Bir enerji var bendeki anlamadim kızlar, sahurda türk kahvesi içmiştim onun etkisi olabilir mi diye düşünüyorumBencede az olmuş canım güçsüz düşersin akşama doğru
Aynen yaaa o tatli istegi yokmu tatli istegiii aaah aaahhh :)Bende anca kilomu sabit tutmaya çalışıyorum .akşam tatlı yeme isteğine karşı koyamıyorum
Ohhh ac karnina mis gibi sporSabahtan beri temizlik yapıyorum kizlar. Makinayi çalıştırdım. Çamaşır astım. Daha yatak odasınin penceresini silecegim.perdeyi söktüm. Yoruldum valla. 5 dakika uzandım koltuğa şimdi
Neee 400 mü hangi araSpora gidicem birazdan. Umarım yarına şu +400 gider çıldırıciim
Maşallah diyelim canım nazar değmesin.Bir enerji var bendeki anlamadim kızlar, sahurda türk kahvesi içmiştim onun etkisi olabilir mi diye düşünüyorum
Amannn gündüz uyu o zaman kuzum ya. tabi çocuk izin verirse ben niyetlendim ama içemedim kuzum son anda kızımı yıka oğlumu uyut derken saat 11.30 du :)Maşallah diyelim canım nazar değmesin.
tevafuk55 zümrem dünkü kahvede bende enerji patlaması yarattı.3te uyudum 5.30da oğluşla uyanfım.bitiğim resmen
Okula başladım canım.raporum bitti.uyku haram artıkAmannn gündüz uyu o zaman kuzum ya. tabi çocuk izin verirse ben niyetlendim ama içemedim kuzum son anda kızımı yıka oğlumu uyut derken saat 11.30 du :)
Bende geçen hafta öyle şişmiştim.hemen olır da rahatlar miucukregl mi olacak onun şişkinliğidir
24 Masallah cnm bende 18 almıştım ama 6 ayda fazlasıyla vermiştim ayy hep gecmıs zaman oldu İnş bir zamanlar 75 tim dıycem :)Bi tanıdık hamileliğin ilk aylarında 5 kilo mu ne vermiş. .sonrasında tabi verdiği kiloları almış bikaç kilo daha 8 kilo ile tamamlamışsende az kilo ile tamamlarsın inş..ben 24 kilo fln alıyorum. .
Neee 400 mü hangi ara
regl mi olacak onun şişkinliğidir
nasıl tartıKızlar anlamadım ben dehayır çok da yemiyorum cumartesi ya da pazardan beri böyleyim. Cuma da ağır spor yapmıştım kaslar şişti sanırım bir de bugün regl günüm henüz olmadım ondandır diye düşünüyorum. İnşallah yarına düzelir. +400 lük bir şey yesem anlarım ama yemedim cidden spor da yapıyorum.
Bakalım yarın ne gösterecek. Bu arada yesacım o tartıdan sipariş verdim bugün bakalım çok heyecanlıyım.
Vücut analizli tartı incicim. Fakir inkini aldım ben. Yağ oranını falan ölçüyormuş hergün çıkarım artık. Spordan önce spordan sonra uyumadan önce uykudan sonranasıl tartı
Kızlar anlamadım ben dehayır çok da yemiyorum cumartesi ya da pazardan beri böyleyim. Cuma da ağır spor yapmıştım kaslar şişti sanırım bir de bugün regl günüm henüz olmadım ondandır diye düşünüyorum. İnşallah yarına düzelir. +400 lük bir şey yesem anlarım ama yemedim cidden spor da yapıyorum.
Bakalım yarın ne gösterecek. Bu arada yesacım o tartıdan sipariş verdim bugün bakalım çok heyecanlıyım.
Vücut analizli tartı incicim. Fakir inkini aldım ben. Yağ oranını falan ölçüyormuş hergün çıkarım artık. Spordan önce spordan sonra uyumadan önce uykudan sonra
benim ki de fakirVücut analizli tartı incicim. Fakir inkini aldım ben. Yağ oranını falan ölçüyormuş hergün çıkarım artık. Spordan önce spordan sonra uyumadan önce uykudan sonra
Dediğin gibiyse ooohoo yarına bişeycik kalmaz canımKızlar anlamadım ben dehayır çok da yemiyorum cumartesi ya da pazardan beri böyleyim. Cuma da ağır spor yapmıştım kaslar şişti sanırım bir de bugün regl günüm henüz olmadım ondandır diye düşünüyorum. İnşallah yarına düzelir. +400 lük bir şey yesem anlarım ama yemedim cidden spor da yapıyorum.
Süperkızlar iftardan önce tartılsak kaç çıkar acaba öğlen 73.2 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?