Süper o zaman canım harikasınçok yemedim zaten canim toplam kavun karpuz 1 dilim bile olmamıştır tatlı ihtiyacı için yedim şerbetli tatlı yememek için
Yannmıştır canımcımYaptim canim aksam sporumu insallah yanmistir
Bravo valla hem oruç hem sporSahur menüm
2 yumurta zeytin bol yeşillik bi brk çay
1 s b süt 6 çilek
70 ip atlama
40 dağ yürüyüşü
Lesie de yapıyor ayaklarını karnına doğru çekme hareketi sayısını bilmiyorum çok yaptım ama
Yesacım spordan çıktım gümbür gümbür geldim kan ter içindeyim ama olsunyok anka ne motivasyon düşüklüğü menüler çok güzel kaçamak yok artı yok
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
GİDECEK O KİLOLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM GAZ İLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
@anka_misali
yesa
Sily
@eylul7158eylul
@tevafuk55
@MiuLego
@db55
hippotalamus
5816bursa
@erdnctuba85
@umut-16
[USER=777571]@florence_N
inciakis
@aktayarda [/USER]
Yesacım spordan çıktım gümbür gümbür geldim kan ter içindeyim ama olsunşimdi de hafif bir öğle yemeği işte ta mammmmmmmm
Bi tanıdık hamileliğin ilk aylarında 5 kilo mu ne vermiş. .sonrasında tabi verdiği kiloları almış bikaç kilo daha 8 kilo ile tamamlamışsüpersin canım aynen devammmmmmmmmm bravoooooooooooooo
Bi tanıdık hamileliğin ilk aylarında 5 kilo mu ne vermiş. .sonrasında tabi verdiği kiloları almış bikaç kilo daha 8 kilo ile tamamlamışsende az kilo ile tamamlarsın inş..ben 24 kilo fln alıyorum. .
Aynen canm motivasyon iyi tam gaz devamyok anka ne motivasyon düşüklüğü menüler çok güzel kaçamak yok artı yok
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
GİDECEK O KİLOLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAYDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TAM GAZ İLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
@anka_misali
yesa
Sily
@eylul7158eylul
@tevafuk55
@MiuLego
@db55
hippotalamus
5816bursa
@erdnctuba85
@umut-16
[USER=777571]@florence_N
inciakis
@aktayarda [/USER]
yok kaptanım merak etme haftaya yine şampiyonuzKızlar takımda bi motivasyon düşüklüğü mü var.
teşekkürler canımSüper o zaman canım harikasın
Bende tam tersi.hamileliklerimde çok az kilo alıyorum. Son hamileligimde 5 kilo almıştimBi tanıdık hamileliğin ilk aylarında 5 kilo mu ne vermiş. .sonrasında tabi verdiği kiloları almış bikaç kilo daha 8 kilo ile tamamlamışsende az kilo ile tamamlarsın inş..ben 24 kilo fln alıyorum. .
Yok tatlım yaaa sana bir tüyo vereyim daha 100 gr anca gittiSelam canım. Ben akşam pilav yedim. Bi de regl haftam şişkinliğim var.sen kesin yeneceksin ben
Evet canim iftarda yemek şişkinlik yapiyor çok fazla , birde su iciyorum sahura kadar her firsat buldukça, sahurda yiyecek yer kalmıyor yine su tüketince, yumurta ilâç gibi löp diye yut gitsinSahur bu kadar mı cnm tek yumurta mı az değil mi
Bende anca kilomu sabit tutmaya çalışıyorum .akşam tatlı yeme isteğine karşı koyamıyorumYok tatlım yaaa sana bir tüyo vereyim daha 100 gr anca gittioruçlu iken kilo veremiyorum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?