Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sahur menüm
2 yumurta zeytin bol yeşillik bi brk çay
1 s b süt 6 çilek
70 ip atlama
40 dağ yürüyüşü
Lesie de yapıyor ayaklarını karnına doğru çekme hareketi sayısını bilmiyorum çok yaptım ama

Yesacım spordan çıktım gümbür gümbür geldim kan ter içindeyim ama olsunşimdi de hafif bir öğle yemeği işte ta mammmmmmmm

süpersin canım aynen devammmmmmmmmm bravoooooooooooooo
Bi tanıdık hamileliğin ilk aylarında 5 kilo mu ne vermiş. .sonrasında tabi verdiği kiloları almış bikaç kilo daha 8 kilo ile tamamlamış sende az kilo ile tamamlarsın inş..ben 24 kilo fln alıyorum. .

Bi tanıdık hamileliğin ilk aylarında 5 kilo mu ne vermiş. .sonrasında tabi verdiği kiloları almış bikaç kilo daha 8 kilo ile tamamlamış sende az kilo ile tamamlarsın inş..ben 24 kilo fln alıyorum. .

Canım sağlıkla sıhhatle gelsin de Allah biliyor gönlümdeki rakam 9 10 kilo tabii önemli olan sağlıklı olması doktor derse ki senin 14 alman lazım tabii ki derim :)

Aynen canm motivasyon iyi tam gaz devam

Bende tam tersi.hamileliklerimde çok az kilo alıyorum. Son hamileligimde 5 kilo almıştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…