- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Sabah 8 -9 gibi 80 çıkıyorum, iftara yakın 81.5.. Hangi saatte tartilacagiz cuma bilmiyorum. Gece yediğimiz için sabah kilomuz fazla çıkıyor. Öğleden sonra da metabolizma sonucu fazlalık oluyor. Bilemedim ben.kızlar iftardan önce tartılsak kaç çıkar acaba öğlen 73.2 çıktı
ben hep sabah tartıldım oyle devam ederim kilom benim için o,sende her zaman hangi saatte tartılıyorsan oyle devam et bence iftara yakın ama yine de tartılıcam sırf mutlu olmak içinSabah 8 -9 gibi 80 çıkıyorum, iftara yakın 81.5.. Hangi saatte tartilacagiz cuma bilmiyorum. Gece yediğimiz için sabah kilomuz fazla çıkıyor. Öğleden sonra da metabolizma sonucu fazlalık oluyor. Bilemedim ben.
bu arada anlamadım sabah az iftara yakın 1.5 kilo fazla nasıl oluyorSabah 8 -9 gibi 80 çıkıyorum, iftara yakın 81.5.. Hangi saatte tartilacagiz cuma bilmiyorum. Gece yediğimiz için sabah kilomuz fazla çıkıyor. Öğleden sonra da metabolizma sonucu fazlalık oluyor. Bilemedim ben.
İftara yakın kilo fazla çıkıyor. Diyorum ya 1.5 kilo farkediyor. Öğlen 1 den sonra kilo alımı belli oluyor tartıda. Sabah uyanınca da daha bir kaç saat önce yemiş oluyoruz.ben hep sabah tartıldım oyle devam ederim kilom benim için o,sende her zaman hangi saatte tartılıyorsan oyle devam et bence iftara yakın ama yine de tartılıcam sırf mutlu olmak için
Bilmem. Vücut ve kas çalışması sonucu oluyor sanırım. Ramazan başından beri böyle çıkıyor.bu arada anlamadım sabah az iftara yakın 1.5 kilo fazla nasıl oluyor
72.9 falan çıkar en azkızlar iftardan önce tartılsak kaç çıkar acaba öğlen 73.2 çıktı
bakalım akşam tartılacam menümle beraber yazarım72.9 falan çıkar en az
Ayyy yeni farkediyorum şimdiden 500 gr mı gitti kız? güncel 73.7 yazıyor adının altındaaa. harikasın!kızlar iftardan önce tartılsak kaç çıkar acaba öğlen 73.2 çıktı
AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNDediğin gibiyse ooohoo yarına bişeycik kalmaz canım
Kesin yaz ben de merak ettim inşallaaaah baya düşmüş olurbakalım akşam tartılacam menümle beraber yazarım
ya çok fazla geldi bana bilemedimYaptığımız solunum sonucu ne kadar su ürettiğimizi tam bilmiyorum. 1.5 kilo edecek kadar...
cuma 73.6 düm canım ben hergün güncelliyorum ama 3 gün tartılamadığımdan güncelleyemedimAyyy yeni farkediyorum şimdiden 500 gr mı gitti kız? güncel 73.7 yazıyor adının altındaaa. harikasın!
Olur sen de bak bakalım. Ben çok şaşırmıştım. Belki de tartı kafayı yediya çok fazla geldi bana bilemedim
ben bide deniyeyim sabah 73.7 öğlen 73.2 çıktı akşam bence daha az olur çünkü su kaybı falan var açlık ayrıca
Nasıl fazla çıkıyorsun ya çok ilginç.. Kütlenin korunumu kanununa aykırı bi kereSabah 8 -9 gibi 80 çıkıyorum, iftara yakın 81.5.. Hangi saatte tartilacagiz cuma bilmiyorum. Gece yediğimiz için sabah kilomuz fazla çıkıyor. Öğleden sonra da metabolizma sonucu fazlalık oluyor. Bilemedim ben.
Aykırı değil değil. Yaptığımız solunum sonucu su çıkıyor ortaya. Ne kadarı atılıyor ne kadarı birikiyor bilmiyorum.Nasıl fazla çıkıyorsun ya çok ilginç.. Kütlenin korunumu kanununa aykırı bi kere
Oruçum bozuldu yaaaOhhh ac karnina mis gibi spor
Oleeey gitsin kilolarcuma 73.6 düm canım ben hergün güncelliyorum ama 3 gün tartılamadığımdan güncelleyemedim
Ezana yakın olmamışsın allah2tan o daha sinir bozucu.Oruçum bozuldu yaaa
Regl oldum
cumaya kilo kaybın fazla olur ödem yapmışsındır regl öncesi 5 güne geçer ohhh gitsin kilolar bu arada bende olucam dünden beri bekliyorum ama ben kesin iftara 5 10 dk kala olurumOruçum bozuldu yaaa
Regl oldum
Bilmiyorum da şu an ben sabahtan 1 kilo eksik çıkıyorum.Aykırı değil değil. Yaptığımız solunum sonucu su çıkıyor ortaya. Ne kadarı atılıyor ne kadarı birikiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?