Tam bir atom karınca 2 dk yerinde dur ben yoruluyorum seni okurkenPazara gittim geldim spor oldu.hippotalamus fikrim yok canım
O zaman sürekli kilomuzun artması gerekmez mi. 17 saat aç kalıyoruz nerdeyse bu şekilde azalmazsa hiç azalmaz canım yanlışın var.demin pazardan yazıyordumAykırı değil değil. Yaptığımız solunum sonucu su çıkıyor ortaya. Ne kadarı atılıyor ne kadarı birikiyor bilmiyorum.
Tam bir atom karınca 2 dk yerinde dur ben yoruluyorum seni okurken
Canım barbunya istedi barbunya aldım geldim. Aslında tembelimdir ben sana neden öyle geldi kiTam bir atom karınca 2 dk yerinde dur ben yoruluyorum seni okurken
Benim 500 gr daha gitmiş :@MiuLego canim yine ayni 73.2 oturdugun yrden zayiflanmiyormus
Aaaaa imkansız neden neden? Kesin daha az çıkması lazımdı. Suçu tartıya atalım tartı yanlış.@MiuLego canim yine ayni 73.2 oturdugun yrden zayiflanmiyormus
Senin yaptığın işi ben yapsam 1 yıl yoğun bakım hayatı yaşarımCanım barbunya istedi barbunya aldım geldim. Aslında tembelimdir ben sana neden öyle geldi ki
Bir köşeye çekilip ağlayayımBenim 500 gr daha gitmiş :
Bu kadar faydalıysa kesin tadı çok kötüdür.Kızlar kiraz sapı çayının emziren annelerin içmesi iyi değilmiş.ç ama faydaları saymakla bitmiyor. .hele kiraz mevsimindeyiz.. saplarını kurutup demleyin
Içine bal ve limon katıp içiliyor istenirse..Bu kadar faydalıysa kesin tadı çok kötüdür.
Demi kesin tartini sucuAaaaa imkansız neden neden? Kesin daha az çıkması lazımdı. Suçu tartıya atalım tartı yanlış.
Senin yaptığın işi ben yapsam 1 yıl yoğun bakım hayatı yaşarım3 çocuk var bi kere üüüüççççç. 1 değil 2 değil tam 3
Bir köşeye çekilip ağlayayım
Herkes çatır çatır kilo veriyorduuuuu....
Miu ise + larda dolanıyorduu....
Ayy ne kadar hafif guzel bir menu olmusSahur menüm
2 yumurta zeytin bol yeşillik bi brk çay
1 s b süt 6 çilek
70 ip atlama
40 dağ yürüyüşü
Lesie de yapıyor ayaklarını karnına doğru çekme hareketi sayısını bilmiyorum çok yaptım ama
Ayy ne kadar hafif guzel bir menu olmusSahur menüm
2 yumurta zeytin bol yeşillik bi brk çay
1 s b süt 6 çilek
70 ip atlama
40 dağ yürüyüşü
Lesie de yapıyor ayaklarını karnına doğru çekme hareketi sayısını bilmiyorum çok yaptım ama
Dijital tartı değil mi şuanki tartın? Dijitalse hepsi aynı bence zaten değiştirme hiç..Kızlar tartımı değiştirim diyoeum.. ne önerirsiniz??
Canimm hic moral bozma kesin regliden dolayi su tutmussundur birde cok spor yapiyosun kaslarda sismistirKızlar anlamadım ben dehayır çok da yemiyorum cumartesi ya da pazardan beri böyleyim. Cuma da ağır spor yapmıştım kaslar şişti sanırım bir de bugün regl günüm henüz olmadım ondandır diye düşünüyorum. İnşallah yarına düzelir. +400 lük bir şey yesem anlarım ama yemedim cidden spor da yapıyorum.
Bakalım yarın ne gösterecek. Bu arada yesacım o tartıdan sipariş verdim bugün bakalım çok heyecanlıyım.
Canimm hic moral bozma kesin regliden dolayi su tutmussundur birde cok spor yapiyosun kaslarda sismistirKızlar anlamadım ben dehayır çok da yemiyorum cumartesi ya da pazardan beri böyleyim. Cuma da ağır spor yapmıştım kaslar şişti sanırım bir de bugün regl günüm henüz olmadım ondandır diye düşünüyorum. İnşallah yarına düzelir. +400 lük bir şey yesem anlarım ama yemedim cidden spor da yapıyorum.
Bakalım yarın ne gösterecek. Bu arada yesacım o tartıdan sipariş verdim bugün bakalım çok heyecanlıyım.
Canim ablam az ince icti kiraz saplatina kaynar su dokupIçine bal ve limon katıp içiliyor istenirse..
Oh rahatlamışsındır ben oluncaçk rahatlıyorum benimki de eli kulağında yarın olmam lazımOruçum bozuldu yaaa
Regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?