Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

gunaydin kizlar ben dondum ve sadece +100
Dun iftari yazamadim
Mercimek corba
Kofte
Kozlenmis sebze
Ayran
Tatli yerinede kavun karpuz yedim
Sahur yapmadim zaten gece 3 te geldim yatagi zor buldum

ayyyyyyyy süper günün menüsü bile olabilirrrrrrrrrrrrr

maşallah menün süper canımmm

yesacım menün süper..ben her gün 2 yumurta 1 kase yoğurt 2 bardak süt veya kefir tüketiyordum hamileyken.tavsiye ederim :) bide bol bol ceviz ve yeşil yapraklı sebzeler..
m

aynen canım hepsi her daim aklımda ama bu aralar süt yogurt ve kuruyemiş ceviz ağırlıkta

en kısa zamanda tekrar yumurtaya da başlayacağım 3 gündür yulaf ezmesi yiyorum daha iyi geliyor midemi bastırıyor gibi oluyor

Senin menülerin e bayılıyorum hem doyuyorsun hem zayifliyirsun

Her günkü menülerine göre farklı ve az olmuş canım, sonuçlara çok sevindim

çoook sağol canım aynen dün pek istemedi canım bir şey

bugün telafi edeceğim artık

Eki Görüntüle 2001407 gunaydin kizlar ben dondum ve sadece +100
Dun iftari yazamadim
Mercimek corba
Kofte
Kozlenmis sebze
Ayran
Tatli yerinede kavun karpuz yedim
Sahur yapmadim zaten gece 3 te geldim yatagi zor buldum

ohhhh maşallahhhh hepsi çok güzel

Rakipler kim Anka rakibim.var mi?

Herkes kendisi seçiyor canım. Az sonra bi bakayım seçmeyenlere ben kura çekeyim.

Yaaa bulantılar başladı mııııı

Herkes kendisi seçiyor canım. Az sonra bi bakayım seçmeyenlere ben kura çekeyim.

Yaaa bulantılar başladı mııııı

ayyyy daha başlamadı gibi ama içim bir tuhaf bir garip hani araba yolculuğu yaparsın uzun saatler tamam çıkarmazsın miden bulanmaz ama bir tuhaf olur ya işte öyle :)

hala gelmedi

diğer eski telefonda şu an yanımda değil noldu

ben bu yıl 1 arkadaşlar 1 de kv kp olmak üzere 2 kere misafir alacağım inşallah yeter bence

Yaa sabah sabah aklıma geldi sen geçen tartı aldım dedin ya benim jeton yeni düştü. Kullanma onu hamileyken kullanmayın yazıyor onun içinde. Önceden biliyordum.ama jeton yeni düştü benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…