Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canımcımm menün çok güzel dengeli olmuş..ayy canım türk kahvesi çekti.bende yapıcam hemenn
eşim daha iyi canım.4 kutu ilaç yazdı doktor.bol su fln idare ediyor.eksik olma zümremm

Senin menülerin e bayılıyorum hem doyuyorsun hem zayifliyirsun süpersin zümrem
Sabah
1.5yumurtadan omlet
1.5kk peynir
1krep
Yarim tb ekmegi

Oglen
Nescafe 1tane !%80kakaolu bitter cikolata

Oglen 1 kase corba

Ara cacik avuc ici kadar tb bazlama yarim pogaca

Aksam 17.00
1 corba kasesi yulaf lapasi
Her güne gire biraz karbonlu olmuş ama aşırılık yok afiyet olsun canım
İnanılmaz iştahlıyım neden böyle ya ooofff offffffff
Ben nedenini suna bağlıyorum canım dün hiçbir şey yemedin kahvaltı dışında o da sende bu etkiyi yapıyor bu günkü menü gibi menüler 'le çok rahat kilo verirsin
Spor da menü de şahane canım
Çok güzel bir menü canım afiyet olsun
Sahuru yazmıştım iftarı da yazayım
Buyuk bir bardak su 2 hurma
Ufak tabak makarna
Biraz tavuk ızgara
1 bardak ayran, bıkac acı biber turşusu
1lt su terasta dut agacı var 4 5 tane de dut koparıp yedım :)
Kararında olmuş canım sahurun da güzeldi zaten afiyet olsun
Her günkü menülerine göre farklı ve az olmuş canım, sonuçlara çok sevindim
Vay vay harika menü ve spor canım

Sagol cnm bısey sorsam kemik başlama nedir cnm

canımcımm menün çok güzel dengeli olmuş..ayy canım türk kahvesi çekti.bende yapıcam hemenn
eşim daha iyi canım.4 kutu ilaç yazdı doktor.bol su fln idare ediyor.eksik olma zümremm
Sevindim kuzum cok sukur bol su icsin gercekten butun mikroplari atiklari atar vucudundan.
Yap kuzum yap karşılıklı içer gibi içelim:)

Canım olabilir belki regl öncesindeyim tam o da etkiliyor olabilir anlamadım. Dikkat edicem bu yeme düzenine bundan sonra bakalım nasıl olacak.

Etli kemiği hasliyorum canım piştikten sonra kemiklerden eti ayırıyorum için e 1 büyük patatesi büyük doğruyorum. Patates de pişince için e baharat ekleyip kapatıyorum
Off off bayılırım yaa cok severim ben ama ben kemikleri ayırmadan yerim cnm cektı :) annem izine gelince yaptırayım İnş cocuklugum aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…