Hahaha evet cümle pek acıklayıcı olmamışKemikleri ayırmadan nasıl yiyorsun. Yorgunlukla 5 kere okudum ama öyle yazıyor
İçelim zümrecimmSevindim kuzum cok sukur bol su icsin gercekten butun mikroplari atiklari atar vucudundan.
Yap kuzum yap karşılıklı içer gibi içelim:)
Herhalde su ve regl öncesi şişkinlik inşallah cnmCnm su içince Öyle oluyor insan sanırım ben orucu acarken su içiyorum butun iştahım gidiyor yavas yavas yiyorum sonra aclıkla her seyı yerim yoksa :) İnş almayız kilo veririz bol bol
Canım
Aminnnn ♡♡Darısı bizlere
Hadi bakalım kaptan iyi atlattın.geçmiş olaKızlar benim misafirler gitti ama ben pert oldum resmen
Şimdi mutfağı toplamam lazım. Yarın gelirim artık geçmişi okumaya
Maraş dondurması varsa 2 top yiyebilirsin. Hazır dondurma kesinlikle yasak. Ama birinci olduğumuz zaman izim veriyorum ya o zaman yiyebilirsiniz 1 tane. Magnum falan güzel çok sağlıksız olsa daDondurma serbest mi yasak mı
Mmmmhhh nefis nefis.bende bayılırım ben kemikli kuzu etinin içine sadece soğan ve sarımsak baharat az da salça ile düdüklüde pişiriyorum lokum gibi oluyor.patates şeker kuzum katmasan keşkeEtli kemiği hasliyorum canım piştikten sonra kemiklerden eti ayırıyorum için e 1 büyük patatesi büyük doğruyorum. Patates de pişince için e baharat ekleyip kapatıyorum
Çok sağol canım evet çok şükür atlattım. Çok yoruldum ama çıktı aradan kafam da rahatladı.Hadi bakalım kaptan iyi atlattın.geçmiş ola
Bnce en güzeli sade maraş dediğin gibi canımMaraş dondurması varsa 2 top yiyebilirsin. Hazır dondurma kesinlikle yasak. Ama birinci olduğumuz zaman izim veriyorum ya o zaman yiyebilirsiniz 1 tane. Magnum falan güzel çok sağlıksız olsa da
Canım valla 3 çocukla çok çok iyisin.imreniyorum sana.ben bi oğlanla zor başediyorum.senin gibi annelerin cennet ayaklarının altındaÇok sağol canım evet çok şükür atlattım. Çok yoruldum ama çıktı aradan kafam da rahatladı.
Bnce en güzeli sade maraş dediğin gibi canımhazırlar çok şekerli geliyor ban
Ben de :) eskiden gece bile yer yatardım şimdi uzaktan bakıyorumBen magnumcuyum ya bademli var ya kutur kutur çikolatası falan ayy nasıl canım çekti bakama yemiyorum tabii diyette olduğum için
Kız susun aaaaaaaBen magnumcuyum ya bademli var ya kutur kutur çikolatası falan ayy nasıl canım çekti bakama yemiyorum tabii diyette olduğum için
Tamam kaptanMaraş dondurması varsa 2 top yiyebilirsin. Hazır dondurma kesinlikle yasak. Ama birinci olduğumuz zaman izim veriyorum ya o zaman yiyebilirsiniz 1 tane. Magnum falan güzel çok sağlıksız olsa da
Ben hAmişken aş erdim ya of kaç tane yedim hatırlamıyorumBen magnumcuyum ya bademli var ya kutur kutur çikolatası falan ayy nasıl canım çekti bakama yemiyorum tabii diyette olduğum için
Haklısın kuzum da sırf çocuklar da yesin diye öyle yapıyorum ama koca tencereye bir patates koyuyorum irisinden. Valla ben hem etçil hem otculum napacam böyleMmmmhhh nefis nefis.bende bayılırım ben kemikli kuzu etinin içine sadece soğan ve sarımsak baharat az da salça ile düdüklüde pişiriyorum lokum gibi oluyor.patates şeker kuzum katmasan keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?