Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aykırı değil değil. Yaptığımız solunum sonucu su çıkıyor ortaya. Ne kadarı atılıyor ne kadarı birikiyor bilmiyorum.
O zaman sürekli kilomuzun artması gerekmez mi. 17 saat aç kalıyoruz nerdeyse bu şekilde azalmazsa hiç azalmaz canım yanlışın var.demin pazardan yazıyordum

@MiuLego canim yine ayni 73.2 oturdugun yrden zayiflanmiyormus
Aaaaa imkansız neden neden? Kesin daha az çıkması lazımdı. Suçu tartıya atalım tartı yanlış.
Canım barbunya istedi barbunya aldım geldim. Aslında tembelimdir ben sana neden öyle geldi ki
Senin yaptığın işi ben yapsam 1 yıl yoğun bakım hayatı yaşarım 3 çocuk var bi kere üüüüççççç. 1 değil 2 değil tam 3
Benim 500 gr daha gitmiş :
Bir köşeye çekilip ağlayayım

Herkes çatır çatır kilo veriyorduuuuu....
Miu ise + larda dolanıyorduu....

Kızlar kiraz sapı çayının emziren annelerin içmesi iyi değilmiş.ç ama faydaları saymakla bitmiyor. .hele kiraz mevsimindeyiz.. saplarını kurutup demleyin

Demi kesin tartini sucu canim vucuttan bir sey cikmadi gittim masada oturdum geldim normal bence ter atmak yada wc ye gitmek gerek bence

Canimm hic moral bozma kesin regliden dolayi su tutmussundur birde cok spor yapiyosun kaslarda sismistir

Canimm hic moral bozma kesin regliden dolayi su tutmussundur birde cok spor yapiyosun kaslarda sismistir

Kizlar menumu yaziyorum
Sabah
2 yk tulum peyniri
1 rafadan yumurta
1dilim tambugday ekmek
6 zeytin

Ara
Sekersiz tarcinli bal kabagi

Ara turk kahvesi 1 gun kutusu kayisi

Oglen
Kabak yemegi yogurt

Ara
Turk kahveai 1 hurma 6 kiraz

Aksam 17.10
Ispanak yemegi yogurt

Spor 100mekik bacak pilates hareketleri
Su 2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…