Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabahtan beri temizlik yapıyorum kizlar. Makinayi çalıştırdım. Çamaşır astım. Daha yatak odasınin penceresini silecegim.perdeyi söktüm. Yoruldum valla. 5 dakika uzandım koltuğa şimdi
Ohhh ac karnina mis gibi spor

Maşallah diyelim canım nazar değmesin.
tevafuk55 zümrem dünkü kahvede bende enerji patlaması yarattı.3te uyudum 5.30da oğluşla uyanfım.bitiğim resmen
Amannn gündüz uyu o zaman kuzum ya. tabi çocuk izin verirse ben niyetlendim ama içemedim kuzum son anda kızımı yıka oğlumu uyut derken saat 11.30 du :)

Bi tanıdık hamileliğin ilk aylarında 5 kilo mu ne vermiş. .sonrasında tabi verdiği kiloları almış bikaç kilo daha 8 kilo ile tamamlamış sende az kilo ile tamamlarsın inş..ben 24 kilo fln alıyorum. .
24 Masallah cnm bende 18 almıştım ama 6 ayda fazlasıyla vermiştim ayy hep gecmıs zaman oldu İnş bir zamanlar 75 tim dıycem :)

Neee 400 mü hangi ara

@MiuLego canım gerçekten hangi ara +400e çıktın?
Süper gidiyordun

regl mi olacak onun şişkinliğidir

Kızlar anlamadım ben de hayır çok da yemiyorum cumartesi ya da pazardan beri böyleyim. Cuma da ağır spor yapmıştım kaslar şişti sanırım bir de bugün regl günüm henüz olmadım ondandır diye düşünüyorum. İnşallah yarına düzelir. +400 lük bir şey yesem anlarım ama yemedim cidden spor da yapıyorum.

Bakalım yarın ne gösterecek. Bu arada yesacım o tartıdan sipariş verdim bugün bakalım çok heyecanlıyım.

nasıl tartı

canım indirim kodu kullandın demi kullanmadan almasaydın

Dediğin gibiyse ooohoo yarına bişeycik kalmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…