içli köfte, en fenası baklava. . Onu tatlı hakkıma saydım ama.. yaa çok mutsuzum..
Şu sınav bitsin Leslie de düzene koyucam.. taktım kafama zayıflicem ulennnnn....
Ah bir de bana sor. Görümcem bugün pudingli bisküvi pastası yaptı, aklım onda kaldı zor tutuyorum kendimi. 2 parmak ucu sıyırıp kenar bulaşığından yaladım o haldeyim. Nescafe 3 u bir arada yaptım sekerli yeme isteğimi bastirsin diye.ayyyyy çok iyi gidiyorsun canım ben senin menulerı sevmeye başladım bayaa bayaa
Tarçınlı süt içseydin keşke daha iyiydi. Tabi hepsi tatlı yemekten iyidir.. ben de burayı düşünüp yemiyorum hep.Ah bir de bana sor. Görümcem bugün pudingli bisküvi pastası yaptı, aklım onda kaldı zor tutuyorum kendimi. 2 parmak ucu sıyırıp kenar bulaşığından yaladım o haldeyim. Nescafe 3 u bir arada yaptım sekerli yeme isteğimi bastirsin diye.
Süt daha kalorili düşündüm, çay bardağına yarım paket yaptım kahveyi.Tarçınlı süt içseydin keşke daha iyiydi. Tabi hepsi tatlı yemekten iyidir.. ben de burayı düşünüp yemiyorum hep.
Sen neredesin?Daha iftara 1 saat var.
Daha iftara 1 saat var.
Afiyet olsun o zaman ohhh götürSüt daha kalorili düşündüm, çay bardağına yarım paket yaptım kahveyi.
Ya kıyamammmmDaha iftara 1 saat var.
Süt daha kalorili düşündüm, çay bardağına yarım paket yaptım kahveyi.
Ama süt şekerli değilkar zarar olayına bakarsak da sut daha karlı
nescafe daha zararlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?