Yaa sabah sabah aklıma geldi sen geçen tartı aldım dedin ya benim jeton yeni düştü. Kullanma onu hamileyken kullanmayın yazıyor onun içinde. Önceden biliyordum.ama jeton yeni düştü benim
ayyyy daha başlamadı gibi ama içim bir tuhaf bir garip hani araba yolculuğu yaparsın uzun saatler tamam çıkarmazsın miden bulanmaz ama bir tuhaf olur ya işte öyle :)
ayyyy daha başlamadı gibi ama içim bir tuhaf bir garip hani araba yolculuğu yaparsın uzun saatler tamam çıkarmazsın miden bulanmaz ama bir tuhaf olur ya işte öyle :)
Alalı kaç gün oldu her gün yağ kas mı ölçtünaynen kuşum öyleymiş ben de cumartesi tesadüf üzerine öğrendimm
toplamda 2 -3 kere çıkmışımdır bir şey olmaz Allahın izniyle...
Alalı kaç gün oldu her gün yağ kas mı ölçtünaynen kuşum öyleymiş ben de cumartesi tesadüf üzerine öğrendimm
toplamda 2 -3 kere çıkmışımdır bir şey olmaz Allahın izniyle...
İnciii beni geçeceksin ben +400 çıkıyorum inatlaEki Görüntüle 2001407 gunaydin kizlar ben dondum ve sadece +100
Dun iftari yazamadim
Mercimek corba
Kofte
Kozlenmis sebze
Ayran
Tatli yerinede kavun karpuz yedim
Sahur yapmadim zaten gece 3 te geldim yatagi zor buldum
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hemen.Dun yazamadim ozur dilerim ailecek hastayiz. Cok zor ise geldim.
kız kk seni özlemiş ondan fazladan fazladan attırıyorBenim mesajları niye böyle göndermiş bu telefon ya çok çok
Öyle öyle başlar.
Takvim de pek güzel afilli olmuş
Alalı kaç gün oldu her gün yağ kas mı ölçtün
canım benimde günüm yaklaştı olunca daha da fark eder inşallah farkımız stres yapma sende gider 2 gün sonra tartıl farkı göreceksinİnciii beni geçeceksin ben +400 çıkıyorum inatlaumarım bugün regl olurum ve azalır tartı.
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hemen.
kız kk seni özlemiş ondan fazladan fazladan attırıyor
Aminnnn kuzum ağzından bal damlıyor inşallah :)canım benimde günüm yaklaştı olunca daha da fark eder inşallah farkımız stres yapma sende gider 2 gün sonra tartıl farkı göreceksin
Çık hadi merak ettim ben deGünaydın kızlar. . Şu an tartıyla bakışıyoruz.. bakalım şu 3 gün nasıl yansıvak?
Heyecan dorukta. Dı dım dı dım..Günaydın kızlar. . Şu an tartıyla bakışıyoruz.. bakalım şu 3 gün nasıl yansıvak?
Sahur bu kadar mı cnm tek yumurta mı az değil miCanlar nabersiniz sahur menüm bir haşlanmış yumurta, sahura kadarda iki litre su icmisimdir :) aksama da türlü yemeğim ve patlican salatasi var tatli olarak hurmarakibim nasilsin Anka
Bencede az olmuş canım güçsüz düşersin akşama doğruSahur bu kadar mı cnm tek yumurta mı az değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?