Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar iftardan önce tartılsak kaç çıkar acaba öğlen 73.2 çıktı
Sabah 8 -9 gibi 80 çıkıyorum, iftara yakın 81.5.. Hangi saatte tartilacagiz cuma bilmiyorum. Gece yediğimiz için sabah kilomuz fazla çıkıyor. Öğleden sonra da metabolizma sonucu fazlalık oluyor. Bilemedim ben.

Sabah 8 -9 gibi 80 çıkıyorum, iftara yakın 81.5.. Hangi saatte tartilacagiz cuma bilmiyorum. Gece yediğimiz için sabah kilomuz fazla çıkıyor. Öğleden sonra da metabolizma sonucu fazlalık oluyor. Bilemedim ben.
ben hep sabah tartıldım oyle devam ederim kilom benim için o,sende her zaman hangi saatte tartılıyorsan oyle devam et bence iftara yakın ama yine de tartılıcam sırf mutlu olmak için

bu arada anlamadım sabah az iftara yakın 1.5 kilo fazla nasıl oluyor

ben hep sabah tartıldım oyle devam ederim kilom benim için o,sende her zaman hangi saatte tartılıyorsan oyle devam et bence iftara yakın ama yine de tartılıcam sırf mutlu olmak için
İftara yakın kilo fazla çıkıyor. Diyorum ya 1.5 kilo farkediyor. Öğlen 1 den sonra kilo alımı belli oluyor tartıda. Sabah uyanınca da daha bir kaç saat önce yemiş oluyoruz.

Yaptığımız solunum sonucu ne kadar su ürettiğimizi tam bilmiyorum. 1.5 kilo edecek kadar...

Nasıl fazla çıkıyorsun ya çok ilginç.. Kütlenin korunumu kanununa aykırı bi kere

Kızlar öğlen 1 tabak bahçemizdeki kirazdan yedim. Organik şimdi onun sapları ile çay yapim diyorum da.. nasıl yapılıyor. .1 bardağa kaç sap? Emziren anneler içebiliyor mu? Ne zmn içilir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…