Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Etli kemiği hasliyorum canım piştikten sonra kemiklerden eti ayırıyorum için e 1 büyük patatesi büyük doğruyorum. Patates de pişince için e baharat ekleyip kapatıyorum
Mmmmhhh nefis nefis.bende bayılırım ben kemikli kuzu etinin içine sadece soğan ve sarımsak baharat az da salça ile düdüklüde pişiriyorum lokum gibi oluyor.patates şeker kuzum katmasan keşke

Maraş dondurması varsa 2 top yiyebilirsin. Hazır dondurma kesinlikle yasak. Ama birinci olduğumuz zaman izim veriyorum ya o zaman yiyebilirsiniz 1 tane. Magnum falan güzel çok sağlıksız olsa da
Bnce en güzeli sade maraş dediğin gibi canım hazırlar çok şekerli geliyor ban

Maraş dondurması varsa 2 top yiyebilirsin. Hazır dondurma kesinlikle yasak. Ama birinci olduğumuz zaman izim veriyorum ya o zaman yiyebilirsiniz 1 tane. Magnum falan güzel çok sağlıksız olsa da
Tamam kaptan

Ben magnumcuyum ya bademli var ya kutur kutur çikolatası falan ayy nasıl canım çekti bak ama yemiyorum tabii diyette olduğum için
Ben hAmişken aş erdim ya of kaç tane yedim hatırlamıyorum
Yedim kiloları aldım
Küçük cadı uyumuyor

Mmmmhhh nefis nefis.bende bayılırım ben kemikli kuzu etinin içine sadece soğan ve sarımsak baharat az da salça ile düdüklüde pişiriyorum lokum gibi oluyor.patates şeker kuzum katmasan keşke
Haklısın kuzum da sırf çocuklar da yesin diye öyle yapıyorum ama koca tencereye bir patates koyuyorum irisinden. Valla ben hem etçil hem otculum napacam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…